Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1545546548550551581

Komentáře

  • @Nevada To nepopírám, že roli roli hraje obecně vadná psychika lidí, co jsou schopní udělat to, co dělal on. Tady je to ale o to horší, že naprosto dobrovolně zavrhnul německé hodnoty a způsob života kvůli fundamentalismu a najednou se těch samých hodnot dovolává, jakmile mu způsob života jeho předků (teda to, co si pod tím představoval) přestalo být pohodlné. Pro mě je to stejný odpad jako Brejvik. Jsme přecivilizovaní. Tihle tvorové si nezaslouží postel a čistý záchod a tři jídla denně z peněz daňových poplatníků, protože jeden z předpokladů vězení je možná náprava. Tihle tvorové ať si klidně shnijou na místě, kde je může omrdat polární medvěd, respektive velbloud.
  • Terezička napsal(a):

    @Amaroun Chudák pan prezident. Zase nám bude muset vysvětlovat, že se mýlíme, že ten, koho Respekt "odhalil" s tím nemá absolutně nic společného a ti čeští investigativci jsou čučkaři.

    Asi tak no... Hlavně člověk nechápe, jak se pořád naváží do českých výzvědných služeb.. Je to fakt chudák kopající za jinou zemi...
  • upraveno 21. února 2019
    @Amaroun: v případě "kauzy" kolem novičoků byl zrovna Zeman téměř příkladně zdrženlivý. Pro jednou se nesnažil dělat závěry, než dostal podklady, a následně citoval závěry Vojenského zpravodajství, které kupodivu nepotřebovalo nikomu lézt do řiti a suše konstatovalo fakta.

    Naproti tomu jistá nejmenovaná ministryně války za totéž odvolala ředitele VVÚ, a náš mainstream se následně ztrapňoval okecáváním neobhajitelného.

    Podotýkám, že nevidím jediný důvod, proč bychom se jako ČR měli komukoliv zodpovídat z toho, že u nás probíhá výzkum bojových látek (včetně sloučenin z třídy novičoků), když je jiné země vyvíjejí a vyrábějí ve velkém.

    EDIT: Pro úplnost přidávám odkaz na článek, který už jednou dával flanker do Vojenství.
  • JoserJoser persona non grata
    Krásnej klip ke kandidatuře budoucího US prezidenta

  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Krisa napsal(a):

    @ Nevada Ale vynechavas to zasadni - clovek, co o lidech hovoril jako o "prasatech nezasluhujicich si nic nez smrt" se odvolava na nedodrzovani lidskych prav.
    Dokazu pochopit, ze chce domu (ten ale podle me ztratil, kdyz odesel k IS, kdyby vyhrali, na domov by si ani nevzpomnel), ale najednou vylovit termin lidska prava, a co lidska prava tech podrezanych, upalenych a jinak zavrazdenych, na ta si nahodou nevzpomnel? Ma rici, ze chce do "hezciho" vezeni a na lidska prava ani nevzdechnout.

    Ale nevynechávám. Lidi jsou obecně divoká a krutá zvířata (omlouvám se zvířatům). Když je k tomu příležitost, tak se chovají vůči svému druhu brutálně a bezcitně. Je úplně jedno, jestli jsou to věřící v toho jediného správného boha či bezbožníci, jestli jsou praví nebo leví, jestli jsou bílí, snědí, žlutí, nebo černí. Vždycky se najde někdo, kdo s absolutní převahou a mocí jen vraždí a považuje jiné lidi za bezcenný majetek. Evropani, Asiati, Afričané... i američtí indiáni se mezi sebou likvidovali ve velkém. Nemluvě o Evropanech, kteří nemilosrdně praktikovali genocidu na domorodcích kamkoliv jen páchli. A když neměli po ruce méněcenné, tak se zase bez milosti vraždili mezi sebou. Ostatně válka v Jugoslávii, plná zvěrstev, se kterými se IS může hrdě srovnávat, nebyla zas tak dávno. A historie je toho plná. A ano, když pachatele chytí, tak je to zase typicky lidská vypočítavost, kdy se začne takové hovado dovolávat milosti, práv, soucitu, pánaboha, dočasné ztráty smyslů. prostě čehokoliv, co mu pomůže alespoň zmírnit nebo usnadnit trest, který ho čeká.
  • To znie vážne znepokojivo.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Aviv snad to dopadne ako s ACTA zrusi sa to a bude sa to prerokovavat o 5 rokov o5
  • JoserJoser persona non grata
    Štěpán Kotrba (muž s pepřákem :twisted: ) jasně o budoucnosti ČSSD

