Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1148149151153154172

Komentáře

  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 3. ledna 2017
    @Monte Karstark Alebo utýraj svojich ľudí k tomu, aby konečne vynašli a vyslali tie sondy rôzne veci do vesmíru :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Monte Karstark taky bych rád někdy vyhrál kulturně, ale když oni vždycky AIčka začnou dělat něco co se mi nelíbí a já musím přistoupit k preventivnímu vyhlazení =D Ale vždycky dbám na to, abych k tomu měl dost dobrou záminku.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Gepeto Na vědu jsem vyhrál první hru. Za Norské vikingy. To je námořní velmoc a můžou velmi brzy expandovat za oceán. Takže jsem rychle obsadil co se dalo a světové vody ovládlo moje loďstvo. Pak jsem si mohl v klidu vyrábět rakety a posílat je do vesmíru. Když měl někdo kecy, nedostal se ani na břeh vlastní země.
    @Everett_Young Na kulturu jsem vyhrál druhou hru za Anglii. Taky námořní velmoc, ale hlavně mají muzea, do kterých se vejde 6 exponátů. A když ve starovšku a středověku potopíte hodně lodí. Je pak moře plné vraků, ze kterých je co tahat a plnit ta muzea. =D
    Na vojenskou agresi a expanzi mám rozjetou třetí hru za Aztéky. Ale asi to už nedohraji, protože uvažuji o koupi těch nových DLC a že si zkusím zahrát za Poláky. :-k
  • @Monte Karstark Ani ne, mapa byla tuším o 1 větší než standardní a pár civilizací jsem povypínal (jak už jsem psal). Největší chyba byla nechat Tomyris se se mnou kamarádíčkovat. :-) Nakonec jsem ji stejně vyhlásil válku, ale bylo už pozdě. Ostatní AI svoje náboženství tak moc nešířily.

    Teď jsem Němec a poučen z předchozích nezdarů, sestrojil elek... ne, to ještě ne. Ale náboženský vítězství jsem vypnul a první ženskou, co jsem potkal, jsem vypráskal (Gorgo, ale řekla si o to sama). Pak mi vyhlásil válku Ghandi a Španělsko. Po tom, co jsem jim zajal asi 4 settlery, je to přestalo bavit a uzavřeli mír. Pak si takhle vylepšuji vztahy s Amerikou, abych s nimi uzavřel alianci (a dostal inspiraci), což šlo asi takhle:
    "Chcete být kamarádi?" "Ne!"
    "Chcete být kamarádi?" "Ne."
    "Chcete být kamarádi?" "Teď ne."
    "Chcete být kamarádi?" "VÁLKA!!!"
    No a samozřejmě po té, co jsem dobyl pár jejich měst, jsem já ten zlej válečnej štváč. Naštěstí vedu o několik technologií (přestože mám jenom 1 campus) a rozhodně mám ze všech největší teritorium. Navíc jakožto Němec mám Hansy místo průmyslových čtvrtí, které jsou o dost levnější, takže je mám v každém městě.

    Už se poohlížím po nějakých modech, protože současná AI je vyloženě zoufalá...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Jako druhou sérii k Dank Soulz 3 jsem rozjel Life is Strange. Zatím jsem dohrál první kapitolu (mám koupených všech 5) a opravdu hodně mě to baví. Je to takový pohodový odpočinek po tom, co v dank soulz dostanete pořádně přes držku. Hrál tu LiS někdo? A jak se vám to líbilo?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 7. ledna 2017
    Jo Life is Strange je super. Je to takový vylepšený **** (jeden film jehož jméno nemůžu říct, protože by to byl spoiler, jelikož jsi teprve v první epizodě). Ty licencovaný songy skvěle dotváří atmosféru a konec je dost na kapesníčky. Teda pokud se provolbuješ k tomu správnému konci.

    A jen takové malé upozornění. Některé klíčové volby nelze vzít zpět (vrátit čas a rozhodnout se jinak).
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Monte Karstark zatím se mi to dost líbí. Soundtrack je opravdu bezva, Max je skvělá (málo kterou postavu jsem si oblíbil tak rychle a tak hodně) a celkové zpracování hry se mi líbí. Akorát mám takový pocit, že Chloe bude přesně ten typ, co si hraje na velkou drsňačku a pak stejně všechno failne, takže mě asi bude dost vytáčet. :roll: Doufám, že tam nebude ten stejný rádoby-morálkový systém voleb jako v Dishonored (protože dishonored jednička mě pěkně nasralo se svým "musíš se chovat slušně k lidem co tě chtěji zabít, jinak nedostaneš dobrej konec").
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No ony ty konce nejsou tak jasně černobílé. Ani ta rozhodnutí mnohdy nejsou mezi tmou a sluníčkem. Po pravdě, ty volby spíš ovlivňují cestu a příběh, než samotný konec.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nie je Life is Strange tá hra, kde si Honest Trailers robili srandu, že bez ohľadu na voľby v hre človek aj tak na konci musí vybrať z binárnej voľby? :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 9. ledna 2017
    @Monte Karstark kapitola 2 hotová,
    zachránil jsem Kate. A nevim jestli je to jen muj pocit, ale ten hipsterskej šmudla co tam učí fotografie vypadá jako hroznej úchylák :-D a někde jsem minul jednu fotografii.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Gepeto
    No vlastně ano. Ale vzhledem k rozuzlení příběhu, to ani jinak udělat nejde. Protože... SPOILER: se na konci vrátíš na začátek a všechno co jsi celou hru dělal, se stane neexistující budoucností.


