TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1323324326328329362

Komentáře

• co to má na sobě? :D
  • Taky máte pocit, že koukáte na ztraceného Targaryena?
  • JoserJoser persona non grata
    @Arutha Tak tohle je ještě horší, než jsem si dokázal představit
  • Nie, ale s tou parochňou vyzerá lepšie, než som si predstavovala.
  • Ja si nemôžem pomôcť ale mňa tá jeho riť na brade strašne vyrušuje.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • upraveno 31. října 2018
    Geralt vyzerá celkom dobre.Na nových hercov kukám ako puk na hokejku. 8-O Počkám si na chvíľu, keď uvidím Joeyho(Blyskáč) s lutnou, Eamona(Cahir) v čiernom brnení a Annu(Triss) ako červenovlasú peknú čarodejnicu. ;-) Potom budem hodnotiť ich výkon na obrazovke. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    U mě dobrý.
  • Hergot zatraceně dlouho jsem to nečetl, že mi většina jmen nic neříká, měl bych to napravit.
    Tris bych ale čekal mladší a zrzku. Uvidíme, co udělá barva na vlasy a make up, ale přestože byly čarodějky v zaklínači vzhledově vždycky mladý, stejně jsem si Triss představoval znatelně mladší, jak Yenefer. Ale podle fotek těch dvou hereček to vypadá přesně obráceně... :/

Marika (pokud do je ta postava, co si myslím, že to je), tak vypadá naprosto přesně, jak jsem si ji vždy představoval.

Jinak co se Geralta/Cavila týká... Nevím, jestli mi připomíná zrovna Zaklínače, ale rozhodně bych si s ním dal pivko na metalovým koncertu :D
    Jo tohle je dobrý, největší radost z celého castu mi udělal skvělý Eamon Farren, Cahir nemohl být obsazen lépe.

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Nápodobně :) Neví někdo, kdo/co je ten Dara, kterýho si zahraje ten netflixovský kvót?

Jinak, ta představitelka Triss, na fotce vypadá příšerně, ale je to mám dojem ta, co hrála v Harry Potterovi Romildu Vanovou a ta vypadala dobře. Stejně navíc nebude mít nijak velkou roli, ne?

A ten Geralt, hele, jsem rád že to není žádný nechutný Maul Cosplay, či podobná chal drogovská korba, na druhou stranu vypadá skutečně jako by Netflix s HBO dohodli propojení univers a Geralt byl ve skutečnosti Rhaegar :-k To mi připomíná, že teorie o totožnosti Martinova a Sapkowskeho světa tu ještě nebyla, že :-D :-P
  • Ale no ovšem, jen je propoj, zasměju se ráda. :-D
  • Blyskáč super, pri Cahirovi som veľmi sklamaná z výberu a pri Triss som si povedala, že si zo mňa asi robia srandu. Na druhej strane v HP bola fajn a H. Cavill je dôkaz, že makeup a parochňa urobia veľa, tak uvidíme.
    Zaklínača som čítala nedávno (dočítala som ho zhruba pred rokom) a na väčšinu tu uvedených postáv si tiež nespomínam, ba myslím, že v knihách ani neboli.
    Inak trojica Toruviel - Torque - Filavandrel je perfekná :applause:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tyjo, já si do teď myslel, že se bude jednat o adaptaci té pentalogie. Ale podle tohoto obsazení to vypadá, že se budou vrtat v těch cca třech povídkách které se točí okolo Ciri + povídka Menší zlo (Renfri a její banda). Nějak do toho ještě našroubují Kruh, protože je tam dost čarodějek + pár elfů a Cahir (asi kvůli tomu že Ciri vytáhl z hořícího města). :-k
  • upraveno 1. listopadu 2018
    Tak v posledním vydání udělali 2 povídkové knížky a pak pentalogii. A očíslovali jako celek 1-7. Takže předpokládám, že budou dělat přesně to.

Čekal bych to od prvního a druhého setkání s Ciri, přes Nilfgardský útok, úprk, představení Ciri Tris a pak Yen, atd... Možná by mohli před prvním setkáním s Ciri udělat i první setkání s Yen dávno před tím...

A nebo začnou pentalogií a co se stalo předtím by mohli dát ve flashbacích...
    Se tady divím, proč tam není ten Marigold a on je to ten Jaskier :wall:

No podle těch postav v tom 100% vidím povídky:
    Otázka ceny (Mousesack, Eist, Calanthe)
    Menší zlo (Renfri, Stregobor, Nohorn, Vyr, Nimir, Marilka)
    Konec světa (Marigold, Toruviel, Torque)
    Poslední přání (Yenn, Marigold)
    Střípek ledu (Yenn, Istredd)

A ostatní epizody asi vyplní povídky Meč osudu (Ciri), Něco více (Ciri, Cahir)
    a nejspíš si i sami něco přidají, protože ty postavy od Daneka až po Tiffaniu mi nic neříkají.
  • Taky to vidím stejně. Asi opravdu v první sérii začnou volnou adaptací úvodních zaklínačských povídek. Zatím mi jenom není jasné, proč chtěli už teď obsadit velkou Ciri.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Možná retrospektiva? Geralt cvičí Ciri a přitom vypráví historky ze svého pohnutého života?
  • @derfel Ten byl dobrý. Bohužel byl taky to nejlepší na celém seriálu :D
  • @Nevada Jsem zvědavej na zbytek, zatím si nemůžu stěžovat.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.