@flanker.27 BD jednička mě trošku zklamala, měla jsem doopravdy obrovská očekávání na přelomové sci-fi století a ono to nakonec byl jen "fajn" film :-) dvojka mě neláká hlavně kvůli Goslintovi v hlavní roli, ten herec je mi celkem nesympatický.
Nějak nevěřím že z DC vypadne něco fajnovýho (WW budiž čestná výjimka) aneb když je na traileru nejlepší cover 40 let starý písničky od Bowieho :) alespoň něco mě potěšilo!
@DanielSvatoš Líbí se mi že trailer toho až zase tak moc neukazuje. Líbí se mi možné "zmrdství" Luka Skywalkera. Ale i tak jsem dost opatrnej.. Po FA to snad ani nejde jinak. Úplně se bojím si myslet že by to nemusela nutně být kopie ESB..
Řekla bych, že Luke bude zahořklý, to je všechno (což je úplně pochopitelné po tom, co se stalo). Popravdě, nevím, co chtějí dělat s postavou Rey, znova je tu předváděná jako dokonalá, vyvolená... prostě celkem nudná postava. Beru, že je odmala zvyklá starat se o sebe a je tudíž samostatná a od rány, ale teď nejenomže dokázala nakopat zadek Kylovi s roky bojovnické praxe, ale je nejlepší Jedi ever? Kylo Ren se vydává na sólovou kariéru a doufám, že s matkou se opravdu potká a není to jenom kouzlení filmového střihu - tím neříkám, že ze sebe udělá kompletního sirotka (tomu nevěřte ani na vteřinu), ale tu konfrontaci prostě chci vidět a je to už jediná šance, jak završit příběh Leiy. Jenom s trochou štěstí bude mít scénu i s Lukem. Hlavně doufám, že scénáristi nezapomněli, že nejlepší postup u postav jako Kylo Ren je postupně je ukázat v lepším světle, i když - jak už jsem říkala - některé věci mu prostě diváci nemůžou odpustit a bylo by trapné ho zpětně dělat lepším.
@svoa00 já trošičku doufám, že si s Kylem lehce prohodí role a Rey se trošku začne přiklánět k temné straně a Kylo naopak začne uvažovat o přestupu, jak říkáš, že to nebude úplný padouch. Hlavně ať to není převyprávěné Impérium.
@undefined Ale samozřejmě, že to nebude převyprávěné impérium neboť potom to fantastickém traileru a speciálně poslední scéně Snokea s Rey, můžeme všichni spekulovat nad jednou věcí. Hodí Kylo Ren Snokea do bezedné šachty nebo ne? =D=D=D
@Nevada je pravda, že ve mně tenhle trailer taky nevzbudil žádný velký zájem, přijde mi poměrně o ničem, teaser byl lepší. Taky váhám, jestli na to vůbec jít do kina, zas taková pecka sedmička nebyla :-k
@Aviv Tak tak. Proč si lidé pamatují jméno Marcus Porcius Cato starší? Znají něco z jeho rozsáhlých spisů? Ne, pamatují si ho pro nesmrtelný výrok: "Kromě toho soudím, že Kartágo musí být zničeno." :)
Brimstone...ufff, tak tohle je hodně silné kafe. Guy Pearce je vtělení Satana v rouše reverenda, jistý inkvizitor je jediný srovnatelný záporák. Film, který takhle těžce dopadne na diváka, jsem už dlouhou neviděla. Nic pro slabší povahy a žaludky...
EDIT: kdo čeká bubáky bude zklamán, místo ďábla hravě zastoupí člověk.
Asi jsem ještě neviděla film, kde by mě brutální násilí páchané na postavách až takhle bolelo, nemyslím si, že v tomto případě se jedná o samoúčelné využití :-k
Komentáře
Nějak nevěřím že z DC vypadne něco fajnovýho (WW budiž čestná výjimka) aneb když je na traileru nejlepší cover 40 let starý písničky od Bowieho :) alespoň něco mě potěšilo!
Daisy Ridley neumí moc hrát což byl fakt který lidé nějak ignorovali
@flanker.27 bylo na čase abys nám připomněl svůj názor na Star Wars :D
EDIT: kdo čeká bubáky bude zklamán, místo ďábla hravě zastoupí člověk.
Tak na Maisie se těším :D