Každopádně, já to tak mám s každou sadou. Třeba když jsem vždycky jako školák dostal set kde byla tužka s perem (bombičkovým, keramickým) zkrátka takový ten ozdobný penálek, tak mě nejvíc rozčílilo když se mi jedna věc nakonec rozbila/ztratila, pak už jsem tu druhou část nedokázal používat. Není to ono, když to není komplet.
Teď si uvědomte, jak trpím při pohledu do knihovny, když mám všechny knížky ze ságy v tvrdých deskách od talpresu a jen hru o trůny mám v paperbacku. Odpudivý pohled!
@flanker.27 Je to dobře zamaskovaný, před ty paperbacky jsem strčil Stoletého staříka, který vylezl z okna a zmizel :D a následně odpoutal pozornost publikací 1000 alkoholických koktejlů :D
Vydání je to pěkné. Ale ještě hezčí by bylo, kdyby na Hostině byl znak Martellů, místo toho greyjoyovského slizu. (I když chápu, že zřejmě chtěli dodržet "zvířecí" řadu.)
2016 je prepracovanejšia, detailnejšia, realistickejšia a určite dala viac práce. 2014 má však priateľské farby kúzlo, ktoré 2016 chýba a nepodobá sa tak veľmi na Clarke. Podľa mňa tam nie je zlepšenie, iba zmena.
Komentáře
Zdá sa mi to, alebo v tom desiatom Sansa ťahá Baelishovo telo za koňom?
No jo, Witcher...
Každopádně, já to tak mám s každou sadou. Třeba když jsem vždycky jako školák dostal set kde byla tužka s perem (bombičkovým, keramickým) zkrátka takový ten ozdobný penálek, tak mě nejvíc rozčílilo když se mi jedna věc nakonec rozbila/ztratila, pak už jsem tu druhou část nedokázal používat. Není to ono, když to není komplet.
Teď si uvědomte, jak trpím při pohledu do knihovny, když mám všechny knížky ze ságy v tvrdých deskách od talpresu a jen hru o trůny mám v paperbacku. Odpudivý pohled!