Volby
Koho volit? Koho nevolit? a proč?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Dopis byl jaký byl, ale nesměšuj dvě věci - porozumění obsahu a úroveň textu.
1. Že dopis vůbec neobsahuje, za co se má Zíma omlouvat, je fakt.
2. Že obsahuje pouze politické názory a postoje petentů je rovněž fakt. Co z toho jsou tvá "fakta" je maximálně názorem toho kterého (ty budeš nazývat fakty to, co já považuji pouze za osobní názory, ale to nepovažuji s ohledem an to, na co byl OD cílen, vůbec za podstatné).
3. Že přes bod 1. Zíma jako vstřícné gesto ještě jednou zdůraznil, že se neohrazuje vůči právu vyjádřit svůj názor a že nechce plošně obviňovat všechny účastníky shromáždění na Albertově je rovněž fakt a slouží to k Zímově cti, že dokáže nejít do zbytečné konfrontace (což jsem rovněž již uvedl).
4. Vyplývá ze 3. cokoli, v čem jsi se vymezil v posledním příspěvku vůči mně? Nikoli. Naopak, právě proto, že jsem si pečlivě přečetl jeho obsah a pídil se po tom, za co petenti omluvu požadují, mi umožnilo formulovat závěr, že dopis je nekonzistentní, když pouze vyjadřuje (politické) postoje podepsaných a nikoli to, za co se má adresát omluvit. Což ano, což považuji za zásadní chybu autorů textu a těch, kdo se pod něj podepsali, aniž by se zamysleli nad tím, jestli to náhodou není blbost =D
Ale jestli to chceš explicitně, tak ano, jsou povolání, které může dělat každý debil,... ale zase je třeba nemůe dělat každá kancelářská krysa... a nebo ne dlouhodobě.
Konkrétně popeláře nikdo neodsuzuje a bere je jako potřebné, nicméně stačí jich jen omezený počet - když nabídnu málo, přihlásí se mi málo zájemců, a budu muset nabídnout víc, když nabídnu moc, mohu si vybírat (a nebo snížit nabídnutý plat)... samozřejmě, s nabídkou 15.000 (snad) žádného chirurga nepřilákám,... ale je-li to sen "hranolkových" studentů, pak nevím, proč by nemohli dostat státní "poděkování" formou vyšší daně proti středoškolskému spolužákovi, který si stejnou kariéru vybral hned po střední a neplýtval státní peníze na své studium...
V dlouhodobém horizontu roste většina portfolií, některé více, některé méně, s krizí se však mohou potkat všechny. Žádný zaručený zisk zde není.
http://roklen24.cz/a/wFXng/prekvapivy-pohled-na-bilanci-strycka-sama
(ovšem, je to stejný autor jako posledně)
První citaci toho co jsem řekl, je jenom potvrzení toho co jsem řekl. Tedy že se ohrazuji proti vynášení zlata nad jiné komodity, či portfolia.
Druhá citace mě jen utvrzuje, že si rád překrucuje, vytrháváš a všelijak manipuluješ s tím, co kdo napsal.
Ale o tom, jak ti jde spíš o „vrtění psem“ jsme tu již debatu mněli. Je jen úsměvné, že se snažíš hledat zdroje rozporů, dávno po té, co jsme si své postoje k původnímu tématu vyjasnili. V tom já čuju trolovinu.
Ale ty Novinky jsou někdy fakt síla, člověk má až pocit, s kým to tu proboha v jedné zemi žije :D