Stannis a lidé kolem něj

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti
1235»

Komentáře

• upraveno 7. srpna 2012
    Tak o koncentračních táborech v Německu se vědělo na západě snad až po vylodění v Normandii, ne dřív (koneckonců o nich nevěděla, nebo spíš nechtěla vědět, ani většina Němců).
    Pokud jde o "ádu a jeho návod na vytvoření 3. říše", v tom s tebou naprosto souhlasim.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
    Tý jo, tak to je nářez, krapet nestíhám, pardon :-(

@svoa00: V žádném případě jsem tím nemyslel, že bychom se v ČSR chovali k Němcům zle! Naopak, mám dojem, že Masaryk a další se snažili, aby se zde Němci mohli cítit skoro jako doma - no, a oni si to vyložili po svém..

Tím "zasloužili" narážím na slova Rašína mladšího, která tu už někdo jednou citoval (tuším, že ve flankerově topicu o vojenství) a s kterými se ztotožňuji. Neudělali jsme zkrátka dost na to, abychom si mohli případně stěžovat, kdyby to bylo nedopadlo. Názory jiných neměly a nemají co určovat náš postoj k tomu, co nám patří, a za co neseme zodpovědnost.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. srpna 2012
    Pár drobných korekcí.
    - S VB jsme neměli vůbec žádnou smlouvu, takže se do toho království nemělo tímhle způsobem vůbec co montovat. Francie dejme tomu, že nechtěla dodržet svůj závazek - ale co ta účast na diktátu - aby válka nebyla a oni nevypadali že nepodpořili spojence? Parchanti oboji obojetní.
    - V zásadě to bylo tak, že Británie a Francie když už viděly, že vzrůstající moc Německa a SSSR nezastavěj na mezinárodním poli, provedou to tak, aby se tihle dva vrhli po sobě a oni si mnuli ruce jak to rozdělili a panujou. Jenže ti dva to viděli velmi jasně a aniž bych se zastával paktu Molotov Riebetropp, jeho kritika ze strany GB+F je pěkný pokrytectví.
  • upraveno 19. září 2012
    Já si nemůžu pomoct, já bych Stannise nejradši zaškrtila... hrozně nesympatická osoba!
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. září 2012
  • upraveno 19. září 2012
    Ano, Stannis zachránil Západozemí, ale není to sympaták- zabít
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. září 2012
  • upraveno 19. září 2012
    sTANIS JE UŽASNY bARATHEON.... Ale s tym jeho zmyslom pre povinnosť a česť by som to ja Ďaleko nedotiahol..
    EY: Našli sme aj sestru?
  • upraveno 19. září 2012
    Mno pro mě je Standa v současných dobách jeden z mála hráčů, kterým se dá fandit.
    A ramsay má štestí, že Arya utekla z KL. Kdyby si jí měl vzít, byl by to hroznej podpantoflák:DD
  • Staniss sa hodí do vojny, ale na tróne... Neviem, neviem. Má dobré vlastnosti ako spravodlivosť, zmysel pre povinnosť a tak. Ale od začiatku som mala pocit, že svojím prístupom by od seba odháňal ľudí a robil rozhodnutia ktoré by neboli tak užitočné. Potrebuje Davosa ako soľ.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.