Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1514515517519520581

Komentáře

  • Do toho, do toho!
  • Jsem taky pro zrušení střídání času. Tyhle aféry každého jenom otravují, především proto, že si nepamatuji, kdy se mění :-D
  • @flanker.27 Naprosto s nimi souhlasím. Jestli by SJW chtěli zrušit tohle, tak další krok je co - zrušení modelingu, protože se tam taky předvádějí konvenčně krásné ženy a SJW logika říká, že dívat se na ně je sexistické? Jako kdyby protestovali proti pornu, tak to má určitý smysl (přestože i pornoherečky to dělají dobrovolně), ale tohle je blbost. A je kontraproduktivní snažit se ženy zbavit pracovních příležitostí jenom proto, že by někdo náhodou mohl mít erekci, pokud svoji práci ty holky dělají opravdu, opravdu dobře. Ženy se taky rády dívají na pohledné muže, kteří jsou placení za to, že se předvedou, ale to je předpokládám v pořádku a nic sexistického na tom není :roll:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @svoa00 Asi tak. Hlavně to by se mohlo snadno rozšířit na cokoli, co má něco společného s vnímáním krásy a hezkých věcí vůbec, estetikou, pohybem a podobně, a už by nastoupily komise, které by začaly rozhodovat, co ano a co ne, však to známe i z naší historie.
    Třeba já, ano teď přijde místo na "coming out" :), jsem se v poslední době nějak zakoukal do krasobruslení (a je to venku). A to je sport logicky postavený na estetice a plný hezkých lidí. A za chvíli někdo přijde a řekne, že je to ponižování lidské a obzvláště ženské důstojnosti a že to moderní společnost nemůže trpět (připomínám, že v Kanadě nedávno museli zakázat reklamu na veřejnou dopravu, jejíž koncept spočíval v tom, že skrze vozy metra tancoval baletní pár, pochopitelně hezká štíhlá dívka a hezký mladý muž, že prý to nastavuje mládeži nepřiměřené standardy nebo co).
    Nejhorší je, že jsem se vždycky považoval za levicově smýšlejícího, ale s ohledem na to, co provádějí ti, co se zaštiťují sociální spravedlností a tak dále, se začínám pomalu cítit jako pravicový radikál :)
  • @flanker.27 Hezká štíhlá dívka a hezký mladý muž představují nepřiměřený standard? To mysleli vážně? Samozřejmě že roli hrají geny a konvenční krása je o milimetrech, ale znám hodně málo lidí, o kterých bych mohla říct, že jsou v konvečním smyslu oškliví. Většina lidí jenom nedokáže prodat to, co je na nich hezkého, a i když konvenčně hezcí přímo nejsou, tak často mají nakažlivý úsměv, krásné vlasy... Blbost, že je to nepřiměřené, zajít ke kadeřnici/holiči, koupit make-up a zhubnout může každý. Nechápu, proč v Kanadě i jinde protestují proti nastavování vzorů, to vede jenom k degeneraci, pohodlnosti a absenci snahy zlepšovat se.

    image
  • Hádám, že SJW žádné z těchto argumentů nevezmou v potaz ani se nad nimi nezamyslí, protože oni míří na vyšší dobro. Aby žena nebyla zobrazována jako sexuální objekt a je jim naprosto jedno, co si o tom myslí dámy, které jsou naštvané, že přišly o práci, protože oni zachraňují budoucí generace před obscénním zobrazováním krásných žen :onfire:
  • @Dreamer A já čekám, kdy začnou protesty proti zobrazování tohohle

    image

    nebo tohohle

    image

    protože je sexistické, obscénní, pro muže ponižující a je to příliš vysoký standard. Můžeme znova vybudovat viktoriánskou morálku :spike:
  • Ale no preboha... Chápem, že média tak trocha viedli k istým problémom mládeže, anorexia a podobne, že reklamy vnucujú nepotrebnosti a tak, ale zakázať baletenie pomedzi vláčiky? To nie je neprimeraný štandard. To proste nemá logiku.
  • @svoa00 přesně k tomu to vede, místo svobody utahování okovů se slovy "Myslíme to s vámi dobře" :twisted:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @svoa00 K tomu už se nějaká SJW vyjadřovala. Že ony se přece mohou na vystajlované muže dívat, protože ony je přece nesnižují do role sexuálního objektu nebo něco v tom smyslu :)
  • To je totálny nezmysel. Redukcia na sexuálny objekt je, ak oceňuješ len vzhľad a nie si ochotný/á vnímať nič okrem toho vzhľadu. To nemá nič s pohlavím. Taktiež ocenenie fyzickej krásy by sa nemalo zrovnávať s redukciou. Ocenenie tela sa nevylučuje s ocenením iných čŕt a činov.
  • upraveno 12. února 2018
    @flanker.27 a jak tedy vlastně ženy vnímají muže, když to v žádném případě není sexuální objekt? :-k
    image
    ...třeba toto by se tedy dalo vysvětlit jak? :D Je to vtipné jak si tím pokrytectvím kakají do vlastního rybníčku.
  • upraveno 12. února 2018
    flanker.27 napsal(a):

