Hra o trůny 1x08 - Ostrým koncem

upraveno 6. června 2011 v 1. řada
1356789

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 6. června 2011
    Tak modlitby některých byly vyslyšeny. Více Zlovlků, více Rickona a nechybí ani Tyrionova banda divochů.
    Velký Jon je tvrďák jak má být. A z těch figurek co měli na mapách (představující jednotlivé armády) by byla dobrá stylová šachovnice. Nasraný Barristan. Syrio s dřevákem. No co víc si přát. :)
  • upraveno 6. června 2011
    Jaj, já se těšim! Zrovna jsem dopsal test, jinak už bych to měl dávnou zkouknuté :-)
    doufal jsem že shagga bude... větší... :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. června 2011
    Grrr, dneska musim zase čekat, než se dostanu domů, zatracený pondělky.
    dobre to bolo - vyzneni: dusno pred bouri

top sceny az to dam vecer na hbo titulky
    Dobrý to byl díl a až na nějaký drobnosti jsem spokojen...
    tentokrát jsem mírně zklamán, je tam podle mého o dost více vaty než v předchozích dílech...
    Asi tak, na to, že to byl díl, který napsal sám Martin, jsem čekal něco famózního, a přitom to podle mně byla jedna z těch slabších epizod.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 6. června 2011
    Od Martina je ta 9. nebo ne?
    upraveno 6. června 2011
    Předchozí díly byly stokrát kreativnější - připadalo mi, že si Martin sedl, začal opisovat z knihy, trochu to "podrtil" a jinak nic. To jak vykreslili útok Dothraků mi (oproti knize) přišlo poměrně slabý.
    Hiccup E. Greyjoy: Až budeš mí rozpočet na to aby si udělal pořádný útok Dothraků tak řekni....
    Spíš jsem očekával (s prominutím) naturalističtější scénu oněch znásilňování. Že by právě s tímhle měli v HBO problémy?
    upraveno 6. června 2011
    to je pravda. dá sa na to aj tak pozrieť. že niektoré "falošné stopy" GRRM chce nechať.
    inak najmenej mi sedela scéna tyriona, brona a ich stretnutia s klanmi. snáď prvá Tyrionova scéna, ktorá ma nebavila. a ajhľa: písali ju B+W nie GRRM.
    To se Syriem jsem chtěl právě teď napsat. Ale třeba si nás Martin jenom vychutnává :)
    Návrat k seriálovej excelencii. Nemám, čo by som vytkol. Tento diel sa mimochodom nesie v znamení Robba Starka. Richard Madden konečne dostal poriadny priestor a predviedol, že vodcu, ktorý dokáže skrotiť aj Veľkého Jona Umbera (výborná scéna s odhryznutými prstami) zvládne zahrať na jednotku. Potešujúce je, že tentokrát sa nevyskytol ani jediný zbytočne dlhý dialóg - epizóda má vynikajúce tempo. Absolútna pecka za plný počet. P.S.: Milé HBO, v nasledujúcej epizóde si pri scéne boja Starkov a Lannisterov želám vidieť veľké, digitálne rozmnožené vojsko. S pohľadmi na vojenské tábory ste sa totiž príliš nevytiahli. Ak to nabudúce nenapravíte, nielen že ma naseriete, ale si aj urobíte hanbu pred káblovkou Starz. Keď oni môžu mať v The Borgias kopec digitálnych francúzskych vojakov s o dosť menším rozpočtom, očakávam niečo podobné aj od vás. (10/10)
    Btw. vata? Inak ste všetci v poriadku? :)
    prd vata - sbirani sil pred hutnym koncem :)

jinak pan od Bilych plastu, co bojoval s Syriem, nekulhal...
    Hiccup E. Greyjoy: Aaaaaha sorry :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. června 2011
    upraveno 6. června 2011
    baltime chlape, teď jsi mě ranil. jestli to neni trochu tim, že osmá epizoda už prakticky nic nenaznačuje, už není o spekulacích a příslibech do budoucna, ale protržená přehrada.
    upraveno 6. června 2011
    Martin. Mistr sám se chopil scénáristického pera a v potu tváře, odháněje druhou rukou fanoušky skandující "já chci Tanec s draky ty čubko" (modří vědí) sepsal jednu epizodu. A, přátelé Arrynského údolí, do seriálu se naplno dostalo to, co mi zatím trochu chybělo, teda naprosto stejná atmosféra jako v knize. Ať je to mrazivý sever nebo teplý (nazdar Renly) jih, kde stěny mají uši a dcery musí prosit za své otce. Dothracká linie sice není to pravý stromovinský, ale tu stejně víceméně ignoruju. A konečně má Robb prostor a naplno potvrzuje, že je pravej vůdce hodnej svýho otce.
    Nevada: Hopla, chybička sa vlúdila :)
    Flanker.27: uvidíme, až si to pustím podruhé. Někdy to do sebe zapadne trochu později... Nicméně některé scény jsou geniální, jiné výtečné, jen mi přišlo, že v tomto díle je prostě pár míst, která kdyby tam nebyla, nic by se nestalo...
    tyrion! zalozte novej dil...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.