Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
13738404243109

Komentáře

• No ale tady má pořád ten samý účes. :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Mé patriarchální (byť ateistické) Amen :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. ledna 2018
    @svoa00 Mno, mýlíš se ani nevíš jak =D
    Mimochodem, Sargon of Akkad by mohl psát scénáře pro Honest Trailers, aby se dostaly na starou úroveň :)
  • @svoa00 Proč lžeš sama sobě? Jinak všichni ví, že Luka zastoupili dikovlci.
  • @svoa00 @flanker.27 @Kalam Mekhar Sargon říká že je to právě parodie na Feminist frequency a jejich recenze

• @DanielSvatoš No ještě že tak. Sargona trochu znám a připadá mi jako moc rozumnej člověk na to, aby myslel vážně to, že vezme film a začne v něm rozebírat každou genderovou nevyváženost.
    upraveno 11. ledna 2018
    @svoa00 Tak se na to podívej. Feminismus v tom cíleně velebí propagují všemožní komentátoři a propagátoři "nového uspořádání společnosti", takže si to dělají sami, když velebí neschopnost a idiotství jen proto, že tam mají plno ženských postav.
    U mně si sargon šplhl tím, že není velkým fandou ani starých SW :)
    Nicméně až to bude komplet, nějakou sobotu si otevřu víno a konečně se na to podívám, to bude legrace :)
  • @Aviv Maximálně tak posunou premiéru, Ale vážně mi nejde na rozum, jak Disney pracuje. U Last Jedi je víc jak dvacet vystřižených minut - přičemž délku filmu už filmaři zhruba vědí z délky scénáře. Johnu Williamsovi zaplatili za hudbu k traileru k Last Jedi, která ve filmu nakonec není. U Rogue One byly v traileru záběry, které nakonec nakvap přetočili. U Hana Sola najali komediální režiséry, aby natočili film, a pak ho nechají přetočit skoro celý, protože, světe div, je to moc velká komedie. A to jim jako všechny ty vtípky v Last Jedi nevadily? Prostě mi přijdou zoufale neefektivní.
  • @svoa00 ty vystřižený záběry Rogue One nakonec dost chyběly, hlavně to z nich vypadalo, že Jyn bude mnohem důležitější a životaschopnější postava, než to ubožátko vláčené osudem, kterému zapomněli připsat mozek :-?
  • upraveno 11. ledna 2018
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 11. ledna 2018
    @Tyrion Lannister Problém je samozřejmě i ten, že ty dva díly nemají ve finále žádnou hlavní premisu. Já vlastně ani nevím, o čem ta trilogie je, tam se v podstatě nic nestalo, na mě to působí jako dva random filmy ne jako trilogie, která má tvořit nějaký příběhový oblouk. Jediné čeho byli schopni, je to, že opět použili už ohrané Impérium vs. Rebelové, navíc zprasili i tohle, takže to ve finále vypadá jako pouliční bitka dvou tupců před pátou cenovou. Když vynechám tu evidentní propagandu, tak je to prostě špatné i bez té propagandy. Dle mého bude ohlášena X, protože co za dvě hodiny uděláš s tímhle bordelem, co spáchali? Nic!
    @Tyrion Lannister Já předpokládám, že Leiu vyřeší už v úvodním textu, není moc možností, co s tím dělat. 2:15 - 2:30 minut stopáže nejsou málo, pokud budou vědět, jak s tím naložit. Ale upřímně - taky mě překvapilo, že se v Last Jedi věnovali hlavně rozvíjení některých postav a že se to celé odehrává jenom během pár dní po Force Awakens. Narativně je to spíš dvojka Force Awakens, ať už na některé věci z Epizody VII kašlali nebo je postavili na hlavu. Hej, ale musíš uznat, že aspoň to je v rámci Hvězdných válek nové :D
  • AvivAviv
    upraveno 11. ledna 2018
    Mohou skúsiť to, čo v Rogue one s Leiou a Tarkinom. Ale neodporúčam, pretože to bolo ok len vďaka krátkosti záberov. Zároveň vybaviť Leiu iba textom znie hrozne. Time skip by to naozaj vyriešil hladko.
  • Moc poetické a majstrovsky nakreslené.
  • @flanker.27 nechápu že tě trigeruje nějaký film
    proč máš potřebu to řešit?
    @DanielSvatoš Tak a teď si kopl do vosího hnízda :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.