Marvel >> vše sem

upraveno 28. dubna 2018 v Film a televize
Bude rozumné když tento kolos bude mít samostatné vlákno, stejně jako StarWars (a ne, DC si samostatné vlákno nezaslouží)

Nějakou dobu po premiérách, prosím, používejte spoilery, přeci jen se tu diskutuje o celé sérii ;)
na druhou stranu pokud si tu přečtete něco co jste nechtěli, tak neskuhrejte :D
«13456714

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. dubna 2018
    https://www.kinobox.cz/clanek/13665-black-widow-se-docka-vlastniho-filmu-konecne
    Doufám, že pokud to opravdu bude, tak přizvou i Rennera. A zavzpomínají si na Budapešť.
  • upraveno 29. dubna 2018
  • ale takovýhle šokující závěr a čekat rok na film :D :D mne by spíš zajímalo, jak chtějí udělat trailer na pokračování, aby nic důležitého nevyzradili
  • upraveno 29. dubna 2018
  • Zajímala by mě porada v DC, kde se stále marně snaží vymyslet funkční sérii a pořád jim to nejde :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 1. května 2018
    upraveno 1. května 2018
  • Takže se po dnešku konečně můžu přidat do diskuze... Hodnocení IW na csfd je samozřejmě nadsazené, ale film určitě patří mezi top marvelky. Postav bylo ještě víc než v Civil War a tentokrát je víc vidět, jak těžké bylo dopřát všem aspoň trochu místa. Měli některé postavy prostě vynechat a bylo by to lepší. Co se mi líbilo nejvíc, tak to byla interakce Starka a Strange a Throra s Quillem. Taky Thanos byl lepší, než jsem čekala, a jestli budou chtít, může to ještě být celkem shakespearovská postava.

A ano, postav umřelo dost a absolutně souhlasím, že u aspoň části z nich to bude dočasné. Taky neměli odvahu aspoň dočasně zabít některého z držáků filmového univerza.
  • @Tyrion Lannister Eh, no jestli pomohlo si na všechny z nich zaprskat :D Ale fakt to sem nepatří.

A jestli bych měla jmenovat komiksový film, který testoval hranice žánru, tak to byl Logan, IW je standardně dobře udělaná komiksovka.
  • StarWars bych sem jakožto součást Disney (stejně jako Marvel) zapletl, protože to je srovnání naprosto relevantní a napadlo mě taky.. GoT je vážně jinej rank...
  • SagartSagart Amo ergo sum
    upraveno 4. května 2018
  • upraveno 4. května 2018
  • Jako nezlobte se na mne, ale pokud se mi některý žánr nelíbí a vím to, tak na něj do kina nechodím :D ani ho nesleduji. To je jako kdybyste po mne chtěli hodnotit stmívání a podobně (vím, že bych tomu dal jednu dvě hvězdy, takže na to dlabu)
    @p1e9t9r2 Netvrdím úplně že se mi nelíbí. Jsou to zbytečný akční opruzy bez příběhu, to jo, ale to většina blockbusterů a ty se v kině vysílají aby divák mohl vypnout. Na Infinity war bych nešel, kdybych na to nebyl pozvané a to pak přece neurazím. Koukl jsem se kvůli tomu na předchozí dva díly, ty byly nudné, ale tento pokud nic jiného tak pobavil (na což mělo velký vliv to přemrštěně rychlé fázování). Jinak ty filmy nevyhledávám, pár jsem jich viděl (třeba proto, jak všichni přátelé adorovali Doc. Strange, z čehož se nakonec vyklubala slušná blbost). Neznamená to, že chodím na filmy o kterých vím, že se mi nebudou líbit ;)
  • Btw. teď si říkám - které postavy teda zůstaly pro pokračování? Thor zůstal nebo ne?
  • @sfik Thor, black widow, nebula, tonny stark, antman a jeho kamarádka, hulk, vision jestli ho dokáží opravit, kapitán amerika to si myslí, že je vše :D

Inak všimli jste si, že na csfd byly všechny postavy napsané jako herci v pokračování a po odvysílání filmu, tam ty které umřeli vymazali. (herce)
  • @p1e9t9r2 škoda že ne Strange :) vizuální triky s čarodějem se mi líbili nejvíc :)
  • @sfik No já počítám s tím, že nějak získají zelený kámen zpět a část lidí znova obživne :D :D (spiderman, black panter mají další filmy :D a umře kapitán, což odpovídá i komiksům)
  • @p1e9t9r2 Tak to samozřejmě, jde jen o to jestli to bude v posledních deseti minutách filmu či dřív...

Jinak počítám že umře krom Capa i Stark.. Přeci jenom to uzavře Civil War a navíc co si budeme povídat, Downey už stárne a nemůže hrát IronMana do věku Stana Lee :D
  • @sfik No já myslím, že neumře, ale pověsí to na hřebík je čerstvě ženatý a navíc chce dítě a víme co říkala pepper ohledně dítěte.
  • @p1e9t9r2 zas je pravda, kdo by to vsechno platil kdyz ne stark industries :D
  • upraveno 6. května 2018
    @sfik 150 za lístek do kina? :-k to bych asi šla i na to Stmívání, takhle jsem si řekla, že dvě killa za Avengers je moc, radši počkám na Deadpoola.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.