Stannis a lidé kolem něj

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti

O Aryu jde teprve až v první řadě :wink: Je vidět, že je to natolik zajímavá postava, že jsme tu už proprali kdekoho.

Co se Stannise týče, kromě toho, že je to téměř můj jmenovec 8) se mi na něm líbí právě jeho neochota slevovat ze spravedlnosti, v čemž mu vydatně pomáhá Davos, který mu nastavuje zrcadlo. Ano, je to divnej pavouk, má spoustu nedostatků, není oblíbený, nepůsobí sympaticky, ale přes to všechno v něm cítím jakousi hluboko uloženou strunu, která zazní, když jde o důležitou věc, něco, co mi napovídá: ano, on by byl ten pravý král Západozemí a byl by toho hoden.

1235»

Komentáře

  • upraveno 7. srpna 2012
    Tak o koncentračních táborech v Německu se vědělo na západě snad až po vylodění v Normandii, ne dřív (koneckonců o nich nevěděla, nebo spíš nechtěla vědět, ani většina Němců).
    Pokud jde o "ádu a jeho návod na vytvoření 3. říše", v tom s tebou naprosto souhlasim.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. srpna 2012
    Tyna napsal(a):

    Na druhou stranu, kdo z nás by se chtěl nechat zatáhnout do války kvůli území v nějaké tramtárii... Taky bychom řekli "prostě jim to dejte, stejně tam tvoří většinu..."

    :D Vlastne ja by som sa zachoval rovnako - Ich kus zeme, my sme malá Británia, čo si tu len tak nezainteresovane leží a až keby nás ohrozovali tak by som si bránil územie...

    This is our land... Troll land.. You wanna stay here... You will stay here forever... We'll burry you here.. We are Amani :P :D
  • upraveno 7. srpna 2012
    Tý jo, tak to je nářez, krapet nestíhám, pardon :-(

    @svoa00: V žádném případě jsem tím nemyslel, že bychom se v ČSR chovali k Němcům zle! Naopak, mám dojem, že Masaryk a další se snažili, aby se zde Němci mohli cítit skoro jako doma - no, a oni si to vyložili po svém..

    Tím "zasloužili" narážím na slova Rašína mladšího, která tu už někdo jednou citoval (tuším, že ve flankerově topicu o vojenství) a s kterými se ztotožňuji. Neudělali jsme zkrátka dost na to, abychom si mohli případně stěžovat, kdyby to bylo nedopadlo. Názory jiných neměly a nemají co určovat náš postoj k tomu, co nám patří, a za co neseme zodpovědnost.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. srpna 2012
    Pár drobných korekcí.
    - S VB jsme neměli vůbec žádnou smlouvu, takže se do toho království nemělo tímhle způsobem vůbec co montovat. Francie dejme tomu, že nechtěla dodržet svůj závazek - ale co ta účast na diktátu - aby válka nebyla a oni nevypadali že nepodpořili spojence? Parchanti oboji obojetní.
    - V zásadě to bylo tak, že Británie a Francie když už viděly, že vzrůstající moc Německa a SSSR nezastavěj na mezinárodním poli, provedou to tak, aby se tihle dva vrhli po sobě a oni si mnuli ruce jak to rozdělili a panujou. Jenže ti dva to viděli velmi jasně a aniž bych se zastával paktu Molotov Riebetropp, jeho kritika ze strany GB+F je pěkný pokrytectví.
  • upraveno 19. září 2012
    Já si nemůžu pomoct, já bych Stannise nejradši zaškrtila... hrozně nesympatická osoba!
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. září 2012
    Já si nemůžu pomoct, já bych Stannise nejradši zaškrtila... hrozně nesympatická osoba!
    *chrastící sirky*
  • upraveno 19. září 2012
    Ano, Stannis zachránil Západozemí, ale není to sympaták- zabít
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. září 2012
    S4RUM4N napsal(a):

    Ano, Stannis zachránil Západozemí, ale není to sympaták- zabít

    Za-CO Západozemí? :)
  • upraveno 19. září 2012
    sTANIS JE UŽASNY bARATHEON.... Ale s tym jeho zmyslom pre povinnosť a česť by som to ja Ďaleko nedotiahol..
    EY: Našli sme aj sestru?
  • upraveno 19. září 2012
    Mno pro mě je Standa v současných dobách jeden z mála hráčů, kterým se dá fandit.
    A ramsay má štestí, že Arya utekla z KL. Kdyby si jí měl vzít, byl by to hroznej podpantoflák:DD
  • sarven napsal(a):



    Ako to povedal mistr Aemon? je ako ocel. pevny a krehky zaroven...

    Povedal to Donal Noye a označil ho za tvrdé a krehké železo, zatiaľ čo Roberta za oceľ, ktorá je okrem tvrdosti taktiež pružná a v podobe nepoužívaného meča visiaceho na stene zhrdzavie (Robert v kocke).

  • Staniss sa hodí do vojny, ale na tróne... Neviem, neviem. Má dobré vlastnosti ako spravodlivosť, zmysel pre povinnosť a tak. Ale od začiatku som mala pocit, že svojím prístupom by od seba odháňal ľudí a robil rozhodnutia ktoré by neboli tak užitočné. Potrebuje Davosa ako soľ.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.