Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
18485878990394

Komentáře

• upraveno 7. října 2012
  • upraveno 7. října 2012
    HA nie je vobec 100% spolahliva - vacsina ludi to vsak nezisti. Zeny si malokedy uvedomuju, ze ak zvracaju, tak potom je kazde techtle mechtle nebezpecne.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 7. října 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 7. října 2012
  • upraveno 7. října 2012
    Average score je medzi 85 a 115, priemerny Cech ma zevraj okolo 113
    s tvojimi 65 si asi...no ved vies, ako vyzera Gaussova krivka :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 7. října 2012
    Vím, co se týče emocí a kontaktu s ostatními lidmi jsem naprostý debil. Ale nijak mi to nevadí, aspoň se to vytřídí a zůstanou jen lidi se kterými si opravdu popovídám.
  • upraveno 7. října 2012
    @EY: Věřím, že většina zásadních životních chyb je důsledkem pochybně nastavených priorit. Domyslet (aspoň rámcově) důsledky konkrétních rozhodnutí obvykle příliš inteligence nevyžaduje, člověk si především musí ujasnit, co vlastně chce a být přitom upřímný sám k sobě.

Inteligentní lidé mohou díky svému potenciálu mít vyšší ambice a cíle (a typicky i prostředky), ale pokud jednají zaslepeně, nejsou na tom v důsledku o nic lépe než primitivové.
    upraveno 7. října 2012
    Ne tam se dá dole rozkliknout taková tabulka. Potom co dokončíš test. A nebo jsem uplnej debil a to co tam bylo nebyli moje údaje :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 7. října 2012
    EY tys za to zaplatil? Nebo jak jsi ziskal ten rozepsany vysledek?

ehm, tys sem dal sample.... to nejsou tvé výsledky
    upraveno 7. října 2012
    Tys klikl na view sample report, to ale neni tvůj report ale jen vzorek, ukázka toho jak to vypadá když zacvakáš 10 dolarů

moje score je 46, jsem lepší než jsem myslel :-)
    upraveno 7. října 2012
    Tak se všem omlouvám, moje skutečné skóre je 49 nikoli 65 a jsem oficiálně idiot protože jsem klikl na sample report :D
    upraveno 7. října 2012
    viz níže
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 7. října 2012
    57, jsem rád, že nejsem sám s tak nízkým skore :D
  • upraveno 7. října 2012
    Nic si z toho nedělejte, já i bez testu vím, že jsem sociální idiotka, dost lidí mě považuje za přehnaně rezervovanou a většina lidí, které potkám, mě nezajímá :D
    upraveno 7. října 2012
    je to 57 ze 100 to neni zas tak spatny :-)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 7. října 2012
    Nojo, a já si říkal, že je to nějaký divný :) (no... až tak divný zas ne :D). Tak to je teda pěkně matoucí. A to si tam ještě v klidu prezentují klasickou Gaussovu křivku (v tom sample reportu). Tak teď teda vůbec nevím co těch 57 znamená.. žeby počet percentil?
    upraveno 8. října 2012
    no, pravdu se dozvíš až zacvakáš 10 dolaru:-) najit nejaky komplexni free EQ test je docela makacka
  • upraveno 8. října 2012
    upraveno 12. října 2012
  • upraveno 12. října 2012
    Já jsem bral Bonda jen jako takovou nereálnou a silně přestřelenou oddychovku, která mě moc nezajímala, až do Zlatého oka, které na mě opravdu silně zapůsobilo - zejména díky silnému stisku Famke Janssen. Mimochodem, i zde Sean Bean samozřejmě klasicky zemře. :-)
    Ale od té doby, co je Bond blonďák, se na každý nový díl velmi těším. Mám rád brutalitu ve službách spravedlnosti. :-)
    Viděla jsem všechny bondovky (opravdu). Z těch starších mám asi nejradši Muže se zlatou zbraní (díky Christopherovi Lee). Vzhledem k věku na mě silnější vliv měly až bondovky s Brosnanem - Zlaté oko je vedle Casina Royale ostatně moje nejoblíbenější bondovka. Co se týče Bondů, tak největší charisma pro mě pořád má mladý Connery, ale mám ráda i Daltona (ten se knižnímu Bondovi aspoň skutečně podobá). O Craigovi můžu říct jenom to, že mi nevadí.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. října 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. října 2012
    upraveno 12. října 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. října 2012
    Radši si dám 3x nášup Bourneova odkazu, než jedinou bondovku s Putinovým nasraným bratrancem v hlavní roli (ano, Craig není Bond). Nové bondovky jsou koukatelné jen kvůli nekompromisnímu, syrovému stylu. A nepěkně pokulhávají i ve vyprávění. Při trojitém "konci" Casina Royale už jsem vzteky a netrpělivostí drtila opěradlo sedadla přede mnou.
  • upraveno 13. října 2012
    Nepij to, Brumbále! Bude ti špatně!
  • upraveno 13. října 2012
    Nejlepší Bond je bez debat Sean Connery a pak Pierce Brosnan. :-)
    Heavy pak by to byl "jen" Albus Bumbál.
    upraveno 13. října 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.