HA nie je vobec 100% spolahliva - vacsina ludi to vsak nezisti. Zeny si malokedy uvedomuju, ze ak zvracaju, tak potom je kazde techtle mechtle nebezpecne.
Vím, co se týče emocí a kontaktu s ostatními lidmi jsem naprostý debil. Ale nijak mi to nevadí, aspoň se to vytřídí a zůstanou jen lidi se kterými si opravdu popovídám.
@EY: Věřím, že většina zásadních životních chyb je důsledkem pochybně nastavených priorit. Domyslet (aspoň rámcově) důsledky konkrétních rozhodnutí obvykle příliš inteligence nevyžaduje, člověk si především musí ujasnit, co vlastně chce a být přitom upřímný sám k sobě.
Inteligentní lidé mohou díky svému potenciálu mít vyšší ambice a cíle (a typicky i prostředky), ale pokud jednají zaslepeně, nejsou na tom v důsledku o nic lépe než primitivové.
Nic si z toho nedělejte, já i bez testu vím, že jsem sociální idiotka, dost lidí mě považuje za přehnaně rezervovanou a většina lidí, které potkám, mě nezajímá :D
Nojo, a já si říkal, že je to nějaký divný :) (no... až tak divný zas ne :D). Tak to je teda pěkně matoucí. A to si tam ještě v klidu prezentují klasickou Gaussovu křivku (v tom sample reportu). Tak teď teda vůbec nevím co těch 57 znamená.. žeby počet percentil?
Já jsem bral Bonda jen jako takovou nereálnou a silně přestřelenou oddychovku, která mě moc nezajímala, až do Zlatého oka, které na mě opravdu silně zapůsobilo - zejména díky silnému stisku Famke Janssen. Mimochodem, i zde Sean Bean samozřejmě klasicky zemře. :-) Ale od té doby, co je Bond blonďák, se na každý nový díl velmi těším. Mám rád brutalitu ve službách spravedlnosti. :-)
Viděla jsem všechny bondovky (opravdu). Z těch starších mám asi nejradši Muže se zlatou zbraní (díky Christopherovi Lee). Vzhledem k věku na mě silnější vliv měly až bondovky s Brosnanem - Zlaté oko je vedle Casina Royale ostatně moje nejoblíbenější bondovka. Co se týče Bondů, tak největší charisma pro mě pořád má mladý Connery, ale mám ráda i Daltona (ten se knižnímu Bondovi aspoň skutečně podobá). O Craigovi můžu říct jenom to, že mi nevadí.
Radši si dám 3x nášup Bourneova odkazu, než jedinou bondovku s Putinovým nasraným bratrancem v hlavní roli (ano, Craig není Bond). Nové bondovky jsou koukatelné jen kvůli nekompromisnímu, syrovému stylu. A nepěkně pokulhávají i ve vyprávění. Při trojitém "konci" Casina Royale už jsem vzteky a netrpělivostí drtila opěradlo sedadla přede mnou.
Komentáře
s tvojimi 65 si asi...no ved vies, ako vyzera Gaussova krivka :)
Inteligentní lidé mohou díky svému potenciálu mít vyšší ambice a cíle (a typicky i prostředky), ale pokud jednají zaslepeně, nejsou na tom v důsledku o nic lépe než primitivové.
ehm, tys sem dal sample.... to nejsou tvé výsledky
moje score je 46, jsem lepší než jsem myslel :-)
Ale od té doby, co je Bond blonďák, se na každý nový díl velmi těším. Mám rád brutalitu ve službách spravedlnosti. :-)
Heavy pak by to byl "jen" Albus Bumbál.