I když ve stínu vydání Tance, se nám blíží konec Harryho Pottera, nevím jaký názor na tuhle sérii máte vy (jako těžcí fantasy fandové asi negativní) ale já jsem na knížkách vyrostla. A i když Rowlingová není GRRM ( :-)) ), a za ten závěr bych jí ukousla hlavu, na filmové finále se těším jak malý děcko. Co vy na to? Snad nejsem jediná komu po tomhle () traileru spadla brada.... No, červenec má našlápnuto na nejlepší měsíc v roce :-))
Vidiš, Centurion se mi kvůli atmosféře líbil, i když je to béčko. V levnejch dývkách jsem si mezi záplavou neskutečně blbejch fantasy (tak neskutečně, že je ohromná zábava si je pustit klidně několikrát v co největším počtu lidí) pořídil jakési francouzské Bratrstvo bojovníků a středověký svět je tam bez ohledu na nijaký příběh udělán zcela úchvatně (Černou smrt jsem tu už chválil).
Jinak Pottera mám rád, třebaže jsem už překročil strašlivou třicítku. Kromě sedmého dílu teda. Pevně věřím, že podobně neselže při splétání nití příběhu v sedmičně i Martin.
Pottera mám rád, částečně asi i z nostalgie, ale závěr relikvie smrti je naprostá katastrofa, nic horšího si ani nedovedu představit :/... i filmy jsou od vězně z azkabanu slabý, možná s vyjímkou ohnivýho poháru, ale na poslední část asi stejně z tradice zajdu:)
Krisa: K mému zklamání, neodpustí, opravdu to tam bude. Na Thora se těším, už nějakej pátek, snad to stihnu do kina. Já naposled viděla The King´s Speech a Tron: Legacy - obojí výborné :-)
Já mám taky rád filmy podle komiksů. Asi nejradši mám X meny, i když třetí díl byl slabší a X men origins byl dle mě vyložený průšvih. Taky se mi líbí Nolenovské zpracování Batmana.
Komentáře
Co vy na to? Snad nejsem jediná komu po tomhle () traileru spadla brada....
No, červenec má našlápnuto na nejlepší měsíc v roce :-))
BTW: Včera jsem viděl super film - 500 days of summer.... Většinou u romantických filmů usnu ale tenhle mne dostal :-)
Jinak Pottera mám rád, třebaže jsem už překročil strašlivou třicítku. Kromě sedmého dílu teda. Pevně věřím, že podobně neselže při splétání nití příběhu v sedmičně i Martin.
a áno, nie je to GRRM. aj keď musím povedať, že JKR sa postupne naučila celokom slušne písať.
Na Thora se těším, už nějakej pátek, snad to stihnu do kina. Já naposled viděla The King´s Speech a Tron: Legacy - obojí výborné :-)