    @Everett_Young No jejej, já toho minul. I některé vedlejší úkoly. A to jsem prohledával a zkoumal úplně všechno na co jsem narazil. Hlavně tajné prohrabování se v osobních věcech ostatních spolužaček na koleji. U toho jsem zabil hodně času. Kam se na mě hrabe nějaký pan Jefferson.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    LiS dohráno.

    Je tam Monty Python :-D
    image

    Nechal jsem Davida zabít hipstera (já říkal, že ten šmudla je úchylák!) a obětoval jsem celou vesnici vidláků. Těžko říct, jestli to někdo přežil. Odpojil jsem Chloe od přístrojů.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Everett_Young
    Jo taky jsem obětoval celý město. Ale nechtěně, páč jsem netušil, že ta poslední volba nejde vzít zpět =D. Jen škoda, že nám neobjasnili, jak Max k těm schopnostem vůbec přišla.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Hrdinovia ako stvorení.
  • zdárek, jde nejak v CKII konvertovat křestanské krále z cizích zemí, pokud jste reformovaným pohanem?
  • image
    Kingdom Come vybírá motiv krabicovek co na ně říkáte? mě se nejvíc líbí 3.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. ledna 2017
    @DanielSvatoš To je nějaká veřejná anketa?
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @DanielSvatoš 4, nebo 5 jsou top.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Dvojka až pětka nejsou podle mě žádná špatná, akorát trojka a pětka mi sedí spíš na knihu nebo film. Asi bych zvolil dvojku.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Mě se asi nejvíc líbí dvojka. Trojka by byla fajn, jako limitovaný plakát ve sběratelce.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Everett_Young Koukám že hraješ Seasons after Fall. Je to good? :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Monte Karstark já to koupil ve výprodeji za 8E. Nejsem si jistý, jestli bych byl ochotný zaplatit plnou cenu. Mám odehráno 5 hodin a zbývá mi tak hodinka hry. Každopádně - výtvarná stránka hry je naprosto úžasná. Krásné, kreslené prostředí, perfektní hudební podkres a skvělý výběr hlasů pro namluvení postav. Je vidět, že s tvorbou prostředí si hodně vyhráli. Příběh je celkem jednoduchý, ale to se tak nějak dalo očekávat. Jinak je to standardní 2D puzzle plošinovka. Hádanky jsou celkem v pohodě, žádná není nijak složitá, ale ani úplně primitivní (na staré díly Tomb Raidera to nemá :-D ). Jediný problém s tím je hromada backtrackingu kdy běháš tam a zpátky v již prošlých oblastech. Ale pokud chceš odpočinkovou, skákačku s příjemnou atmosférou a hudbou, tak Seasons after Fall je dobrá volba.
  • potřebuju doporučit nějakou těžkou hru :) witcher je procházka parkem takže potřebuju něco co mi zase srazí sebevědomí
    hrál tu někdo Darko souls? trochu mě to láká ale japonský hry jsou divný :) je tam přemíra japonských šíleností nebo se to dá strávit?
  • upraveno 24. ledna 2017
    @DanielSvatoš Vůbec. Příběh je vyprávěnej skrze svět takže občas je to trochu divný, ale o tom ta hra neni. Já zkoušel 2 pak mě to nějak opadlo a teď zkoušim 3, která je prej lepší než 2 (1 bez gamepadu je masochismus) a demons souls smolik pouze ps3.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @DanielSvatoš Dark Souls 3 je bezvadná. Ta hraje naprosto perfektní. Jedničku hraj kdyžtak až potom, je to snad nejhorší port, který jsem kdy viděl. Dvojka je nejslabší díl série. Takže doporučuju trojku a potom jedničku pokud máš gamepad nebo konzoli, ale v tom případě možná zkus spíš bloodborn. Každopádně Dark Souls 3 je dobrá výzva. (teď jsem dohrál první DLC a těším se na druhé)
  • @Mikke @Everett_Young a příběh nějak navazuje? nerad bych začínal uprostřed série
  • @DanielSvatoš Příběh stejnak nepochopíš je to jedno velký WTF vyprávěný skrze svět. O příběhu to neni, ale o tom zabít všechno co se hejbe a překonat sám sebe v trpělivosti. :twisted:
  • upraveno 25. ledna 2017
    Nebo spíš koukni na tohle příběh ve zkratce
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @DanielSvatoš příběh trojky je po jedničce a dvojce, ale tam moc příběhu není nebo spíš je dost skrytý a stejně tak 90% je jen na výkladu (protože vývojáři jsou líní nějakej se s lorem srát a trolí tím hráče). Ale trojka je na rozehrání nejlepší.

    @Mikke nevíš jak nějak pořádně namodovat jedničku aby byla hratelná na pc a klávesnici? Upřímně, 30fps, trhající se kamera a myš na obrazovce, to je celkem peklo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.