FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
11112141617150

Komentáře

• upraveno 7. září 2011
    RIP
    Demitra

Mně ho bylo tak líto, jak se se loučil, že to Slovákům nevyšlo na MS....
  • upraveno 7. září 2011
    RIP pro všechny. Marka, Vašíčka, Rachůnka, Demitru, Liva, Saleje, Skrastinše i ostatní... Hrozná tragédie. Když si navíc představím, že Honzovi Markovi se před dvěma měsícema narodil syn...
  • upraveno 7. září 2011
    No do pytle... Že se odtud dozvím že mi umřel bratranec... pardon
  • upraveno 7. září 2011
    uff, tak to je šílený, Amaroune, sorry.

RIP
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 7. září 2011
    Chjo :( Jan Marek měl nejneuvěřitelnější nos na světě... Sice jsem z nich "znala" jenom 3 Čechy a 1 Slováka, ale tohle platí pro všechny, hokejisty i obsluhu letadla, RIP
  • upraveno 7. září 2011
    RIP :-(
  • upraveno 8. září 2011
    Alek: díky

No jo no to jsem včera došel z opravné zkoušky s dobrou náladou a za chvíli to šlo zase do háje...
    Chvíli jsem ještě myslel nad tím jestli to není jiný hokejista jménem Vašíček, který ale hraje v ČR
    Pepíka znám jenom skoro jenm jako náctiletého z mého dětství, Kdy jsem jezdili na společnou chatu. Běhal jsem s ním opičí dráhu, kterou on měl jako trénink + on střílel pukem s linolea do zavěšeného koberce mezi stromy :-D. Jak začal hrát hokej závodně tak už jsem ho moc neviděl...

No tohle hodně dlouho nepůjde z hlavy, ale je to hold život...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. září 2011
    Bohužel vím až moc dobře, jaký to je. Je mi to líto.
  • upraveno 8. září 2011
    flanker.27: Děkuji a nápodobně
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. září 2011
    and Winter is Coming :-/
  • upraveno 25. září 2011
    Pozerate niekto ms v cyklo na eurosporte?
    upraveno 12. října 2011
  • upraveno 12. října 2011
    Montezuma: tohle užívání si gólů je v jižní a střední americe docela běžná věc. Mě osobně to ten fotbal docela znechucuje. Proto radši volím TV kanály který nejsou ve španělštině nebo portugalštině
    upraveno 13. října 2011
    Tak hrajeme s Černou Horou Play-off
  • upraveno 13. října 2011
    ťažký žreb. ale budem držať palce.
    Černá Hora bude podle mne hodně tvrdý oříšek... jsou to balkánci, se kterými to bývá vždy náročné a navíc uhrát ve skupině s Anglií, Švýcarskem, Walesem a Bulharskem 12 bodů také o něčem vypovídá. Mimochodem s Anglii uhráli remízy 0:0 a 2:2... Jsem na ty naše frajery zvědav...
    aj keď Bosna by bola ešte ťažšia. obidva mančafty sú výborné podľa mňa a trvalo im kým sa vyhrabali z juhoslovanského dedičstva, ale pribudli na mapu európskeho futbalu kvalitné a hladné mužstvá.
  • upraveno 17. října 2011
    Pánové, pro nás by byli nároční i Hotentoti......
  • upraveno 17. října 2011
    to hej, ale my sme sa do eliminácie nedostali :(

:P
  • upraveno 19. října 2011
    Tak dnes se koná repríza souboje Davida s Goliášem...Jen si říkám, co by mohlo být pro Plzeň prakem a kamenem....?
  • upraveno 19. října 2011
    najlepšie kopačka s loptou :)
    niekde som čítal, že dnes čaká Plzeň pekný výlet a potom 90 minút tvrdý tréning: behanie bez lopty :)
    každopádne, pozriem a budem držať palce
  • upraveno 21. října 2011
    No jsem na to zvědavý jak si povedou a snad to nebude o víc jak o 4 góly.
  • upraveno 23. října 2011
    united dostali doma 6 gólov, to málokto pamätá. a ešte k tomu od city, to bolí dvojnásobne...
  • upraveno 7. listopadu 2011
    george by mal mať dnes dobrý deň. Jets aj Giants vyhrali v skvelých zápasoch, takže platí New York, New York :)
    Jak může někdo sledovat americký fotbal? To už bych snad radši koukal na baseball.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 7. listopadu 2011
    Je, baseball nemá vůbec žádnou logiku a am. fotbal je větší nuda :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    V baseballu mlátěj lidi do míčku, v americkém fotbalu do sebe navzájem :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak baseball jsem i hrál, takže logiku i chápu. Hrát mě to docela bavilo, ale nikdy bych na to nekoukal. Am. fotbal je asi nejmagorštější sport vůbec.
    priatelia, boli by ste prekvapení, aký je to vymakaný šport. a to vravím ako ortodoxný fanúšik futbalu a hokeja, ktorý prebdel nejdenú noc kôli nhl playoff, alebo olympiáde.

americkému futbalu sa vraví šachy v zbroji a fakt to tak je. neuveriteľne "chytrý", taktický a zároveň atletický šport. samozrejme zo všetkými zlými vecami ako prolongácia a podobne. ale aj tak. začal som to sledovať kôli GRRM a som za to skoro tak vďačný ako za SOIAF.
    btw vraj baseball je ešte sofistikovanejší, ale to už je fakt nuda :) udieranie do loptičky sa nerovná tým neuveriteľným zachyteniam lopty, behom, alebo zrážkam slonov.

jeden z prvých zápasov čo som videl bol práve superbowl v ktorom šokovali jeho a už aj moji GIANTS. najmä posledný útok cca minutu pred koncom.

končím obhajobu, vaša excelencia.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.