    @svoa00 K tomu už se nějaká SJW vyjadřovala. Že ony se přece mohou na vystajlované muže dívat, protože ony je přece nesnižují do role sexuálního objektu nebo něco v tom smyslu :)

    Pff, ne, v žádném případě, jenom na ně podívají a vidí... osobnost
    :roll:
  • Aviv napsal(a):

    To je totálny nezmysel. Redukcia na sexuálny objekt je, ak oceňuješ len vzhľad a nie si ochotný/á vnímať nič okrem toho vzhľadu. To nemá nič s pohlavím. Taktiež ocenenie fyzickej krásy by sa nemalo zrovnávať s redukciou. Ocenenie tela sa nevylučuje s ocenením iných čŕt a činov.

    Tak konkrétně Chris Hemsworth a Chris Evans jsou zároveň dobří herci a oceňuju i to. Jiní herci takhle nevypadají, ale mají charisma, že by z toho roztála i ledová královna, nebo hlas, který by člověk poslouchal s nadšením, i kdyby četl návod na opravu mikrovlnky.
  • Ó áno, hlasy... Roba Rotha niekto pozná?
  • @Aviv Jj,jeho hlas som často počula z reklamy na noviny. :-)
    Z dabingových hercov majú veľmi príjemný hlas Ivan Šándor,Martin Kaprálik(akčné filmy mu sedia ako riť na šerbeľ),Juraj Kemka a Marek Majeský-jeho si viem živo predstaviť ako Tyriona,keby sa stal zázrak a GoT by predabovali do slovenčiny. :-)
  • A Kožuch je absolútne perfektný pre Poirota.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    O hlasech tu býval topic, bude určitě někde zahrabaný a jsem líná to hledat (na, to že na to nemám čas se vymlouvat nebudu, jsem fakt líná), ale byla tam spousta zajímavých tipů.
  • Moje oblíbené hlasové menu: sametový se špetkou ironie :D
  • To je zlatý štandard.
  • upraveno 23. února 2018
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/veda/2398855-maji-desitky-vedeckych-center-ktere-v-cesku-vznikly-smysl-babis-se-pta-odkud-vezmou

    Ano pane předsedo, máte pravdu, je třeba spodním deseti milionům ukázat, že vláda zbytečně nevyhazuje peníze na vědu, výzkum a vzdělávání. A ještě k tomu v oblastech, které nejsou podle vlády užitečné. 2,5 mld z rozpočtu, to je šíleně vysoká částka...
  • @Arutha Idiokracie v rámci toho, aby se nikdo náhodou v něčem necítíl méněcenný?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    image
  • Nedá mi nespomenúť si na Nietzscheho.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Při hodinách matematiky jsem občas zažívala pocity maxiagrese, hlavně u řezů krychlemi, to mi fakt nešlo. Takže jsem vlastně byla černá jak bota. I když jsem vlastně nikdy z matematiky nepropadla, ještěže mám pí, jinak bych třeba mohla být považovaná za bílého muže, brrrr.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    No máš to nahnutý, jsi sice žena, ale nezapomeň, že bílá feministka není ta správná feministka, protože své postavení ve feministickém hnutí zneužívá pro posílení svých "white priviledges". Naproti tomu třeba bílý muž, který sedí s nohama u sebe jako kanadský premiér, je zářným příkladem budoucího muže (ne bílého samozřejmě, protože bílá rasa neexistuje).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Už i Johanka z Arku...
    https://www.theguardian.com/world/2018/feb/23/french-far-right-targets-mixed-race-teen-playing-joan-of-arc
    Tedy, když jde jen o nějakou slavnost, tak za normálních okolností bych nad tím asi mávl rukou, ale za současné situace jsou to zase takové ty dva prstíčky tam strčíme, aby si lidi zvykli na černou historii bílého kontinentu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 No jo, na svoje white priviledges jsem zapomněla, sakra.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.