Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1516517519521522581

Komentáře

• SagartSagart Amo ergo sum
    @Aviv To zní zajímavě :-D Jen jestli je to skutečně na Zelňáku. Aby jste tam pak nepřešlapovali, načež by kdosi skočil kdovíkam (počítače na Komeňáku by asi byli z ruky, co) a zjistili, že je to na Moravským :-D :-D
  • Já je ve středu hezky oběhám všechny, abych si byla jistá. :-D
  • SagartSagart Amo ergo sum
    A pak zjistíš, že se to odehrává někde v Semillasu :-D každopádně, hledal jsem zda to má událost, ale našel jsem jen něco pondělního :-k středa nic
  • @Aviv co takhle nechat demonstrování na čtvrtek? Ve středu se do Brna nedostanu dřív než v půl páté a za 2,5 hodiny bych zase musel domů :-D
  • @Aviv Jsem zvědav na vyjádření Kisky..
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Stejně se nic nevyšetří, Fico možná padne, ale jinak?
  • Taky by se to mohlo zhoršit, pokud bychom ostali pesimisticky tiše.
    Demonstrace to nevyřeší, ni ta petice za nezávislý vyšetrovací tím vyslaný EU není spásna, protože zákony jsou takové, že ten vyšetrovací tím môže jedine radiť. Ale je to alespoň něco. Třeba si nějaký politik rozmyslí, zda chce riskovat podobný cirkus.
  • @Achileus Myslím si že pád Fica není nutně málo... Mohlo by to poukázat na to (bez ohledu jestli má Ficko na rukou krev) že politici jsou zodpovědný za vytváření nálady ve společnosti a že by se třeba z jejich úst neměla veřejnost dozvídat že novináři jsou děvky či by se měli rovnou střílet..
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Kiska skvěle, to by se u nás stát nemohlo....
    https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=465115&sznu=57Zjoi5nWWoPS2Pa
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @DanielSvatoš Kurňa, já furt nic :twisted:
  • @Achileus Ano, už jsem si říkal že na Slovensku stojí za hovno jen premiér. U nás premiér i prezident..
    A ten Ficův projev.. Jeden by blil..
  • upraveno 4. března 2018
  • @flanker.27 musíš v rádiu říkat "pussy"
    pak se tě najdou :)
  • Priznám sa, že uhol pohľadu, ktorý prezentuje Ugla, som kto vie ako nezvážila, vďaka za upozornenie. Záznam brnenského pochodu pôsobil mierumilovne, takže dobrý dojem bol umocnený.
    Jo, je to míň tuhý. Brzy už bude i v noci nad nulou.
    upraveno 5. března 2018
  • @flanker.27 nějaký odkaz na Kaliňák vs demokratka? nebo to bylo v TV?
  • upraveno 4. března 2018
    @Aviv: Tak něco jako ukrajinský scénář vám (doufám) nehrozí, přesto bych byl v těchto věcech obezřetný. Jedna věc je nějaká vražda, která může koneckonců mít pozadí jakékoliv, druhá věc jsou pokusy využít situace k prosazení něčích mocenských cílů. Ve finále může jít o dvě zájmové skupiny, které spolu nemají až tolik společného.
    @DanielSvatoš V hlavních zprávách na ČT. V reportáži byl kousek ze slovenské televizní debaty.
  • upraveno 11. listopadu 2020
    @Ugla samozrejme, že je potrebné, aby najprv vláda padla je potrebné vyslovenie nedôvery so strany parlamentu, resp. demisia. Naša opozícia už pracuje na zbieraní podpisov, aby mohla zvolať mimoriadnu schôdzu za týmto účelom. Úprimne si povedzme, že situácia sa zvrhla na politikárčenie a pre opozíciu je to skvelá príležitosť presadiť si predčasné voľby, vzhľadom k tomu, že i koaličné strany ako SNS a Most sú na vážkach. Jána Kuciaka i jeho partnerky je mi veľmi ľúto, a je zlé, že až smrť dvoch ľudí rozhýbala spoločnosť.
  • Předčasné volby na Slovensku? Kapitán Danko premiérem, už se těším :twisted:

• No jasně, když je haluz u vás, tak i u nás musí být, ale aby to nebylo jak ctrl-c ctrl-v, tak pro změnu premiér. :-D
  • Tak zase něco pro odlehčení...

Po krátkém tripu ke Středozemnímu moři dneska sedím první den v práci, za oknem sněží a já poslouchám na YT...

• upraveno 6. března 2018
    @svoa00 Jak bylo ve středomoří? :) a kde konkrétně? :)
  • @svoa00 Aaaahhhh :)
    Já projezdil svého času Nice - Antibes - Cannes :) taky moc pěkný a jak říkáš, na rentu do Francie a neplakal bych :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jako ať se to počasí jde už bodnout, ráno krása snížěk, vylezu ven, začně chc*át, zalezu promáčená do baráku, zase sněží!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.