Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1369370372374375394

Komentáře

• JoserJoser persona non grata
    Ono to bývá tak, že umělec typu Mortensena to nakonec dostane víceméně za zásluhy, jako nedávno DiCaprio nebo letos Spike Lee čímž nijak nesnižuju jeho výkon. Green Book je hodně dobrý film a Mahershalu žeru v čemkoliv od Hunger Games po Alitu, jenom v konkurenci Cuaróna s trošku komerčnějším Lanthimosem není nejlepší. Asi ze mě mluví celkové zklamání z vývoje oscarů v posledních letech.

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Takže černoch v roli bělocha nevadí, ale černoch v roli černocha ano? :twisted:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Co na to Jada Pinkett? :twisted:
  • Na kolorizmus som už narazila dávnejšie. To sa v jednom videu dievčatá sťažovali, že nemôžu nájsť make up vo farbe ich kože, zatiaľ čo svetlých odtieňov je od podlahy po strop, že vo filmoch a umení každý vyspevuje, aká je nejaká žena pekná, pretože je svetlá, ale aby ospevovali, že je nejaká tmavá, to nie a ako im vraveli "nechoď na slnko, aby si nestmavla ešte viac".
    Tohle je ale jako tak pitomá výtka, že se divím, že se ozvali. Zaplať panbuh za Walkera.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    A co solárka? Já si myslím, že tohle už je fakt hysterie.
    upraveno 7. března 2019
    Tak mi, typičtí remcalové to asi z virtuálních ''hospod'' těžko posoudíme, když nemáme odžitou americkou zkušenost, to je stejné jako pohoršení Spikea Lee z oscara pro Green Book (o tom se zase hezky píše tady https://a2larm.cz/2019/03/pripomente-mi-abych-se-uz-nikdy-nekoukala-na-oscary/ a tady https://a2larm.cz/2019/03/predavani-oscaru-konec-stareho-filmoveho-sveta/) Prostě češi no :twisted:
  • AvivAviv
    upraveno 7. března 2019
    Je to hysterie. To nevylučuje, že popřitom nalezneme něco zajímavého.
    Ale do solárka chodí bělošky. Teď je opálení tak trocha status, pretože opálená vyšportovaná osoba je zrejme zdravá a má voľný čas a zabezpečenie. Tohle přišlo koncem 19. a v 20. století, v některých částech víc, jiných míň. Navyše to maskuje kŕčové žily a podobné veci.
  • Zajímavé jsou taky zuby. V USA nemať na zubára je strašná hanba, rovnátka jsou jak nějaký rituál přechodu, ala první náušnice, nebo co. Vybělené perfektní chrupy jsou duležité. Británie je založená jinak, jakože je hloupé to tolik řešit a toľko na to míňať a vubec, stejně je základní starostlivost v pojistce, co víc kdo chce. Takže perfektné chrupy nemajú a vznikol stereotyp príšerných britských zubov. Ale vraj ich majú zdravšie, než mnohé iné krajiny. V Japonsku sú ženy, ktoré si dajú zuby vykriviť za veľké peniaze, aby vyzerali rozkošne.
  • AvivAviv
    upraveno 7. března 2019
    A já to volání odsoudila taky a stojím si za tím. Je to hloupá stížnost.
    To teda je barva, ten pomeranč... Takže spíš jde o to, že lidí toho typu je málo a moc věcí jim vyhovujících se nevyrobí. Ok, to by bylo uzavřeno.
  • upraveno 7. března 2019
    @Dreamer Ty snad nechceš zbalit stánoucího hokejového trenéra? :P
  • Jinak jsem se na toho Michaela koukla blíž... Vraj je lekársky potvrdené, že mal rozsiahle vitiligo, takže ohľadom farby sa dá tvrdiť, že šlo skôr o snahu zamaskovať škvrnitosť. Nič také sa ale nedá povedať o tých plastikách. Na dětství vzpomínal těžce, tak možná to bylo za tím a dalšími věcmi. Každopádně to bylo kritizováno, ne podporováno.
    Mám hajp 8-)

• Taký roztomilý historický film z Lotyšska (s pomocou Britov), jak si místní bránili suverenitu proti křižákum.
    Stvárniteľovi hlavnej postavy som toho nezdolného kráľa akosi uveriť nemohla a tí, čo tvrdia, že záporákovo hranie bolo prehnané, sú niečomu na stope. A je to taká jednoduchšia nízkorozpočtová vec.
    Ale je v tom vidieť dobovosť a zanietenie pre materiál a kto má rád ozbrojené konflikty, príde si na svoje. Niektoré momenty boli vyslovene nádherné. Ja som rada, že som si to pozrela.

https://www.csfd.cz/film/531730-pohansky-kral/prehled/

Americký filmaři nám berou naši kulturu, ale vypadá to super! Je to od tvůrce Hereditary. Příjemným bonusem je pak obsazení Florence Pugh a Willa Poultera

• SagartSagart Amo ergo sum
    upraveno 12. března 2019

General Alladeen prequel má nový trailer. A konečně se tam něco děje, přestože to stále vypadá hodně zvláštně a uměle. A ty džinovi popkulturní reference si zčásti mohli odpustit, s prostředím se to bude hodně bít, jako by už tak prostředí nebylo samo o sobě ranou pro oči. Od někoho kdo natočil Artuše bych čekal víc :-k
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Sagart přesně, tohle vůbec nevypadá jako od Ritchieho.... přeplácaný a vypadá to strašně levně.
    Artuš od Ritchieho možná nevypadal levně, zato přeplácanej byl až až :twisted:
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @flanker.27 ale mně se líbil :oops: =D
    Dobře, tohle vypadá hlavně levně. A žádný cool nápad. Nic.
    @Benji Žádné "účinkuje tisíc slonů"? :twisted:
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @flanker.27 Bylo toho tam hodně, ale takový triggered jako Flanker na CSFD jsem z toho nebyl. Byl to hodně fajn film, kterej sice musí milovník legendy (a za něj se považuju) brát hodně s rezervou, ale připustit si, že jde jen o další fantasy nikomu neuškodí. Upřímně se mi to líbilo víc než poslední dva hobiti ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.