FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Demitra
Mně ho bylo tak líto, jak se se loučil, že to Slovákům nevyšlo na MS....
RIP
No jo no to jsem včera došel z opravné zkoušky s dobrou náladou a za chvíli to šlo zase do háje...
Chvíli jsem ještě myslel nad tím jestli to není jiný hokejista jménem Vašíček, který ale hraje v ČR
Pepíka znám jenom skoro jenm jako náctiletého z mého dětství, Kdy jsem jezdili na společnou chatu. Běhal jsem s ním opičí dráhu, kterou on měl jako trénink + on střílel pukem s linolea do zavěšeného koberce mezi stromy :-D. Jak začal hrát hokej závodně tak už jsem ho moc neviděl...
No tohle hodně dlouho nepůjde z hlavy, ale je to hold život...
:P
niekde som čítal, že dnes čaká Plzeň pekný výlet a potom 90 minút tvrdý tréning: behanie bez lopty :)
každopádne, pozriem a budem držať palce
americkému futbalu sa vraví šachy v zbroji a fakt to tak je. neuveriteľne "chytrý", taktický a zároveň atletický šport. samozrejme zo všetkými zlými vecami ako prolongácia a podobne. ale aj tak. začal som to sledovať kôli GRRM a som za to skoro tak vďačný ako za SOIAF.
btw vraj baseball je ešte sofistikovanejší, ale to už je fakt nuda :) udieranie do loptičky sa nerovná tým neuveriteľným zachyteniam lopty, behom, alebo zrážkam slonov.
jeden z prvých zápasov čo som videl bol práve superbowl v ktorom šokovali jeho a už aj moji GIANTS. najmä posledný útok cca minutu pred koncom.
končím obhajobu, vaša excelencia.