Ja by som sa nesústreďovala na obsah, ale skôr na tvar a materiál toho objektu. Inak je to veľmi známa kniha :-). Mňa zasa trápia tie modré nohavice, vyskúšala som kadečo s džínsami, ale nič :-|.
už to mám děkuju, byla jsem i na fb Co čteme, bacha na ně, už to maj snad vyluštěný celý. letos jedu fakt den po dni, ale dneska jsem tam podlehla jedné nápovědě...
Ja sa priznám, že si občas pomáham zoznamom najvyhľadávanejších kníh na Martinuse + šifra má isté zákonitosti, napr. zvyčajne obsahuje nejakú fantasy sériu a pod., takže keď mám čas a chuť, náhodne tipujem série/knihy istých žánrov, ktoré poznám a občas to vyjde.
já jsem to předminule taky tak dělala (a loni jsem dostala omalovánku s celou šifrou za objednávku), ale jelikož mám malý byt, malou knihovnu, tak bych si s výhrou neměla co počít, tak si užívám to postupné odkrývání
Komentáře
Mňa zasa trápia tie modré nohavice, vyskúšala som kadečo s džínsami, ale nič :-|.
Já pořád hledala knížku s městem v názvu...aale už to mám
jáma je spíš jamka a důležitý je ten druhý předmět, který děti cvrnkaly před dobou internetu, francouzský autor