@DanielSvatoš A jak jsi přišel na to, že mě to sere? Můžu o Sw říct, že jsou vypatlané, směšné, s příšernými dialogy, nepromyšlené, podbízivé, naivní, dětinské, nabubřelé, špatně pospojované, ideologicky zabarvené a slovy cimrmanologů bych je dokonce mohl označit za abstraktní, ale to všechno ještě nemusí znamenat, že mě serou :)
@Tyrion Lannister Hmm, já se spíš divím, že Cassian Jyn náhodně neodprásknul, vzhledem k tomu vřelému vztahu, který mezi sebou měli. Nejlepší chemii měla Jyn s tím robotem, k tomu nic není? :-D
@Tyrion Lannister Tak Jyn a Cassian... dej lidem dva pohledné lidi odpovídajícího věku (nebo i ne odpovídajícího) a budou to shipovat :D A to jim tyhle dvě postavy nedaly až tolik důvodů.
Myslíš okrem celej koncovej sekvencie? Veľmi oceňujem, že vo výťahu vlastne k ničomu nedôjde. Divák si to môže vykladať ako priateľstvo ukuté v ohni aj ako bezslovné vyznanie lásky. Robot bol samozrejme na nezaplatenie.
@Aviv Tak vzhledem k tomu, že Rogue One měl být hlavně válečný film, tak jsem si to vykládala tak, že jsou to prostě dva lidi v situaci, ze které se nedostanou, bez ohledu na to, že se jedná o mladého muže a mladou ženu. Ve válečných filmech nejsou scény, kdy si dva lidi takhle poskytnou útěchu, zase tak výjimečné.
Jak vylepšit TLJ během pěti minut, nahraďte Hondo Ackbarem
Dobrý díl, líbí se mi Vaderův zdvižený prostředníček k Palpatinovi a zároveň konec, který koresponduje s koncem TLJ. Tak snad jediové opravdu povstano znovu :)
@Tyrion Lannister Doporučuju hlavně žádné takové představy si nedělat a nehýčkat si je. Věřím v nějaký rozpoznatelný časový posun, ale silně pochybuju v nějakých deset let. Upozorňuju, že Poe a Rey se zrovna potkali, takže spárovat je v mezidobí by bylo WTF a lidi by to právem kritizovali. Stejně tak nikdo s nikým nebude mít dítě. Taky by mě zajímalo, jak si ten autor představuje výsledek toho závěrečného duelu, kromě toho teda, že se Kylo Ren a Rey můžou navzájem zabít, protože, víš, mají děti, takže v pohodě :D Můžou po sobě metat balvany a křižníky a kusy střech a urážet se :D
@svoa00 Klasické padouch je zabit a hrdina vítězí by nestačilo, ostatně Kylo Ren s ženou a dítetem b by byl taky postradatelný a co se týče hýčkání představy, tak o tom píšu hned v úvodu.
Komentáře
Robot bol samozrejme na nezaplatenie.
Jak vylepšit TLJ během pěti minut, nahraďte Hondo Ackbarem
Dobrý díl, líbí se mi Vaderův zdvižený prostředníček k Palpatinovi a zároveň konec, který koresponduje s koncem TLJ. Tak snad jediové opravdu povstano znovu :)