Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1145146148150151172

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Blackfish Tak si mě přidej do přátel na steamu (Montezuma3) a pošlu/vyměním, nebo jak se to tam dělá. :-)
  • Tak, a je to. Dagon s daedrama jsou zpátky doma, brány zavřeny a já prý dostanu blýskavé brnění. Akorát škoda Martina. I když, kdo by se divil, že to nedotáh až na trůn, když ho daboval Sean Bean :D
  • Na první průchod Zaklínačem jsem nějakou nehodou minul vedlejší úkol Železná panna. Jsem rád, že jsem si ho tentokrát všiml :twisted:
  • a vypleskals ju?

nice
    upraveno 23. října 2016
    Pěkný. Zní to dobře. Každá frakce vlastní hudbu odlišnou ve 4 různých érách.

Ale největší pecka je Baba Yetu
  • @Everett_Young všechna rozhodnutí mám naprosto stejná :) budeš hrát datadisky? a jaký je polský dabing? mě strašně štvalo to věčné šukání Ciri tak jsem to musel přepnout :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Gepeto 100% BIO a bez lepku. Samozřejmě vhodná pro vegany =D
    Tak mám za sebou první civilizační maratón. Harald Hardrada a jeho mocná flotila ovládli oceány a pobřeží všech kontinentů. I přes snahu válečných štváčů z Německa, Japonska, Španělska, Číny, USA a Sumerie, dosáhl vědeckého vítězství.
    btw. Francie padla jako první, vyhladilo je Kongo =D
    První atomovku jsem otestoval nad Washingtonem. Větší a ničivější termonukleární hlavici jsem posléze hodil rýžožroutům přes Čínskou zeď (ten hřib budí pořádný respekt, nebo spíš odpor všech civilizací ve hře). Praha ani Bratislava mezi městskými státy nejdou k nalezení, ale potěšila přítomnost Dvořáka a Čapka coby výjimečných osobností, které mohou vaši zemi obohatit o nějaké to hudební, či literární dílo. Graficky a zvukově jsem se hrou spokojen. Dost věcí bylo vylepšeno, či předěláno k lepšímu. Ale oproti Civ5 hra nabízí jen pár výrazných novinek. Hlavně ty zóny jsou docela fajn. Kulturní strom a kartičky vládní politiky. A také předělaný systém výjimečných osobností, boostování výzkumů a práce s dělníky je změna k lepšímu. Schází mi tam už jen pár prvků z Civ5 které očekávám v nějakém tom DLC spolu se spoustou dalších národů a alternativních vůdců.
    Iva Frühlingová jako Emily v traileru na Dishonor 2 :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Prišla mi pozvánka do Gwent BETA.
    Stiahl som.
    GOG ani gwent mi nespustí lebo mfc140u.dll is missing.
    Preinštalovanie Visual C++ 2012 nepomohlo.
    10/10 would GOG again.
  • @Gepeto Já se přihlásil do bety až včera. :wall:
  • @Gepeto Zkoušel jsi přidat to dll ručně?
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Vy tady hrajete nejnovější A gamesy a já se musím přiznat, že je jen jedna hra u které teď trávím volný chvíle - Warcraft III.
    Zamiloval jsem si multiplayer, lepším se a fascinuje mě to.
    Asi tu není žádný další nadšenec..? :-k
  • @Benji já hraju SWAT4 to taky není žádná novinka :D
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Benji A třeba 5 let starý Skyrim. To nehraješ?
    Ne, teď už nehraji fakt nic. Warcraft je jediná věc na kterou si dělám čas.
    Dejte mi Dark Souls 4 a nový počítač a budu hrát i to. Ale jinak mě od Warcraftu neodstraní nic momentálně. :hand:
  • @Benji dank soulz 1 je snad nejhorší PC port jaký jsem kdy viděl (a to jsem viděl i amatérské konverze, které dopadly lépe) . Ale W3... to už je hodně let zpátky, kdy jsem ho naposledy hrál. Ale stáhni si Dotku, tvořili jí lidi co odešli z blizzardu mezi W3 a WoWkem a je to v podstatě s Warcraft postavami, akorát jsou změněná jména kvůli copyrightu.
    @Everett_Young na DS mi nesahej, to je srdcovka, žeru tu atmosféru a příběh a všechno a DS3 je pro mě hra roku (sorry Witchere :oops:)
    ..W3 multiplayer je strašně komplexní a je tam neskutečný množství možností a strategií... Dotu mám v plánu, mým problémem je slabý PC a nedostatek času (blíží se maturita a do toho kotle zájmů) ale jednou na ni dojde a těším se!
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. listopadu 2016
    @Benji myslíš ten příběh který doteď vývojáři pořádně nevysvětlili? :twisted: Dark Souls je hodně dobrý, ale ta kvalita těch portů... to je fakt tragédie a ještě to uměle zvyšuje obtížnost proti konzolové verzi. Hraješ na ovladači nebo radši sebevražda s klávesnicí? (která mimochodem u jedničky téměř nefunguje...)
    Jo, uznávám že jedničku pojebali. Tu bych na klávesnici asi po hodině vzdal. Mrzi mě to no.
    ...Dark Souls je úžasný v tom že se nevysvětluje, ale dělají se teorie a hledají všechny možné detaily a skládá se taková obrovská puzzle mozaika kde je víc než polovina kousků černých *konecvýlevu*
    Btw teď velký hype kolem PS. Nějaké fundované názory?
    Ale no tak, je to v popisku tohohle topiku =D
  • @Benji fundovaný názor - prašivá konzole :twisted: (ať žije Glorious PC Gaming Master Race!) Ale dodneška mě štve že Last of us nemá PC verzi.
  • @Benji Já osobně jsem hrál pouze na PS2 a to Grand Turismo..

Od té doby nevidím důvod proč bych si měl kupovat zastaralý hardware, když už mám počítač... A co se týče "exclusives", s tím ať se jdou výrobci konzolí bodnout.
  • upraveno 13. listopadu 2016
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.