Povídka č. 5 (16. kolo) - Ice & Fire

upraveno 10. prosince 2018 v Povídky

Komentáře

• To jsem ráda, že je zde pokráčko. Souboje povedené, medzivesmírny čarostromový priestor parádny a svatý grál plný černé vše překrucující magie zní čertovsky dobře. Ani rozhovory nervali uši. Na další část se těším.
  • Chvíli jsem byla ztracená -Rickson x Brandon....parádní pokračování, starkovské nebe, kde se prohánějí v podobě zlovlků je skvělý nápad...těším se, co za hrůzy se vyklube z grálu.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    upraveno 17. ledna 2019
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 17. ledna 2019
    @Riokai Na korekturu času bylo dost, ale osoba která ji měla na starosti se na to s prominutím vy*rala, takže jsem to dělal nakonec já sám a velice narychlo.
    Navíc jsem tentokrát dělal nekolik povídek. Ale jsem každopádně rád, že si někdo všiml, mám tu ještě jendnu, tak poprosím o další rozbor ať vím co příště zlepšit. Teda krom toho dělat si korekturu sam.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Tyrion Lannister chápu a doufám, že si to nebereš nějak špatně. Ta první část byla skvělá ostatně i podle reakcí. ;-) K tvé další povídce se určitě dostanu, oceňuji tvůj zápal a chuť psát. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Magický koncert verze 3.0. Líbilo se mi, jak si Rickon nakonec poradil se svým soupeřem. To využijí loutky a kousání do rtu je taky super. Jen u Eurona by se mi asi víc líbilo, kdyby tu vodu nebral jakoby z ničeho, ale z nějakého zdroje. Z kádí s vodou nebo rovnou z řeky.
    To muselo být pořádně sychravé odpoledne =D
  • Sú to Železné ostrovy. Kedy tam nie je sychravo? :D
    @Aviv Pst! :-$ Ale to sú Dvojčatá.
  • AvivAviv
    upraveno 22. ledna 2019
    Sakra... Já to četla před měsícem a pul a už jsem zapomněla přesnou lokaci. To máš tak, věže byli i na ostrovech a Eurona si snáz představím tam, než v Řekotočí. So sorry... I am mortified by this mistake. :spike:
    Anyway... Sychravo muže být i tam.
  • upraveno 27. ledna 2019
  • Já si říkala, že tohle bude pokráčko těch povídek, které úplně nepobírám :-). Ne, že by to bylo zlé, ale není to nějak můj šálek kávy, jsem nechutně konzervativní ;-). Nicméně oceňuji nápady a několik dobrých momentů, byť souhlasím s Riokai, že ty chybky to zbytečně hyzdí.
  • Tady bych mohla nakopírovat většinu komentáře k jedenáctce. Opět oceňuju zjednodušení a snesitelnější délku ;-) Jsem zvědavá, jak se bude příběh dál vyvíjet a kolik ještě bude dílů :-)
    A nápad s vlčí rodinkou se mi také velmi líbil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.