Když se skříň otevře v Narnii a zavře se v Neverlandě, když Zeměmoře vyschne a Azeroth začne létat v ovzduší jako Outland. Tehdy přijde khal Drogo od Sunset Sea, no né dřív.
Jaj Mumínci, ti jsou boží. Jsem to po pár letech znovu nedávno viděla a přišel mi strašně vtipnej zevlák, kterej se jmenuje Šňupálek - dřív mi nedocházelo, jaký to je vtípek povedený :)
@Tyrion Lannister To vím, ale spíš, že král si odjede pryč a nechá království doma bez krále, když mu stále hrozí nebezpečí od blackfirů je docela vtipné. Jen nevím jak dlouho byl pryč to by nám mohlo hodně pomoct ohledně té vzdálenosti
Kromě Světa ledu a ohně máme taky oficiální mapy. Ašaj je dost daleko. Ale není to v tom světě nepřekonatelná vzdálenost. Ta cesta trvala určitě několik měsíců. A Ašaj nebyla jediným místem, které přitom navštívil. Doslova se tam píše, že pátráním po záznamech o dracích strávil několik posledních let své vlády. Že král nebyl v království zase tolik nevadí. Měl dospělé syny, kteří ho mohli zastoupit, určitě měl pobočníka.
Kdyby se targaryenský král, jehož život zdokumentovali mistři, dostal do Ašaje cestou od Zdi, tak by o tom byl nejeden záznam, bylo by to obecně známo. Aegon V. zemřel nějakých 40 let před událostmi Písně. Co má mít společného cestování s tím, že Egg žil ve stejné době jako jeho prastrýc Bloodraven?
Komentáře
Když se skříň otevře v Narnii a zavře se v Neverlandě, když Zeměmoře vyschne a Azeroth začne létat v ovzduší jako Outland. Tehdy přijde khal Drogo od Sunset Sea, no né dřív.
BTW: Kde je zemeplocha?
Já bych chtěla vidět město zavěšené na řetězech ze Zjizvené noci.
...ty jo, tak tam se chci podívat :)
Nicméně, zřejmě během jeho cest vládl pobočník, ať už to byl kdokoliv.
ok, díky za info. Svět jsem koupil teprve nedávno a jsem zatím jen u kapitoly Děti Valyrie nebo Invaze Andalů...
Co má mít společného cestování s tím, že Egg žil ve stejné době jako jeho prastrýc Bloodraven?