Ašaj

upraveno 6. listopadu 2010 v Spekulace
2456

Komentáře

• upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 6. srpna 2012
    No, podľa mňa sa Daenerys dorazí na Zeď a to na konci Vichrov, bude to taký "cliffhanger"
  • upraveno 6. srpna 2012
    AA nemohl jít přes Západozemí. Vždyť ho tam skoro neznají. Kdyby mi někdo zachránil zadek a zdržoval se blízko mého domova, tak si ho budu sakra pamatovat.
    upraveno 6. srpna 2012
    upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
    No, pamatovali si, že přišlo 7 týpků, co byli super. Pamatovali si že ten a ten týpek postavil Zeď z toho a toho důvodu atd.

Já na draky věřím :D. A pamatujem si je - resp. známe je. Ale Západozemí AA nějak neznalo. Ale Jiné ano.
  • upraveno 6. srpna 2012
    Pár faktů - dinosauři nejsou ještěři - to už je snad dávno překonaný omyl. Ptáci jsou jediní přeživší dinosauři. V taxonomii jsou ptáci vlastně podtřída, protože třída jsou dinosauři. Ale ze setrvačnosti se ponechává zatím třída ptáci. Dinosauři byli (jsou) teplokrevní, předpokládá se že přinejmenším většinou opeření (pozdnější druhy dozajista) - jak ukázaly nálezy zkamenělin peří. Vejcorodí, hnízdiví. Zda-li krmiví a kteří - to je otázkou zatím nezodpovězenou. Každopádně o potomstvo narozdíl od většiny plazů (ještěrů) pečovali. Jejich vnitřní stavba orgánů také ukazuje na ptáky. O tom, že ptáci z dinosauru vzešli už pochybnosti nejsou dávno.

"vraj vedecky dokázané" - je kapánek mimo záchodovou mísu :-)
  • upraveno 6. srpna 2012
    upraveno 6. srpna 2012
    Týpka čo postavil Zeď si pamätajú, pretože obrovská stavba sa nedá prehliadnuť a Brandon Staviteľ je pýcha rodu Starkov. Aj my máme Boha, Aláha a pod. a ,,pamätáme" si ich vďaka šíriteľom viery, preto si oni pamätajú tých sedem týpkov.

A pamätáme si aj Karkulku, no kto by veril na krpaňu, čo sa zhovára s vlkmi a je tak nachlastaná, že nespozná vlastnú babku? Čo ak to bola hrdinka a bojovníčka proti vlkolakom, ale sme na ňu zabudli a teraz máme len stupídnu detskú rozprávku ;)
    upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
    Ale přesně, jak říká Rudy - pamatují si proti komu bojovali, proč si nepamatují, kdo za ně bojoval? Třeba AA Jiné překvapil, protože na ně šel ze severu. Nemusel bojovat proti spoustě Jiným, ale jednoduše to obešel a zapích přímo VJ.
    Jarla: díky za vysvětlení, se mi to nechtělo vysvětlovat a doufala jsem, že se toho někdo chopí :D.
  • upraveno 6. srpna 2012
    Gepeto - je to reakce na to, co jsi psal o ještěřích dinosaurech, co vraj žili a vraj je to dokázané :-) Žili, žijou a prokázané to je bez debat. To je pointou pro upřesnění. Nic víc na tom nehledej :-)
  • upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
    upraveno 6. srpna 2012
    upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
    Umelo vyrobené kosti dinosaurů...z plastu ? Zkameněliny..hm taky z plastu ? Stačí navštívit nějaké to muzeum :-) Tyto důkazy jsou naštěstí dostupné všem a k šáhnutí taky všem :-)

Stáří kostí lze určit několika různými metodami - nic ti nebrání vystudovat to a pak si to určit sám. Ale pokud to chceš jen vidět, tak když budeš slušný a zajdeš si na příslušný ústav Akademie věd a hezky poprosíš, tak ti to i ukážou, jak se to dělá a budeš moci posoudit sám. Na akademii jsem pracovala leta a ačkoliv jsou vědci divní pavouci, tak jim vůbec nevadí komunikovat se světem - je to pro ně příjemné zpestření a nikdy jsem nezažila, že by nějakého zvědavce odbyli
    :-)
    upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
    Fren je docela hezké město :-))
  • upraveno 6. srpna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
    No námořníci to věděli, protože na širém moři je vidět to zakřivení - na obzoru se nejprve vynuřují vrcholky :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.