@červ ten druhý je trochu seriálový, ale inak sú celkom pekné a áno, UnCat má Robbovu korunu (aspoň by to mala byť ona), je to spomenuté v poslednej Brienninej kapitole v hostine, hoci je záhadou, ako sa k nej dostala
@Katrina taky mi tam vadi ta serialova podoba, i Ohar na dalsim obrazku tim trochu zavani. aha, diky za info. to by me teda zajimalo, jak se k nim koruna dostala. stejne tak, kde nakonec skoncila Robbova hlava...existuji urcite teorie, ponekud silene.
@Katrina Myslíš, že Jeynina matka si dala tu námahu a poslala Freyům dceřinu korunu.... že je to jako případně mělo obměkčit? :D UnCat by se na Jeyninu korunu nedívala smutně, jak to popisuje Brienne. Navíc asi všem zkazím představy, ale prakticky vzato mrtvoly Robba a Šedého větra už v tu dobu spíš už dávno skončily v řece.
@svoa00 moja chyba, máš pravdu, ale Jeynina matka jej aj tak vzala tú korunku (hovorí Jaimemu, že sa o ňu pochytili), ale vtedy boli ešte stále v obliehanom Riverrune, a ak bola koruna ktorou Ryman korunoval svoju pobehlicu Robbova, tak Jaime mu ju predsa skonfiškoval...akurát mi napadlo, že sa tam motal Sedmový Tom, takže by tu bola možnosť, že ju v nestráženej chvíli vzal on :-k
Dračí ocel, valyrijská technologie. Třikrát broušená, dračím dechem upravená čepel pro to nejhladší a nejostřejší krájení. Vhodná ke krájení dračí šunky i k porcování mražených výrobků. Pokud zavoláte ihned, limitovaná edite v růžovém nebo azurovém provedení jen pro vás. A to vše za pouhých 2999 zlatých. Možno platit také hrady, tituly s pozemky, nebo panenskými dcerami.
Komentáře
For Euron!!!!!
A Ramsey vyzerá ako transvestita.
taky mi tam vadi ta serialova podoba, i Ohar na dalsim obrazku tim trochu zavani.
aha, diky za info. to by me teda zajimalo, jak se k nim koruna dostala. stejne tak, kde nakonec skoncila Robbova hlava...existuji urcite teorie, ponekud silene.
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Ryman_Frey
Ryman s ní korunuje svoji děvku, ale na cestě zpátky do Dvojčat ho zabije Bratrstvo, takže tak se koruna dostala k UnCat.