@Mikke problém je, že ty vyhodíš x tisíc za zastaralý kus hardwaru který je ti v podstatě... no, na jedno použití. A navíc ta zastaralost je hrozně vidět (omezená hratelnost, omezená grafika, sbohem 60fps, omezené lokace, inventář, akce postav - protože máme málo tlačítek apod...). Takže je to prostě ztráta peněz. Nekoupíš si teď PS3 aby sis zahrál Last of us přičemž víš, že pak už ti ta ps3 bude k ničemu.
Ona celá ta HD grafika spočívá v prostém přesamlování textur :-D Takže zas tak velká změna to není. Největší změnou na nové verzi je 64bitové jádro hry, takže časem bude zvládat daleko lepší mody než teď. Jinak Morrowind s ULTRA HD grafickým modem vypadá lépe než nový skyrim v základu :-D
Vie niekto poradiť nejakú dobrú RPG na PS4? :) Zaklínača 3 som prešiel (aj všetky DLC a ešte ho chcem prejsť znova) Dragon Age Inquisition som prešiel tiež :) No a dalej si neviem vybrať a chce by som niečo odporučiť :) Mám rád RPG zo svetov fantasy (Dark fantasy alebo niečo ako Drakensang alebo Gothic) Poznáte niečo? Ide hlavne o single playerovky ale ani multi sa nebránim :)
Tak ještě mě napadlo Mount & Blade: Warband, to právě udělali nově edici na nextgen konzole a hra je to super. Ale nevím jak je to na PS4 s podporou modování.
Myslím že Risen 3 je také na PS4, což tak nějak pokračovalo v tom "Gothic" stylu, ale nehrál jsem, takže nemohu říct zda je to dobré/špatné.
@Everett_Young tj ale stejně budu hrát za Corva :D Last of Us je asi jediná exkluzivita kterou bych si zahrál ale pořád se mi nevyplatí kupovat PS4 kvůli jedné hře
Komentáře
The application was unable to start (0xc000007b)
Aspoň to nepíše "Error: This will never happen." :D
http://store.steampowered.com/app/502520/
větší, lepší, propracovanější
Zaklínača 3 som prešiel (aj všetky DLC a ešte ho chcem prejsť znova)
Dragon Age Inquisition som prešiel tiež :)
No a dalej si neviem vybrať a chce by som niečo odporučiť :)
Mám rád RPG zo svetov fantasy (Dark fantasy alebo niečo ako Drakensang alebo Gothic)
Poznáte niečo? Ide hlavne o single playerovky ale ani multi sa nebránim :)
jinak vyšel Skyrim remaster
tak ještě Fallout 4 a serie Mass Effect jestli je na PS4
Myslím že Risen 3 je také na PS4, což tak nějak pokračovalo v tom "Gothic" stylu, ale nehrál jsem, takže nemohu říct zda je to dobré/špatné.
Last of Us je asi jediná exkluzivita kterou bych si zahrál ale pořád se mi nevyplatí kupovat PS4 kvůli jedné hře