Samozřejmě že o mnoho větší má Arnold....do obvodu hrudníku musíš započítat i jiné části těla než jen prsa:-))) Arnodl měl ve vrcholné formě něco kolem 150 cm....Pamela se možná dostane něco málo přes sto...:-))
Tak začnem zostredu... Manželka: Dacey. Pekna, mila, hrejivá avie sa o seba aspoň trocha postarať, spolu s dcerami obstara dom. Kamarátka: Tak tu by som rozhodne nezvolil Sansu. Všetko vykecá. Ale taká Myrcela mi zatiaľ pride na úrovni... Milenka: fu fu fu.... Dany? nie.. ariane asi nie... Oša? alebo ina zo severu... Možno Val? Alebo Jeyne Westerling? nie.. už viem... The Waif.. myslim že po Česky Holčička... "kamaratka" Arye
Gardien: tak pokud to máš takhle, doporučuji knihu a film "Ať vejde ten pravý" - tam ta holčička vypadá asi tak na 10, ale je jí kolem stovky, jestli se nepletu :-). Milenka: Arianne, jasná volba - je to kus a zároveň osobnost. Kamarádka: Brienne - dobré srdce, chytrá hlava, válečnice na slovo vzatá a navíc dokonale asertivní člověk - prosazuje vytrvale své, ale není bezohledná ani hysterická, zkrátka klidná síla. Manželka: Aša - je docela sexy, určitě by mne uměla ochránit, chudá také zrovna není a ještě bych měl za švagry Victariona a Mokrý vlas, což jsou sympatičtí a užiteční chlapíci.
"they care nothing for the rights and freedoms of other individuals and are not averse to twisting the rules to work in their favor. Examples of this alignment include tyrants, devils, undiscriminating mercenary types who have a strict code of conduct, and loyal soldiers who enjoy the act of killing".
Komentáře
"Maminko, proč se jmenuju Květina?"
"To protože jsi bastard z Roviny."
"Maminko, proč se jmenuju Bouře?"
"To protože jsi bastard z Bouřlivých krajin."
"Maminko, proč se jmenuju Kámen?"
"To protože jsi bastard z Údolí."
"Maminko, proč se jmenuju Stín?"
"To protože je maminka rudá kněžka a kolikrát Ti má říkat, že stín se píše s malým s."
Manželka: Dacey. Pekna, mila, hrejivá avie sa o seba aspoň trocha postarať, spolu s dcerami obstara dom.
Kamarátka: Tak tu by som rozhodne nezvolil Sansu. Všetko vykecá. Ale taká Myrcela mi zatiaľ pride na úrovni...
Milenka: fu fu fu.... Dany? nie.. ariane asi nie... Oša? alebo ina zo severu... Možno Val? Alebo Jeyne Westerling? nie.. už viem... The Waif.. myslim že po Česky Holčička... "kamaratka" Arye
Milenka: Arianne, jasná volba - je to kus a zároveň osobnost.
Kamarádka: Brienne - dobré srdce, chytrá hlava, válečnice na slovo vzatá a navíc dokonale asertivní člověk - prosazuje vytrvale své, ale není bezohledná ani hysterická, zkrátka klidná síla.
Manželka: Aša - je docela sexy, určitě by mne uměla ochránit, chudá také zrovna není a ještě bych měl za švagry Victariona a Mokrý vlas, což jsou sympatičtí a užiteční chlapíci.
Kamarádka: před 15 lety Arya, teď asi Brienne, věrná a oddaná
Kamarád: Robb, karakter každým coulem :-)
Milenka: Cersei, s ní bych se rozhodně nenudil.
You are kidding me!