Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jestli ještě někdy uslyším jeho historku o tom jak kouřil potají na záchodcích v letadle a protipožární čidlo zakrýval dámskou vložkou...
Příští zastávka TV Šlágr, takhle bude svým ještě blíže...
Třeba Londýn se mi líbil víc. Ale u mě to je taky tím že jakmile je na něčem UnionJack, tak předčasně ejakuluju.. V tom Petrohradu jsem viděl víc takový nečistý chudoby a na druhou stranu muzea a hlavně galerie prostě na Londýn neměla.
Tak jako tak, co se čistoty a městského života a prostředí týká, Budapešť v mém top žebříčku zatím stejně nic nepřekonalo.
Jo a v Petrohradu nás chtěli mlátit nějaký ruský nacionalisti. Ale abych ukázal trochu dobré vůle, asi to mám vepsáno v obličeji, že proti tomu národu mám jisté .. antipatie :)
A protože v centru pracuju, nejsou podobná setkání zas tak neobvyklá.
Nicméně ještě k těm Angličanům. Když jsem ještě studoval na policejní akademii, jeden spolužák si v tu dobu přivydělával u bezpečnostní agentury (Bártova ABL, která měla v té době s ministerstvem vnitra dost nadstandardní vztahy) a působil v jednom hotelu (u Náměstí Republiky) a co vyprávěl o Angličanech, kteří se tam ubytovávají (aniž by se to jakkoli vztahovalo k Rusům), to byl opravdu horor, skoro něco, co se dá dnes číst o centrech pro migranty. Je to víc jak deset let zpátky, třeba se od té doby trochu srovnali, ale dost pochybuju, spíš se přesunuli do Maďarska.
Takže ty ruské turisty ber jako odpověď na "Angličani se tu chovají jako hovada" no a co má vypovídat o Angličanech? Češi zase v zahraničí kradou (a že jich krade celá řada) a tak by se dalo pokračovat jistě dále :-P
Nejhorší je ale českej čurák z OVB :D to jste nezažili, přátelé...
Všechno to "zdravý stravování" je jen pro kancelářský krysy, bohužel jsem se stal jednou z nich...
Co se kláštera týče, ženský jsem původně neměl na mysli, ovšem, když jsi to tak naznačila... :-k :)