Tanec s draky - Smraďoch

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
1235789

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. června 2011
  • upraveno 29. června 2011
    Oni si vymyslí zase něco jiného.

K té teorii: Otázkou je, kdo je pan Hyde. :-))))
    Ještě se nevyjádřil Chmur :-))

Ono se vždycky něco najde :-) Upálení Moleye + obvod velké pyramidy (v ruských verstách) -* narozeniny tetky Bětky - a máte nové prima datum :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. června 2011
    Jo, něco takovýho popisuje Pratchett v Lehkým fantastičnu, něco ve smyslu když to sečtete k tomuhle, vydělíte tamtim a vynásobíte to pěti, tak dostanete skoro na chlup to a to.
    Ano to sir Terence parafrázoval Eca z Foucaultova kyvadla :-) A já si to od nich taky vypůjčila :-)
    Jarla: Po pravdě nevím, k čemu bych se měl vyjadřovat?:-))
    Jestli bude konec světa? Jednou určitě:-)
    :-D k teorii, že Ty a Olorin jste mulťák schizofrenika :-D
    Proč? Já být jen Chmur a Olorin být zase Olorin. My ne dva v jednom...
    I blázni, jak známo, vykřikují, že nejsou blázni :-D

Co, přesvědčil Vás ? :-))
    Navíc, nevím, kde Chmur momentálně je, ale vsadím se, že v Pečkách není. :-)))
    Kryješ si záda co, ale to není ověřitelné, páč nemáte čip s GPS a my obrazovku s blikající červenou tečkou :-D
    Koukám se teď z okna na evangelický kostel, a na jeho věži sedí nalevo jeden holub. Jak bych to mohl vědět, kdybych tady nebyl. :-))
    Chmur není v dosahu evangelických kostelů, protože jako pokřtěný katolík už má větší strach jen z židů:-)))
    :-))) Zase ale náš kostel Mistra Jana Husa je evropský unikát, je nejen kubistický zvnějšku, ale má kubistický i celý interier. ;-)
    Jako pokřtěný Evangelík nemám strach s nikoho :-D
    Jako memplexově nezatížený Darwinista se stejně nezatíženými předky nestačím čučet :-D
    Chtělo se mi napsat, "jako nikým nepokřtěný, mám strach, z těch co jsou", ale lhal bych, protože to není pravda. :-))) To bych měl kdysi strach z babičky i z obou dědů. :-)))
    Z babiček katoliček můžeš začít mít strach v okamžiku, kdy to mohou hustit, do Tvých potomků :-)

A opět mám pocit, že schizofrenik zaúřadoval:
    Biolog křtěný o víře a filosof (prediktibilní obránce memplexů) nezatížený :-D
    :-))) I Darwin začínal na teologii, ale byl hloupej a línej a tak ho vyhodili:-)))
    Darwin pocházel z rodiny, kde to načnul už jeho strýc...měl to ulehčeno a jo, na loď ho brali jako duchovního :-))

Dawkins není sympaťák :-D Jenže i takových je třeba, protože náboženských fanatiků jsou mraky a evolucionisté nemají z principu potřebu sdružování a organisování. a doma bych ho nechtěla :-) Ale přízvisko Darwinův rotvajler mu sedí :-D
    Já o něm vím jen s Wikipedie... Přečíst si něco od něj a o něm se chystám dlouho... Mne spíš celkově naštvalo jak odsoudil Agnosticismus.... A říká vám něco jméno Jiří Grygar? :-)

Chmur: Ateisté nemají dost často společnou identitu :-) Jako kdyby si chtěl Stalina spojovat s Dawkinswem....
    huh - zkrátka evolucionisté nepotřebují uchovávat a šířit nějaký konkrétní memplex (příručka udělej si vlastního člověka od Pratcheta - vlastního ve smyslu, stejného smýšlení - můj člověk). Evolucionisté nechávají informace plynout a měnit se v průběhu poznání - nemůžeš ustrnout v časoprostoru na jediném prohlášení na základě faktů, je třeba je dál rozvíjet a objevovat nepoznané.

Grygara mám velmi ráda, ač sám nemá jasno, jestli je věřící nebo komunista :-) Ale jeho práce si velmi vážím a lepší pořady než Okna vesmíru dokořán, jsem zatím o vesmíru neviděla a to se po nich cíleně pídím! A propos - sháním ještě 2 díly a nemám :(

Ateisté mají společnou pouze absenci ideologie.
    No Já měl vždy za to že je Katolík... Jestli měl nějaký pletky s komunismem tak o tom nevím...
    Musel mít - doba si to žádala - to mu nevyčítám, aby bylo jasno :-)
    Nevím Nevím... Spousta lidí se tomu zdárně vyhýbala... Nechci nikomu moc křivdit.. Ale pravda, že Klausovy výlety v době kdy kdy dělal v Prognostickém ústavě mi dost dlouho vrtají hlavou...
    Aha a že je Lívia dcerou komunistického papaláše Ti uniklo, že ? :-D
    Co se vrátit ke smradochovy ? :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.