Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1346347349351352394

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Aviv A jenom já jsem letadlo :)
  • @flanker.27 ten problém už vyřešily v south parku když kolem sebe vidíš samé sračky tak musíš víc chlastat a pak bude všechno zas v pořádku :-D
    @Mistr Kápě Dobrá rada, jenže za sračku to nepovažuju, jen za příliš nevyužitý potenciál.
  • @flanker.27 BD jednička mě trošku zklamala, měla jsem doopravdy obrovská očekávání na přelomové sci-fi století a ono to nakonec byl jen "fajn" film :-) dvojka mě neláká hlavně kvůli Goslintovi v hlavní roli, ten herec je mi celkem nesympatický.
    @Dreamer A navíc umí jen jeden jediný výraz :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. října 2017
  • AvivAviv
    upraveno 7. října 2017
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.

• Nějak nevěřím že z DC vypadne něco fajnovýho (WW budiž čestná výjimka) aneb když je na traileru nejlepší cover 40 let starý písničky od Bowieho :) alespoň něco mě potěšilo!
  • @DanielSvatoš Líbí se mi že trailer toho až zase tak moc neukazuje. Líbí se mi možné "zmrdství" Luka Skywalkera. Ale i tak jsem dost opatrnej.. Po FA to snad ani nejde jinak. Úplně se bojím si myslet že by to nemusela nutně být kopie ESB..
  • upraveno 10. října 2017
    Řekla bych, že Luke bude zahořklý, to je všechno (což je úplně pochopitelné po tom, co se stalo). Popravdě, nevím, co chtějí dělat s postavou Rey, znova je tu předváděná jako dokonalá, vyvolená... prostě celkem nudná postava. Beru, že je odmala zvyklá starat se o sebe a je tudíž samostatná a od rány, ale teď nejenomže dokázala nakopat zadek Kylovi s roky bojovnické praxe, ale je nejlepší Jedi ever? Kylo Ren se vydává na sólovou kariéru a doufám, že s matkou se opravdu potká a není to jenom kouzlení filmového střihu - tím neříkám, že ze sebe udělá kompletního sirotka (tomu nevěřte ani na vteřinu), ale tu konfrontaci prostě chci vidět a je to už jediná šance, jak završit příběh Leiy. Jenom s trochou štěstí bude mít scénu i s Lukem. Hlavně doufám, že scénáristi nezapomněli, že nejlepší postup u postav jako Kylo Ren je postupně je ukázat v lepším světle, i když - jak už jsem říkala - některé věci mu prostě diváci nemůžou odpustit a bylo by trapné ho zpětně dělat lepším.
  • @svoa00 já trošičku doufám, že si s Kylem lehce prohodí role a Rey se trošku začne přiklánět k temné straně a Kylo naopak začne uvažovat o přestupu, jak říkáš, že to nebude úplný padouch. Hlavně ať to není převyprávěné Impérium.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @undefined Ale samozřejmě, že to nebude převyprávěné impérium neboť potom to fantastickém traileru a speciálně poslední scéně Snokea s Rey, můžeme všichni spekulovat nad jednou věcí. Hodí Kylo Ren Snokea do bezedné šachty nebo ne? =D =D =D
    Tak to jsem snad radši ani vidět neměla :(
  • @Nevada až tak špatné? :) nebo si myslíš že toho moc ukázali?
    @DanielSvatoš Tak já se bavil, ale asi ne tím způsobem, který tvůrci chtěli :)
    @DanielSvatoš Vcelku bída. Ne že bych po ep. VII čekala něco zvláštního, ale přesto jsem doufala. Jsem v pokušení všechny další SW filmy ignorovat.
    @Nevada Já mám největší problém s Ray.
    Daisy Ridley neumí moc hrát což byl fakt který lidé nějak ignorovali

@flanker.27 bylo na čase abys nám připomněl svůj názor na Star Wars :D
    @Nevada je pravda, že ve mně tenhle trailer taky nevzbudil žádný velký zájem, přijde mi poměrně o ničem, teaser byl lepší. Taky váhám, jestli na to vůbec jít do kina, zas taková pecka sedmička nebyla :-k
    @DanielSvatoš Uznej, že ti to chybělo :-D
    @Aviv Tak tak. Proč si lidé pamatují jméno Marcus Porcius Cato starší? Znají něco z jeho rozsáhlých spisů? Ne, pamatují si ho pro nesmrtelný výrok: "Kromě toho soudím, že Kartágo musí být zničeno." :)
  • upraveno 12. října 2017
    Brimstone...ufff, tak tohle je hodně silné kafe. Guy Pearce je vtělení Satana v rouše reverenda, jistý inkvizitor je jediný srovnatelný záporák. Film, který takhle těžce dopadne na diváka, jsem už dlouhou neviděla. Nic pro slabší povahy a žaludky...

EDIT: kdo čeká bubáky bude zklamán, místo ďábla hravě zastoupí člověk.
    Hm, to asi musím vidět.
  • Asi jsem ještě neviděla film, kde by mě brutální násilí páchané na postavách až takhle bolelo, nemyslím si, že v tomto případě se jedná o samoúčelné využití :-k
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!

Tak na Maisie se těším :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.