Nalakali ste ma na Newsroom a musim povedat, ze sa mi to celkom pacilo. Trochu nevyhoda pre tych, ktori nevedia rychlo citat :) Tri veci, ktore by som tam mohla ozeliet. 1) Na Mac je vidiet, ze zacinala ako divadelna herecka, na mna trochu vela prehravania a prudke gesta, jasne tvarove emocie. 2) Maggie najprv posobi ako taka putka a zrazu zmena charakteru o 180 stupnov. 3) Videla som zatial dva diely a oba koncia akymsi porozumenim, tak dufam, ze s tym nebudu pokracovat :)
Pozerá niekto z vás novy serial Charlie Sheena ?:D jasom to dnes začal pozerať a musim povedať že to ma potencial :D sice neni to take dobre ako dva a pol chlaap ale zabavilo ma to :) vtipne sceny su naozaj vtipne :D a si ce je tam niekedy vystrel do tmy :D ale vzdy to dobre dopadne :D
Doporučuju seriál Jekyll. Dělá ho Moffat (jako Sherlocka a nového Doctora). Je to na motivy Jekylla a Hyda, má to 6 dílů a už je to ukončený seriál (ano, normálně ukončený, ne utnutý v půlce). A je to opravdu skvělé.
Tak sem dal první díl. Tož tak. Neni špatný, ale. Pořád je tam stěžejní problém. Jo, přiznáme, že Amerika neni nejlepší země, ale je naší zásadní povinností před celým lidstvem jí na první místo vrátit.
flanker: jo, tohle přesně nesnáším. Amerika nikdy nebyla a už z principu pravděpodobně nikdy ani nebude nejlepší zemí. Zajímalo by mě, kdy byla nejlepší. Když vraždila Indiány? Když válčila sama proti sobě? Když válčila proti různým dalším státům okolo? Když pod různými záminkami kradla ropu odevšad? Dejte mi příklad, kdy Amerika (USA) byla nejlepší zemí. Státem, který šel všem příkladem. I ten jejich vesmírný program, který tam v tom proslovu zmiňuje, je k smíchu - jasně, byli první na Měsíci, ale kdo byl první na oběžné dráze, v kosmu, bez tíže, kdo první obletěl Měsíc? A ta jejich pseudodemokracie a rádoby svoboda je taky k smíchu.
Komentáře
Tri veci, ktore by som tam mohla ozeliet.
1) Na Mac je vidiet, ze zacinala ako divadelna herecka, na mna trochu vela prehravania a prudke gesta, jasne tvarove emocie.
2) Maggie najprv posobi ako taka putka a zrazu zmena charakteru o 180 stupnov.
3) Videla som zatial dva diely a oba koncia akymsi porozumenim, tak dufam, ze s tym nebudu pokracovat :)
Dejte mi příklad, kdy Amerika (USA) byla nejlepší zemí. Státem, který šel všem příkladem. I ten jejich vesmírný program, který tam v tom proslovu zmiňuje, je k smíchu - jasně, byli první na Měsíci, ale kdo byl první na oběžné dráze, v kosmu, bez tíže, kdo první obletěl Měsíc?
A ta jejich pseudodemokracie a rádoby svoboda je taky k smíchu.