    https://www.facebook.com/notes/štěpán-kotrba/domácí-úkoly-pro-čssd/10156820677840289/
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/499275-bojovnik-islamskeho-statu-si-jezdil-do-vidne-na-zotavenou-a-pro-podporu.html

    Další týpek, co nakonec viděl humanistické světlo a :D Jenom by mě zajímalo, jak dlouho to odhodlání nebrat takové lidi zpátky Rakušákům vydrží, až se nějaká neziskovka vytasí s tím, jak tam ten chudák trpí v otřesných podmínkách, a předpokládam doteď nemají zákon, který umožňuje zbavit občanství aspoň ty teroristy, co mají dvojí občanství.
  • JoserJoser persona non grata
    Neoliberální komentátoři bijí na poplach. Já taky nechci Czexit a "náckovskou" Evropu, kdy hrozí masový revanš nacionalistické pravice. Ale položme si otázku, kdo do tohoto stavu EU dostal: byli to právě politici typu Macrona, komentátoři typu Fendrycha, filozofové typu Bernarda Henry Leviho, neoliberální bankéři a ekonomové, i pseudolevice kapitulujici pred neoliberalismem do agendy "práv menšin", kteří přikrývali stále brutálněji atrofující neoliberalismus svými vyprázdněnymi hesly o "liberální demokracii", aby měli čím dál více bohatství a moci, přičemž ignorovali rostoucí sociální i spolecenske problémy tak dlouho až jejich místo loutkovodiču ohlupujici lidi zaujala nová pravice a jejich politici se svým politickým marketingem.

    Stávající neoliberální elity nemají strach z fasizace Evropy, ale z toho že ztratí moc a bohatství, když by se koryto neoliberalismu a s tím související moc a bohatství přesunulo od nich k nacionalistické pravici typu Kaczynskeho, Obrana, Le Penove. Proto nyní bijí na poplach. Ale neslyšel jsem od nich ani náznak odsouzení když veteráni SS pochodovali ulicemi pobaltských statu, členů EU, nebo když na Ukrajině dochází k legitimizaci neonacismu a jeho praktik. Příkladů jejich pokrytectví a lži je mnoho. Jejich pád mne mrzet nebude. Mrzí mne jenom to, že na podstatě věci se nic nemění. Neoliberalismus a jeho vykořisťování bude veselé pokračovat dál pod narodoveckym hávem a recech o " suverenite" , která je v současném světě mýtem a může si ji dovolit jen několik největších zemí.

    Czexit skutečně není řešení. Jediné řešení je spolupráce všech národů Evropy ve velkém obratu doleva, antiimperialisticke politice (rozpuštění NATO a odmítnutí se podílet na mocenských ambicích USA) a v likvidaci neoliberalismu a odstavení jejich elit od moci bez ohledu na to, jestli jsou "liberalne-demokratický " nebo narodovecký.

    https://nazory.aktualne.cz/komentare/macron-pise-cechum-vi-ze-existujeme-nechce-nackovskou-evropu/r~5df492b83f3811e98a200cc47ab5f122/?fbclid=IwAR2gufVRz0q_IaLUBzwDzacvq1OxdHm9lc2gE34XrqX11vQtDNi8CAN_iKA
  • upraveno 12. března 2019
    No, tak ještě k Macronovi:
    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/499573-macronovy-navrhy-k-reforme-eu-jsou-utopie-tvrdi-rakousky-kancler.html

