FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1134135137139140150

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Složení týmu se zatím rýsuje dost dobře. Snad se včas sehrají a dotáhnou to ke slušnému výsledku.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Nevada Tak ono je to každý rok stejné, rozhoduje jeden zápas, když se ČF povede, lze to brát za úspěch, když ne, je to neúspěch. Já osobně doufám, že chytneme ve čtvrtku Amíky a pošleme je domů.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Proč Kim u úspěchu jihokorejského mužstva?
    @Nevada Och, dopřej mi trochu infantilního humoru. Pokud tě pohled na soudruha K pohoršuje, tak ho odstraním
    Nepohoršuje. Jen mi to přijde mimo. Ale proti gustu...
    Tak už se to rýsuje:
    http://hokej.idnes.cz/sport-hokej-josef-jandac-reprezentace-trener-nominace-mistrovstvi-sveta-1lr-/reprezentace.aspx?c=A170430_213300_reprezentace_elv

Ještě by mohl dorazit Krejčí a bylo by to úplně super.
    K nominaci mám pár výhrad, ale není člověk ten, který se zavděčí všem
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Puf, to byl dneska infarktový zápas...
    upraveno 9. května 2017
    To byl závěr, ale zvládli to. Finové jsou letos nějací malátní, začalo to na Světovém poháru, pokračovalo to přes EHT a teď na MS tomu nasazují korunu. Skoro prohráli s Běloruskem, dostali výprask od Francie a teď ztratili vyhraný zápas. By mě zajímalo co se s nimi děje :-k
  • upraveno 9. května 2017
    Takže.. Finové mají ohromnou krizi v nároďáku, ještě před dnešním zápasem se hovoří o odvolání trenéra.. Takže je necháme vyhrávat 2 třetiny, dáme jim naději, a pak s nimi takhle vyjebeme? :D Páni, to je sakra krutý, chápu že to nebyl úmysl a už ve druhé třetině se naši hodně snažili, ale stejně :D U Suomi bude asi hutná atmoška .. :D
    Hehe, Záruba tak oslavoval gól, až to odnesla technika :)

@Arutha hráli jste nejhorší hokej na turnaji (a na tom nic nezmění ani takový bizarní gól), tak můžete byt rádi za ty dary v podobě výhře v prodloužení.
  • @Riokai Nedá sa s tým nesúhlasiť. :) Myslím, že by nám zostup do B-čka prospel, ale aspoň sme obhájili poriadanie MS o dva roky.
    @Arutha těžko říct, zda by vám sestup pomohl. Ryba smrdí od hlavy a lidem se od koryt nikdy moc nechtělo. :-k
    @Riokai Mě přišlo, že nejhůř hrálo Bělorusko, škoda, že je Slovinci neporazili.
    Strašně hrají i Finové

Od Slováků jsem nic vzhledem ke kvalitě jejich týmu čekal, že budou hrát o záchranu.

Slovenský hokej jde do háje, ale to už se pár let ví, asi největším problém je absence mladých talentů, kteří by výrazně zaujali na draftu, mi díky bohu ještě pár takových hráčů máme
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Achileus no praveze sa to neda zhodit na malo talentov, (to nieje pravda vykon nasej 18 bol tento rok fakt dobry, predtym 20)
    skor nas hokej ma mnoho problemov v mnohych aspektoch(rozpocet na hokej rozkradnuty, nie velmi schopny ludia na vysokych postoch, atd.) a vsetko sa to scita a dostanes toto co mame
    Finále MS byl nádherný hokej z obou stran, po dlouhé době jsem si něco takového vychutnal čistě jako požitek ze skvělé hry.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    joo, šlapali do toho pěkně celých 80 minut. Jen škoda, že to rozhodly až nájezdy.
  • @flanker.27 To prodloužení...? 8-O to byl masakr. Nevím jak by v tomhle kolotoči obstáli naši s jednou či druhou stranou :)

@Monte Karstark Mě nájezdy ani tak neurazily. Celý zápas byl o brankářích a ti to i rozhodli :)
    @sfik upřímně, naši by se do prodloužení ani nedostali. Neskutečné tempo!
  • a naštěstí pro nás vyhrálo Švédsko :D
    @Monte Karstark Já nejsem pro nekonečná prodloužení jako v NHL, to je spíš mučení pro hráče i diváky než prožitek. Takhle nikdo nešetřil síly, mohli do toho dát všechno. Ač to ve třetí třetině vypadalo, že přece jen poleví, tak na prodloužení přišly oba týmy jako znovuzrozené.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    MS 2018
    Sakra! Nedostali jsme Korejce do naší skupiny :-(
    @Monte Karstark ale máme Slovensko, to je prakticky to stejné. :-)
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Riokai nam je to jedno vypadnut z A dalsi rok nemozeme
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jako jak? 8-O
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.