Tak k Epizodě VII... jsou tam některé super scény, ale celkově je to průměr a to iritující kopírování Epizody IV prostě nemůžu odpustit. Pochválit musím, jak se povedl Ben Solo - na minimálním prostoru ukázali jeho motivaci a vady charakteru a nemusel nám o tom nikdo říkat. Rogue One má lepší story, Epizoda VII zase postavy, ke kterým má divák blíž.
@Aviv Je to otázka, epizoda VIII bude muset vysvětlit spoustu věci, nejen tohle, ale i kde vzali Lukeův meč a já se obávám, že ta vysvětlení budou zní jako bullshit.
@Tyrion Lannister 1. Já se s Tebou nepřu, že to nebylo hnusné. I proto pořád beru v úvahu, že tomu, kdo ji tam nechal, na ní moc nezáleželo. Ale na druhou stranu taky nevíme, u koho ji tam nechali. 2. Vader měl Leiu u výslechu hned v úvodu ep.4 a nevycítil nic. To až u Luka věděl, že je to jeho syn (aby ne, u kluka s příjmením Skywalker a v doprovodu Kenobiho :)). A od Luka se dozvěděl o Leie. 3. Rogue One jsem neviděla, ale chceš mi říct, že příběh, který předznamenává nejstarší z filmů, zároveň začíná nové směrování ságy? 4. Asi mě pořád nechápeš. 9 epizod patří k hlavní sáze. K šesti existujícím oznámili pokračování tří dalších po koupi Lucasfilmu. Zatím. Jestli budou pak další 3 filmy se uvidí. Ostatní filmy jsou jen omáčkou okolo, která rozšiřuje Star Wars Universe. (Něco jako Píseň ledu a ohně a k ní jsou omáčkou 3x Dunk, Princezna a královna a Darebný princ). 5. Já mám třeba Pomstu Sithů ráda. Velmi :)
@Gepeto Zajímavé, takže ji tam opravdu nechala vlastní rodina, fakt smutné. Nicméně svědčilo pro mou teorii s Del Torem. Takovéhe chování spíš sedí k uživatelům temné strany, než k Lukeovi či Leie
@Nevada Klidně se směj, ale uvědom si, že pokud osmička byla jen derivátem dvojky/pětky, tak co bude lidi lákat na to, aby viděli devítku? Navíc je velká změna v nové trilogii je a tou je právě to, že jsou další záporáci kormě Bena, nejenom postava Benicia del Tora, ale i další rytíři z Renu (v té vizi je jich šest dalších). A to je poměrně vělká změna oproti originální trilogii, kde byl Vader sám a Císař
Komentáře
1. Já se s Tebou nepřu, že to nebylo hnusné. I proto pořád beru v úvahu, že tomu, kdo ji tam nechal, na ní moc nezáleželo. Ale na druhou stranu taky nevíme, u koho ji tam nechali.
2. Vader měl Leiu u výslechu hned v úvodu ep.4 a nevycítil nic. To až u Luka věděl, že je to jeho syn (aby ne, u kluka s příjmením Skywalker a v doprovodu Kenobiho :)). A od Luka se dozvěděl o Leie.
3. Rogue One jsem neviděla, ale chceš mi říct, že příběh, který předznamenává nejstarší z filmů, zároveň začíná nové směrování ságy?
4. Asi mě pořád nechápeš. 9 epizod patří k hlavní sáze. K šesti existujícím oznámili pokračování tří dalších po koupi Lucasfilmu. Zatím. Jestli budou pak další 3 filmy se uvidí.
Ostatní filmy jsou jen omáčkou okolo, která rozšiřuje Star Wars Universe. (Něco jako Píseň ledu a ohně a k ní jsou omáčkou 3x Dunk, Princezna a královna a Darebný princ).
5. Já mám třeba Pomstu Sithů ráda. Velmi :)