Jo, už vidím, jak těm dvěma umělcům, co mimo televizi nic nedokázali, někdo svěří dvě stě milionů dolarů :D Jejich jediný přínos jako spoluscénáristů by byly rádoby šokující smrti a bylo by to hrozně nepředvídatelné, protože žádný zvrat by z ničeho předchozího nevycházel. Ale clickbait je dobrý.
Ale třeba od Benioffa jsem četla Město zlodějů a to byla dobře napsaná kniha. Navíc by z toho mohla být slušná minisérie. Ale u Star Wars jim taky nevěřím.
@Nevada OK, v tom případě doufám, že je to dost daleko, aby tenhle projekt vyhnil. Co to ta Kennedyová hulí? Ten jejich Stannis a Brienne na konci páté série mě děsí dodneška. Jestli SW fandom těžko vydýchává Abramse s Johnsonem, tak tohle by teprve bylo peklo.
A třeba nám všem vypálí rybnik a bude to.... Ok. Lituju fandy SW. Sice mi je to univerzum ukradený, ale lituju. Tady nebude žádný George, který by jim pomáhal =D
@Nevada Lucasovy nápady jsou sice pěkné, ale asi opravdu bylo nerealistické to tak udělat během jednoho filmu - docela by mě ale zajímalo Abramsovo vyjádření k tomu, proč přesně to nešlo udělat a proč s čím nesouhlasil. Hej, aspoň zachoval, že Snoke a Kylo Ren nejsou Sithové a Luke je poslední Jedi v tom původním smyslu.
Hej, chcela by som vidieť tú reťaz úvah medzi nápadmi a výsledkom. Kdyby první film byl o páde Bena, druhý s časovým skokom k udalostiam okolo Rey hádajúcej sa s Lukom a tretí by bol rozuzlením, to by možno šlo. Len by tam bolo menej odkrývania záhad. Čo by možno nebolo na škodu, pretože tajomstiev tam máme nespočet, ale odpovede človek aby hľadal s lupou. Jo, taky jsem za to ráda. Už by to jen chtělo trocha rozlišení i praxi. Jak už tu zaznělo, jejich zvyklosti zatím hodně připomínají ty sithské, tak by sa hodilo úvesti i nějaké další rozdíli kromě absence zlatých očí a slovíčka Darth.
@svoa00 No, zajdi za nějakým producentem (třeba Harveym Weinsteinem :twisted: ), zkus mu to předestřít. Slovo dá slovo a zakončení série (či rovnou nová trilogie) je na světě. Jen se nenech nalákat na jeho sbírku celuloidů :)
@flanker.27 @Aviv Jediné, co bych za tohle chtěla vyhrát, je komedie roku :D A nechtějte, abych začala psát o tom, jak by v D a D verzi skončil Hux, to by byl takový jejich Theon.
@Aviv Oh oh, tak teda když už jsem za to placená... :D
Nejvyšší vůdce Kylo Ren potřebuje dědice. Miluje ale Huxe a zdá se, že nejjednodušší řešení je, když se ožení s Huxovou chápavou, hezkou, milou sestrou Ginevrou/Ginny. O svatební noci se Ginny hodně snaží být dokonalá manželka, ale Kylo si to pořád nějak nemůže užívat. Ginny: "... a nebo můžu přizvat bratra?"
Komentáře
http://deadline.com/2018/02/star-wars-trilogy-david-benioff-d-b-weiss-game-of-thrones-duo-1202279600/
Ale třeba od Benioffa jsem četla Město zlodějů a to byla dobře napsaná kniha. Navíc by z toho mohla být slušná minisérie.
Ale u Star Wars jim taky nevěřím.
Docela zajímavé srovnání jak to Lucas plánoval a jak to JJ Abrams dokopal:
http://www.cswu.cz/uvod-detail/clanek/star-wars-epizody-vii-a-viii-podle-george-lucase
Za pozornost stojí i tohle, byť by se s tím dalo polemizovat:
http://www.cswu.cz/uvod-detail/clanek/5-nespravedlivych-hejtu-na-star-wars-posledni-z-jediu
Kdyby první film byl o páde Bena, druhý s časovým skokom k udalostiam okolo Rey hádajúcej sa s Lukom a tretí by bol rozuzlením, to by možno šlo. Len by tam bolo menej odkrývania záhad. Čo by možno nebolo na škodu, pretože tajomstiev tam máme nespočet, ale odpovede človek aby hľadal s lupou.
Jo, taky jsem za to ráda. Už by to jen chtělo trocha rozlišení i praxi. Jak už tu zaznělo, jejich zvyklosti zatím hodně připomínají ty sithské, tak by sa hodilo úvesti i nějaké další rozdíli kromě absence zlatých očí a slovíčka Darth.
Nejvyšší vůdce Kylo Ren potřebuje dědice. Miluje ale Huxe a zdá se, že nejjednodušší řešení je, když se ožení s Huxovou chápavou, hezkou, milou sestrou Ginevrou/Ginny. O svatební noci se Ginny hodně snaží být dokonalá manželka, ale Kylo si to pořád nějak nemůže užívat. Ginny: "... a nebo můžu přizvat bratra?"
/schovávám se za zdí před schnilými rajčaty