Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
13839414344109

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Aviv Jednoznačně :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • proč tě to sere?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @DanielSvatoš A jak jsi přišel na to, že mě to sere? Můžu o Sw říct, že jsou vypatlané, směšné, s příšernými dialogy, nepromyšlené, podbízivé, naivní, dětinské, nabubřelé, špatně pospojované, ideologicky zabarvené a slovy cimrmanologů bych je dokonce mohl označit za abstraktní, ale to všechno ještě nemusí znamenat, že mě serou :)
  • Navíc k Hanovi humor pasuje. Aj Force skepsa.
    @Aviv Tak tak
  • AvivAviv
    upraveno 12. ledna 2018
    Moc povedené... Obzvlášť fialová dvojmečiarka, ten prvý a ešte asi Obi po boku Qui-Gona.
    upraveno 12. ledna 2018
  • @Tyrion Lannister Hmm, já se spíš divím, že Cassian Jyn náhodně neodprásknul, vzhledem k tomu vřelému vztahu, který mezi sebou měli. Nejlepší chemii měla Jyn s tím robotem, k tomu nic není? :-D
  • @Tyrion Lannister Tak Jyn a Cassian... dej lidem dva pohledné lidi odpovídajícího věku (nebo i ne odpovídajícího) a budou to shipovat :D A to jim tyhle dvě postavy nedaly až tolik důvodů.
  • Myslíš okrem celej koncovej sekvencie? Veľmi oceňujem, že vo výťahu vlastne k ničomu nedôjde. Divák si to môže vykladať ako priateľstvo ukuté v ohni aj ako bezslovné vyznanie lásky.
    Robot bol samozrejme na nezaplatenie.
  • @Aviv Tak vzhledem k tomu, že Rogue One měl být hlavně válečný film, tak jsem si to vykládala tak, že jsou to prostě dva lidi v situaci, ze které se nedostanou, bez ohledu na to, že se jedná o mladého muže a mladou ženu. Ve válečných filmech nejsou scény, kdy si dva lidi takhle poskytnou útěchu, zase tak výjimečné.
  • @svoa00 co k tomu dodat, pravdu říkáš :) ti dva neměli vůbec nic společného kromě toho, že nakonec věděli, že to ani jeden z nich nedá.

Jak vylepšit TLJ během pěti minut, nahraďte Hondo Ackbarem

Dobrý díl, líbí se mi Vaderův zdvižený prostředníček k Palpatinovi a zároveň konec, který koresponduje s koncem TLJ. Tak snad jediové opravdu povstano znovu :)
  • upraveno 12. ledna 2018
    @Tyrion Lannister Doporučuju hlavně žádné takové představy si nedělat a nehýčkat si je. Věřím v nějaký rozpoznatelný časový posun, ale silně pochybuju v nějakých deset let. Upozorňuju, že Poe a Rey se zrovna potkali, takže spárovat je v mezidobí by bylo WTF a lidi by to právem kritizovali. Stejně tak nikdo s nikým nebude mít dítě. Taky by mě zajímalo, jak si ten autor představuje výsledek toho závěrečného duelu, kromě toho teda, že se Kylo Ren a Rey můžou navzájem zabít, protože, víš, mají děti, takže v pohodě :D Můžou po sobě metat balvany a křižníky a kusy střech a urážet se :D
    @svoa00 Klasické padouch je zabit a hrdina vítězí by nestačilo, ostatně Kylo Ren s ženou a dítetem b by byl taky postradatelný a co se týče hýčkání představy, tak o tom píšu hned v úvodu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.