FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
A když tam, dávali britskou historii a přínos, tak ten Darwin tam teda bejt mohl, protože ať si "klekači" myslej co chtěj tak jeho přínos pro další vývoj lidskýho myšlení byl naprosto bezprecedentní.
Před zdí kolem resbyteria :)
Korejští lukostřelci neprošli do finále!! Amíci předvádí hodně dobrý výkon. To mi však nedělá radost :-/
Co na to makaróny?
Za sebe můžu říct, že by mi ženská jiný rasy nevadila, jsouc-li hezká (byť za hezký považuju v první řadě český resp. slovanský holky) a pokud vím, není takových spojení o nic míň, než těch opačnejch, kterejch je ovšem v médiích podstatně víc.
Co se týká zahajovacího ceremoniálu......na anglické vesnici 19. století mi černoši trochu vadili. Naopak potom mi připadalo, že v tom multikulti je málo Asiatů a Arabů.
Zatim jsem víc sledoval jen plážový volejbal. Ženský plážový volejbal, abych byl přesný :)