TANEC CZ
pre tých čo práve čítajú v češtine a boja sa ísť do pôvodného topiku, aby tam nenarazili na niektoré informácie z konca knihy. Tu sa diskutuje k tancu priebežne. vždy dajte na úvod názov kapitoly (napr Jon II.) aby ostatní vedeli, či to už čítali a nehrozí spoil.
pekné tancovanie všetkým!!!
pekné tancovanie všetkým!!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Spoilery nikdo černit nenutí, ale bylo by celkem hezké, kdyby každý napsal přibližnou polohu spoileru v knize - např. Danny 5, Tyrion na lodi...aby bylo hned vidět, odkud to je. Snad to není takový problém. Rychlost čtení a doba, za kterou člověk knihu přečte nemusí mít spolu nic společného - když člověk nemá čas, může číst rychle jako Číslo 5 a stejně mu to potrvá.
Tak já se odteď budu snažit udávat alespoň přibližnou polohu v knize, nebo radši rovnou začerňovat. :-)
paule - co to je za rozšíření chrome ? Buď konkrétnější - nemám chrome, tak nevím, o čem mluvíš a třeba bych to ráda věděla, kdyb to zahrnovalo, že nevidím začerněná místa, ale souvislý text...:-)
Když jsem viděla na začátku jméno jiné, než jsem o něm psala, dál jsem nečetla. Právě kvůli spoilerům jsem se na celé příspěvky nedivala, ale jen na první slova.
Kriso - hm to ti závidím, že dokážeš přečíst jen pár slov a nevidět zbytek....i kdybych zavřela oči, atk mi zůstane obraz na sítnici a podstatné už budu vědět :-)
Stark z hor: No já jsem se sem chodila radit a ptát na věci, které mi nebyly úplně jasné. Po dočtení bych si na ně už nemusela vzpomenout.
paul - áha to je dobrá věcička....optám se doma, proč nemám chrome :-))
http://io9.com/5917835/this-spoiler+filled-map-tracks-the-travels-of-every-major-character-from-a-song-of-ice-and-fire