Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1474475477479480581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Právoplatný dědic Gondoru - sorry hoši, díky za tisíc let služby, ale teď si sbalte saky paky. Dlouho jsem to odkládal, ale teď jsem tu, tak hezky klanět :twisted:
    upraveno 1. března 2017
  • @flanker.27 A to má být co nějaká nová kniha nebo to někdo myslí vážně 8-O
    @Mistr Kápě Konspirace, že si Dan Brown horlivě dělal poznámky. Pochopil jsem to tak, že se to zakládá na nějaké konspirační knize.
  • @flanker.27 Knihy Dana Browna vypadají vedle tohohle jako založené na skutečné události. Ale jo dlouho jsem se tak nezasmál. Tenhle odstavec je asi nejvíc: Okamžitě vycítil, že návštěvník je schopen vyvíjet nátlak a dokáže silně ovlivňovat. Zároveň také zaznamenal, že cizinec je obklopen podivným tmavým mrakem s nepříjemným vyzařováním, který zakrýval jeho pravé úmysly. Caesar se na setkání pečlivě připravil pomocí hluboké meditace.
    =D =D =D
  • upraveno 1. března 2017
    Ten první odstavec je hodně dobrý prej Štít nerozbila ani jaderná zbraň. tohle mělo být v sekci sranda topič protože takhle jsem se fakt dlouho nenasmál. Nejsrandovnější na tom je že minimálně ti co to napsali tomu opravdu věří =D
    Jak začali být liberálové stejní (možná horší) idioti ohledně vědy a vědění než konzervativci:

• upraveno 2. března 2017
    @flanker.27 není to opak liberalismu? Odmítání jiných názorů a trvání na dogmatech, která nelze diskutovat je liberální? :-D ničemu už nerozumím... to nejsou liberálové, ale obyčejní ignoranti, navíc poměrně konzervativní ve svých ignorantských názorech, takových vždycky bylo a bude dost a dost.
    @Dreamer To je právě to šermování s pojmy, které ne vždy označují to, co by měly obsahovat. Dřív to bylo označení konzervativec, i když v reálu byl daný jedinec "neoliberál", teď zas toto. Nejde jen o vědu, ale velmi též o společenské otázky. Lidé, co se označují za liberály, pískají dnes na každého, kdo má odlišný názor, zakládají "heštegy" na sociálních sítích, vytvářejí na kampusech "sejf spejsy", aby se náhodou nemuseli střetnout s odlišným názorem - zkrátka pravý opak argumentace a logiky.
  • @flanker.27 jako by se společnost ocitla ve fázi puberty :-D
    @Dreamer To bych měl aspoň naději, že z toho vyroste...
  • Třeba vyroste :)

Ano, vyroste tak, že z mladého telete bude stará kráva...
  • @Aviv Tohle je hodně špatné. Další emoční výlev, naprosto bez argumentů, podsouvající nějakou davovou mentalitu, která, pokud tu vůbec kdy byla, už několik generací není. Ten člověk prostě jenom klasicky kope do údajné malosti všech kolem (protože právě on je ten osvícený, který všechno vidí správně, že?) ovšem nepředkládá pro ní žádné argumenty, jenom svoje názory. Je úžasné, jak všem kolem připisuje hromady komplexů, které se ovšem samozřejmě na autora samotného nevztahují, protože on je podle svého názoru vysoko nad tím vším. Tohle je úplně klasický argumentační klam lidí, kteří používají bezargumentační kritiku. Podložení subjektivního názoru... no v podstatě ničím, on jako podklad pro to že má pravdu používá argument, že má pravdu, protože je povznesený nad všechny kolem. Což samozřejmě není pravda, takhle posuzování faktů nefunguje. A samozřejmě - klasika všech klasik - "Češi jsou malý, neúspěšný a závistivý národ který jen všechny uráží a tak budu urážet a pomlouvat všechny kolem čímž se z toho kolektivu vyčlením" - úžasný pokus o vyčlenění se z nějakého kolektivu, do kterého se ovšem zařazuje už jen tím samotným pokusem (spíše metodou použitou k tomu vyčlenění). Autor prostě vybral jednu (a ani ne nejpočetnější) společenskou vrstvu, a na základě společných znaků většiny téhle vrstvy začal naprosto stupidně posuzovat celý národ. Tahle esej má asi stejnou výpovědní hodnotu, jako když ve Spojených státech dělali předvolební průzkum, a jako vzorek vybrali pouze vysokoškolské studenty ve městech s více než 500 000 obyvateli, a jenom ve věku 20-25 let. Závěry tohohle výzkumu potom aplikovali na celé Spojené státy s více než 300 000 000 obyvateli z různých nejen společenských ale i geograficky odlišných vrstev. Jakou to mělo výpovědní hodnotu? No, jak už asi víš, naprosto žádnou. Pokud jde o jeho "upozorňování" - opět, nemůžeš upozorňovat na nic tím, že budeš všechny kolem urážet a říkat jim, jak nevidí pravdu protože jsou neúspěšní a závistiví aniž bys používala argumentaci. Můžeš jim třeba říct, že jsou nevzdělaní, nebo předložit nějakou statistiku o problému, ale vyřvávat "já mám pravdu a vy ostatní jste zakomplexovaní idioti" - takhle to prostě nefunguje.

Autora jsem si schválně dohledal, abych ho neposuzoval jen tak. No, píše články pro novinky.cz to už samo o sobě hodně vypovídá. Názorově spadá mezi současnou regresivní levici, kam patří třeba i feminismus třetí vlny, organizace Black life metter a další radikální uskupení. Pokud jde o regresivní levici, jsem krajně proti ní (protože tohle už nemá s názory liberální levice nic společného), takže u mě se rozhodně pochopení nedočká. Tedy, pochopení se dočká, pochopit jeho myšlenky není nic složitého, čeho se ovšem rozhodně nedočká, jsou sympatie nebo dokonce podpora.
  • upraveno 4. března 2017
  • Díky za to, že jste mě odradili od kliknutí na ten článek a že jsem toho zapšklého pisálka nepodpořila :D Nejhorší je pomyšlení, že ten ignorant je za svoje výblitky placený. Jestli tak obdivuje Německo, nikdo mu nebrání tam zkusit štěstí. Psal by tam články o tom, jak se Němci s nacismem vypořádali i tak, že válečným zločincům pomáhali utíkat do Argentiny a Brazílie? A nejspíš moc dobře nezná mladší generace Čechů, kteří jeho komplexy zrovna moc nesdílejí.
  • Možno by mu to niekto mal napísať do komentárov, aby sa aspoň trochu polepšil. Alebo márna snaha?
    A to ako vykreslil politikov je ako ďaleko od pravdy?
  • upraveno 4. března 2017
    Co se týče našich prezidentů, Havla jsem moc nevnímala, narcis Klaus už mě štval a Zeman... myslím, že nemusím znovu vysvětlovat, že jsem hater :-D
    upraveno 7. března 2017
    Kdyby se vám chtělo pěstovat si paranoiu, stačí zazoomovat... :twisted:

http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.html
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @flanker.27 Ta šedesátá čtvrtá holka v dvousté třicáté první řadě (ta v tom modrém tričku), je fakt kost. ;-)
    @Monte Karstark Hele ten tvůj vkus pořád nic moc :)
    Popřál bych ženám k MDŽ, ale jakýsi pan Hitler to udělal za mne...

• AvivAviv
    upraveno 8. března 2017
    I have my female side... :-D Dobrá haluz.
    A děkuji.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.