    Ačkoliv ve většině věcí souhlasím s rakouských kancléřem, poukázala bych na dvě věci:
    Souhlasí pouze s posílením ochrany vnějších hranic, těsnějším partnerstvím s Afrikou, zdaněním internetových koncernů a bojem proti změnám klimatu.
    Není první, kdo to zmiňuje, ale ještě jsem neslyšela, co to v reálu má znamenat. Zatímco bílý muž se z Afriky stahuje bombardovaný kritikou za cokoliv, co dělá nebo nedělá, Číňani v Africe skupují, co se dá, a plundrují africké surovinové zdroje. Pokud je tím myšleno v nějaké větší míře v tom Číně zase konkurovat, tak Unie, která ani nedokáže bránit svoje hranice a evropskou kulturu a hodnoty (kromě jediné hodnoty a to je humanismus... vůči všem kromě Evropanů), na něco takového nemá. Není divu, že si to většina Evropanů představí tak, že je v plánu dál finančně dotovat chronicky nefungující africké státy (všimněte si, že Čina se s něčím takovým neobtěžuje) a víc masové imigrace. Ale mírný palec nahoru pro Macrona a spol. za aspoň určitý náznak, že bere vážně lidi, jejichž zájmy má reprezentovat.
    Šéf rakouské vlády poukázal na rozdílné životní úrovně v EU. „Vždyť pro mnohé státy je ekonomickou výhodou, že jsou u nich mzdy nižší, a proto se tam usazuje výroba,“ poznamenal Kurz.
    Možná by Kurz chtěl hodit botou do ksichtu. Být levnou montovnou Evropy pro západní nadnárodní koncerny není žádná výhoda, když je jenom otázka času, kdy se v rámci globalizace vyplatí tuhle výrobu komplet přesunut do Číny, Indie nebo Bangladéše.
  • Botou s jehlovým podpatkem. Nemluvě o robotizaci... Ale vytváranie minimálnej mzdy rovnakej od Bruselu po Zahreb znie problematicky.
  • upraveno 13. března 2019
    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/499653-slovensky-poslanec-hrnko-mel-puvodne-sedet-v-havarovanem-letadle.html

    Tomáš Ištok, p. Žirovnice
    St, 13. března 2019, 09:10:18 | Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    +1 / -17

    A co jako...
    Občas ztrácím víru v lidstvo, když vidím takové věci, jako je tvor, který si na internetu říká Tomáš Ištok, jak využije takovéhle příležitosti, aby si získal pozornost.
  • Proč jen mám pocit, že takých pribudne...
  • JoserJoser persona non grata
    Doufám v exemplární potrestání, protože nikdy se problém nedá vyřešit zmasakrováním nevinných...
  • JoserJoser persona non grata
    Neználek pravděpodobně nedostane lustrační osvědčení...

    https://jandourek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=210092
  • @Joser Blog je z roku 2011, za 8 let nikdo Neználka nezakázal.
  • JoserJoser persona non grata
    Upřímně nevím, jestli to sem patří, ale velice zajímavý článek. Teď jí mám rád ještě více https://www.newyorker.com/culture/personal-history/emilia-clarke-a-battle-for-my-life-brain-aneurysm-surgery-game-of-thrones
  • JoserJoser persona non grata
    Tak když už je Daeš vyčerpanej, s někým do party jít musej, silnější přece nemůže jít na slabšího sám, to dá rozum!
  • JoserJoser persona non grata
    upraveno 24. března 2019
    A také to, jak se globalisti snaží Venezuelu roztrhat na kousky, by nemělo zapadnout...

    https://medium.com/@caityjohnstone/americas-venezuela-strategy-coup-by-sheer-narrative-control-fc8ee1f01e23
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Joser Venezuela se trhá na kousky sama hlavně
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Zrovna jsem to oplakala a zapálila prskavku na památku, byl to bůh!
    image
  • @Krisa Jdu sypat do větru konfety! Jednou jsem ho potkal v Praze, přes silnici jsem na něj zavolal "čau Daneeeee" a on mi odpověděl "nazdaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr" :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    RRRRRRRRIP
  • Päť hlasov, mňa snáď trafí...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.