Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
24567394

Komentáře

• upraveno 14. června 2008
  • upraveno 15. června 2008
  • upraveno 3. února 2009
  • upraveno 4. února 2009
  • upraveno 4. února 2009
  • upraveno 4. února 2009
  • upraveno 5. února 2009
  • upraveno 5. února 2009
  • upraveno 12. února 2009
  • upraveno 12. února 2009
  • upraveno 13. února 2009
  • upraveno 13. února 2009
  • upraveno 18. února 2009
  • upraveno 19. února 2009
  • upraveno 19. února 2009
  • upraveno 28. dubna 2011
    I když ve stínu vydání Tance, se nám blíží konec Harryho Pottera, nevím jaký názor na tuhle sérii máte vy (jako těžcí fantasy fandové asi negativní) ale já jsem na knížkách vyrostla. A i když Rowlingová není GRRM ( :-)) ), a za ten závěr bych jí ukousla hlavu, na filmové finále se těším jak malý děcko.
    Co vy na to? Snad nejsem jediná komu po tomhle () traileru spadla brada....
    No, červenec má našlápnuto na nejlepší měsíc v roce :-))
    Harry Potter mne asi před dvěma roky přestal úplně zajímat... Ale asi to ze zajímavosti zkouknu....

BTW: Včera jsem viděl super film - 500 days of summer.... Většinou u romantických filmů usnu ale tenhle mne dostal :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. dubna 2011
    Vidiš, Centurion se mi kvůli atmosféře líbil, i když je to béčko. V levnejch dývkách jsem si mezi záplavou neskutečně blbejch fantasy (tak neskutečně, že je ohromná zábava si je pustit klidně několikrát v co největším počtu lidí) pořídil jakési francouzské Bratrstvo bojovníků a středověký svět je tam bez ohledu na nijaký příběh udělán zcela úchvatně (Černou smrt jsem tu už chválil).

Jinak Pottera mám rád, třebaže jsem už překročil strašlivou třicítku. Kromě sedmého dílu teda. Pevně věřím, že podobně neselže při splétání nití příběhu v sedmičně i Martin.
    Pottera mám rád, částečně asi i z nostalgie, ale závěr relikvie smrti je naprostá katastrofa, nic horšího si ani nedovedu představit :/... i filmy jsou od vězně z azkabanu slabý, možná s vyjímkou ohnivýho poháru, ale na poslední část asi stejně z tradice zajdu:)
    Trailer pěknej, hlavně ten úvod. Snad to bude lepší, než ten poslední díl, to byl první, u kterýho jsem vážně uvažoval, že odejdu z kina, nebo usnu.
    pottera mám rád aj ako knihu aj ako film. ostatný film sa žial nevysporiadal s vatou v knihe, a je rozťahaný. ale stále fajn.

a áno, nie je to GRRM. aj keď musím povedať, že JKR sa postupne naučila celokom slušne písať.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. dubna 2011
    Mě se líbil Centurion i Orel, takový dobrodružný filmy s přímým tahem na bránu, kde není nic zbytečnýho (v Orlu třeba milostný zápletky).
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. dubna 2011
  • upraveno 29. dubna 2011
    Krisa: K mému zklamání, neodpustí, opravdu to tam bude.
    Na Thora se těším, už nějakej pátek, snad to stihnu do kina. Já naposled viděla The King´s Speech a Tron: Legacy - obojí výborné :-)
  • upraveno 29. dubna 2011
    Já mám taky rád filmy podle komiksů. Asi nejradši mám X meny, i když třetí díl byl slabší a X men origins byl dle mě vyložený průšvih. Taky se mi líbí Nolenovské zpracování Batmana.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. dubna 2011
    To bych podle tvýho avataru vůbec neřek :))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.