Ašaj

upraveno 6. listopadu 2010 v Spekulace
1235

Komentáře

• upraveno 28. srpna 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 29. srpna 2012
    :D Už som sa zľakol, že tam Narnia nie je :D

Když se skříň otevře v Narnii a zavře se v Neverlandě, když Zeměmoře vyschne a Azeroth začne létat v ovzduší jako Outland. Tehdy přijde khal Drogo od Sunset Sea, no né dřív.

BTW: Kde je zemeplocha?
  • upraveno 29. srpna 2012
    Náhodou Nový Krobuzon s jeho kaktusíky, cheprijkama a rukodlakama bych rád navštívil. A hlavně Tkáče! :)
  • ještě když se země otevře a Feanoruv dědic vynese silmaril
  • Brane ku*vauž říkám ti že nejsem žádné debilní dítě lesa ale hobit HO-BIT !!
    Vlcacka: O tom žádná, ale je to jistě jeden z nejbizarnějších světů, o kterém sem kdy četl ;) Dal bych zlatý prase za pohled na Armadu...
    Já bych do Nový Krobuzon šla, ale výradně jako významný člen vládnoucího establishmentu.

Já bych chtěla vidět město zavěšené na řetězech ze Zjizvené noci.
    Ja chci kalimdor... A tamriel
  • Moomin , to je země Mumínků ??
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. srpna 2012
    Jaj Mumínci, ti jsou boží. Jsem to po pár letech znovu nedávno viděla a přišel mi strašně vtipnej zevlák, kterej se jmenuje Šňupálek - dřív mi nedocházelo, jaký to je vtípek povedený :)
  • fují, nekaž mi představu o Šňupálkovi ....a je to skrytý Aragorn ještě než měl co společného s prstenem :D

...ty jo, tak tam se chci podívat :)
  • upraveno 7. října 2012
    Zajímavé, jak se to vždycky stočí úplně jinam :)
  • upraveno 9. října 2012
    Ne to není zajímavé, to je normální :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. července 2015
  • upraveno 8. července 2015
    Je o tom ve světe ledu a ohně, takže si říkám, že ten ašaj zas tak daleko asi nebyl, když si tam udělá výlet král sedmi království
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • @Tyrion Lannister To vím, ale spíš, že král si odjede pryč a nechá království doma bez krále, když mu stále hrozí nebezpečí od blackfirů je docela vtipné. Jen nevím jak dlouho byl pryč to by nám mohlo hodně pomoct ohledně té vzdálenosti
  • upraveno 8. července 2015
    a byl na té cestě "jako král" nebo jako král čekatel, hmm ?
  • @p1e9t9r2 No, on to pak Krvevran s Blackfyry docela pořešil :-D
  • Tak vzhledem k tomu, že je Ašaj obydlený, tak už by o tom snad někdo věděl ne?
    Kromě Světa ledu a ohně máme taky oficiální mapy. Ašaj je dost daleko. Ale není to v tom světě nepřekonatelná vzdálenost. Ta cesta trvala určitě několik měsíců. A Ašaj nebyla jediným místem, které přitom navštívil. Doslova se tam píše, že pátráním po záznamech o dracích strávil několik posledních let své vlády. Že král nebyl v království zase tolik nevadí. Měl dospělé syny, kteří ho mohli zastoupit, určitě měl pobočníka.
  • @Nevada Jenom dva a jeden z toho se trůnu zřekl a ani neměl děti a ted druhý měl děti jenom dvě. Třetí syn byl zabit.
    upraveno 8. července 2015
    Já vím. Nic z toho nevylučuje, že ho mohli ve vládnutí zastupovat. Kromě toho mrtvého, pochopitelně.

Nicméně, zřejmě během jeho cest vládl pobočník, ať už to byl kdokoliv.
  • @Nevada
    ok, díky za info. Svět jsem koupil teprve nedávno a jsem zatím jen u kapitoly Děti Valyrie nebo Invaze Andalů...
    Kdyby se targaryenský král, jehož život zdokumentovali mistři, dostal do Ašaje cestou od Zdi, tak by o tom byl nejeden záznam, bylo by to obecně známo. Aegon V. zemřel nějakých 40 let před událostmi Písně.
    Co má mít společného cestování s tím, že Egg žil ve stejné době jako jeho prastrýc Bloodraven?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.