To ste nečítali Goodkinda. Tie knihy som mal zvráteným spôsobom rád, ale filozofické litánie o zhubnom vplyve pacifizmu kľudne aj na 5-6 strán boli fakt moc.
@zaklinac Jediný díl, kde mi to filosofování opravdu vadilo bylo v Dani pro ohaře (Protože filosofoval Kruppe =D). Jinak v pohodě. Erikson to má v paži. Horší je to s Esslemontem. Občas má světlejší momenty (bitva v Návratu Rudé gardy, ale závěry jeho knih stojí za starou Belu. Malazskou ságu jsem přečetl už několikrát a je to asi moje nejoblíbenější fantasy série. Ale holt na to člověk potřebuje náturu. Mě nebaví zase jiné věci. ;-)
@Magister_Peditum tak si to citaj mne sa nechce citat v kazdej knihe 300 stran o nudnych nezmysloch druhykrat by ma neprinutili to precitat ani forkrul assail
No tak to dosť vysvetľuje. Kruppe je docela oříšek i v každodennom rozhovore. Zatiaľ ho pre mňa tromfol len Iskaral Pust. Není divu, že i jeho bohu je z něj nějak divně. :-D
Jo, docela se těším, až o toho zmetka zase zakopnu. Ty jeho nepochopitelné zlostné tirády, to se jen tak nevidí. S Mogorou kolem snad dojde i k upgradeu.
Někde je i celý obrázek odkrytý. Ale mě moc baví to odkrývání po dnech a postupné luštění. Ani se nesnažím naklikat nějaké ty známější knihy, jestli se od boku trefím. To není ono :)
@Nevada No já třeba uhodl knihu z které tam je jen malý kousek a ono to ukáže i kousek další knihy :D třeba u jedné to ukázalo myší ucho a hned jsem věděl další knihu :D
Inak dneska tam jsou dvě (zadej si do vyhledávače na cbdb film a najdeš hned) Ta druhá je těžká, kdyby neil gaiman nebyl můj ublíbený autor nedám to
Komentáře
@zaklinac Klid, vždyť tě do toho nikdo nenutí.
Inak dneska tam jsou dvě (zadej si do vyhledávače na cbdb film a najdeš hned) Ta druhá je těžká, kdyby neil gaiman nebyl můj ublíbený autor nedám to