[Spoiler] Vichry zimy

upraveno 22. ledna 2014 v Píseň ledu a ohně
1626365676872

Komentáře

• SagartSagart Amo ergo sum
  • AyleenAyleen Zachovejte paniku!
    jenom Sedm je málo. Pro jistotu i k Rohlíkovi, velkému Jinému, starým bohům a všem bohům Essosu. Třeba nás pak někdo z nich vyslyší a u Nejvyššího GRRM se přimluví :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tak hlavně, kdyby bylo info k vydání Vichrů, tak by bylo v krátké době i tady na webu ;)
  • upraveno 13. května 2016
    Já si říkal, jestli něco nezveřejni. Nemůžu spát, jdu to přečíst.

edit: Je to kapitola, kterou už Martin někde četl a zde na webu se nachází její shrnutí. Viz Ariane II.
    Ano, přesně jak jsem psala v diskuzi u toho souhrnu (i s odkazem na tu zveřejněnou kapitolu). Ale chápu, že proletět očima celou polovinu první stránky na fóru je hrozně těžký úkol a každý to nezvládne.
  • Další kapitola venku supr, takže jestli bude pokračovat tímto stylem dočkáme se celé knihy na počkání během 10 let :D
    Žádná další. Tahle je venku už dlouho.
  • Ale aj tak toho zverejnil už dosť - keď som to zrátala, vyšlo mi 10 kapitol a ak vezmeme do úvahy, že jedna kniha má cca 70 kapitol (aj s prológom, resp. epilógom) tak je to asi sedmina celej knihy.
  • Nevíte někdo jak je to s těma překladama těch vypuštěných kapitol?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. května 2016
    @Katrina No já vím jen o sedmi :-k
    @kunak Když budeš hledat, tak tu některé na fóru najdeš.
  • @Monte Karstark no ja viem, že hneď po vydaní Tanca zverejnil Theonovu kapitolu, ktorá sa mu tam nevošla, a potom zverejnil aj Mercy (Aryu) a Alaynne, to sú tri. Zverejnil aj dve Ariannine kapitoly, čo je spolu päť. Toto sú kapitoly, ktoré sú vonku celé, no a na roznych akciách čítal aj dve Tyrionove kapitoly, dve Barristanove a jedného Victariona, teda dohromady 10.
  • @kunak 6 hneď hore na stránke, pod záložkou Knihy, máš Preklady a tam sú preložené kapitoly aj zhrnutia tých, ktoré GRRM niekde čítal
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Katrina Aha, myslel jsem, že Tyrionova byla jen jedna a o těch Barristanových nevím ani o jedné.
    Barristan byl tuším jen jeden.
    Nemáte někdo první kapitolu Arianne v angličtině, prosím?
    Jo, a Martin je tento víkend na nějakém conu, kde by měl mimo jiné i předčítat, takže je teoreticky možné, že to bude něco nového. Podle postu v diskuzi na jeho blogu před pár dny ještě nebyl rozhodnutý, co to přesně bude.
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    díky
  • Ne, prosím, Aeron ne. Já doufal, že se nejnudnější PoV postavy zbavíme co nejdřív :-(
  • Ach.. ubíjející... Pokud se na konci knihy už doopravdy utopí, bude alespoň nějaké zadostiučinění.. jinak děs samozřejmě.
  • Proč se Euron toho fanatika ještě nezbavil? Stejně ho nikdo nemá rád. :D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    doplnite aj tie dalsie?
    V angličtině jsou v odkazu od uživatele Vena o pár příspěvků výš. Odkaz na ty, co jsou v češtině, je na hlavní stránce webu icefire.cz vpravo nahoře. Ne všechny jsou zveřejněné přímo jako kapitoly. Některé jsou jen souhrnem, protože je Martin nepublikoval, ale jen četl na conech.
  • Sakra jestli bude pokračovat tímhle stylem, tak se knihy během 10 let dočkáme každý rok vždy kousek :D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Zas ten exalkoholik? Sakra. :roll:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.