TANEC CZ

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
pre tých čo práve čítajú v češtine a boja sa ísť do pôvodného topiku, aby tam nenarazili na niektoré informácie z konca knihy. Tu sa diskutuje k tancu priebežne. vždy dajte na úvod názov kapitoly (napr Jon II.) aby ostatní vedeli, či to už čítali a nehrozí spoil.

pekné tancovanie všetkým!!!
11112141617

Komentáře

• upraveno 13. června 2012
    Krisa: Ne, to já jen předpokládám, když jeho poslední slovo bylo "Ghost" :)
    Pokud ty bodný rány přežije, tak to bude skoro zázrak, imo. (dostal pokud vím čtyři, do břicha, do zad (do plic?) :(...)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 13. června 2012
    Mel mu rány vypálí - stejně jako Moqoro (či jak se ten šáša jmenuje) Victarionovi pacičku.
    Zvolání Duchu bylo dle mého názoru spíš přivolání nejvěrnějšího přítele ve chvíli strachu/bolesti/umírání než převtělování...
    No uvidíme jestli budou kapitoli v ve vichrech pokracovat Jonem, nebo Duchem :-)
    je možné že to přežil, ale fakt se mi nezdá že by si nekontrolovali ze nežije a pripadne ho dorazili. Nebo se v tom momentě kdy ho pobodají, ozve 3x zatroubení a je konec srandy
    Třeba ho začali bránit jeho divocí kamarádi...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 13. června 2012
    Ja očakávam, kedy sa Sansa ocitne v Rajskej záhrade :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 13. června 2012
    sveva: Použít spojení "nevidíme mu do hlavy" u Robba/Šedého větra mi přijde dost černohumorné :)
    upraveno 13. června 2012
    upraveno 13. června 2012
    Ono to prepojenie je dosť silné aj citové, myslím si, že ak by sa stalo niečo Letovi, Bran by to cítil. Ale z Robbovej strany aj keď jeho zlovlk cíti obavy, on mi nepríde nejaký s ním spojený. V prípade Robba mi zlovlk niekedy prišiel tak trochu ako jeho zbraň. Sansa ju brala ako svoju priateľku. A pravda, nemala čas trénovať, veď aj najlepší Menič zo Starkov, Bran, začal jumpovať až v Strete.

Ale Bran, Arya a Jon berú zlovlkov ako spriaznené duše....
    upraveno 13. června 2012
    k převtělení Jona do Ducha..... mám pocit, že Jon sice měnič byl, ale zatím mu to nešlo tak dobře jako Branovi nebo Varamyrovi, tzn. nedostával se do Ducha úmyslně. takže nevím, jestli by se mu v "předsmrtné křeči" podařilo vlézt do Ducha, když to záměrně předtím nikdy neudělal.
    Je možné, že bude v kóme a chvíľu v duchovi. A niekto ho vytiahne...
    Přesně tak jsem to myslel, čím kniha začína, tím skoro i končí... Vtělil se neúmyslně, přes poslední myšlenku. a jestli ho někdo vytáhne? we know nothing...:)
  • upraveno 14. června 2012
    Dočteno :)
    sakra já chci další díl :)

John: no snad neumře, byla by to velka škoda ...
    prvá theonová kapitola vo vichroch je určite dejovo pred ramsayovým listom.
    Durexxx: Souhlasím, že si tu Martin hezky nahrál na spoustu zajímavých situací, který bude muset ve Vichrech řešit (respektive už se z toho nebude moct vylhat). Tanec se totiž čte hezky, ale pár zásadních věcí se stane až na konci knížky.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 14. června 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.