Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1389390392394395581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. března 2016
    @Aviv Maminko, já už budu hodný, ani slovíčko, už nechci klečet v koutě na hrachu... :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. března 2016
  • 4,5 hodiny dlouhé školení BOZP... Víc nemám sílu napsat..
    He, to jsme byli naštěstí ušetřeni, včera jsme dostali požární evakuační plán a další příslušné předpisy (přečetl jsem si, že jednorázově nesmím zvednout více než 50 kg a opakovaně víc než 30 kg) a stvrdili podpisem psaným krví, že jsme se s tím seznámili.
  • @flanker.27 50kg pokud má předmět dobré úchopové vlastnosti.. Babo raď! :D
    Musel jsem si na chvíli lehnout, abych se z toho oklepal. K BOZP a PO jsme měli ještě řízení služebních automobilů a když nám promítli 35 situaci na křižovatce málem jsem u toho zhebnul :D
    @sfik A nesmíš ohýbat páteř, musíš se pokrčit v kolenou, záda mít zafixovaná a pomalu zvedat nohama :D
  • @sfik: Já si pamatuji, že když jsme naposledy dělali chlapům v dílnách školení BOZP, tak jsme bezpečáka vzali na šatnu, kde si řekl o kafe. Tak chlapi zapnuli varnou konvici, které ze základny začala v tu chvíli stříkat voda na zásuvku. Bezpečák se jenom pokřižoval a řekl, že do dílny raději nepůjde. :-)
  • @flanker.27 Jako bych se v duchu vracel na školení :)
    @Velbloud Tak tohle by ti chlápci co nás školili nepřežili. Tohle byl ten typ přednášky, která se za padesát let nezměnila a ti pánové .. těm akorát ubylo vlasů a přibyla kila... Kdyby to třeba alespoň otextovali nebo nějak upravili aby se ty pokyny daly zpívat.. ne! nic! :)
  • upraveno 17. března 2016
    dnes mě zastavili v hradci mormoni :) docela fajn lidi dva týpci (kolem 20ti let) chvilku jsem pokecal protože jsem měl čas ale zapomněl jsem se zeptat jestli tam maj pěkný holky takže z toho asi nic nebude :D
  • @DanielSvatoš V Jihlavě byli tuším taky, a mohl k i člověk jít trénovat angličtinu, pomáhali a vysvětlovali gramatiku apod. Teda zadarmo ani kuře nehrabe, tak sis s nima musel chvíli povídat o Ježíškovi. Ale je to hezkej přístup, lepší než Jehonohy, ti se k tobě snaží nasrat a ani bábovku nedonesou...
  • @sfik no zajímavé bylo že mi nic nevnucovali až to skoro vypadalo že si chtěj jen pokecat i o vizitku jsem si řekl sám :D oba byli z USA btw asi na misii což mají prý nějaké povinné na vlastní náklady
    A slibovali mnohoženství? :)
    Já mám pocit, že v Hradci mají nějaké stanoviště. Protože jsem tam za ta léta potkala spoustu obdobných týpků - vždycky měli skvěle padnoucí oblek a byli to docela fešáci :).
  • @Krisa jj podle vizitky - Malé Náměstí 14/15
    @flanker.27 tak moc jsme si nepokecali ale tak příště se jich zeptám :D
    @DanielSvatoš To vysvětluje, proč jsem je nejčastěji potkávala na náměstí a nebo kolem Staré nemocnice :)
  • spolužačka už taky potkala ale byl sám a pro změnu z Kanady
    ta polygamie je docela lákavá ale určitě to už nedodržují (to bych o tom těžce uvažoval :D )
  • Já mám vždycky hned lepší náladu když můžu JW.org pořádně vyšplouchnout.. Jednou jsem si od nich tu strážnou věž na ulici vzal, ale stoupl jsem si hned asi 2 metry od nich a začal s tou akvizicí věřících sám.. Těm ženskejm se to teda vůbec nelíbilo, ale naštěstí zastávají takové to "kdo po mě kamenem, já po něm chlebem", jen mě asi proklely a jsem tedy odsouzen k věčnému zatracení :D

Álé co.. v pekle je teplo, v těch kotlích jistě vaří i guláš a hlavně tam budu mít spoustu známejch, tam nahoru stejně nikdo nepřijde jak je rok dlouhej :) :)
  • A mají docela hezký stránky, čekal bych nějaký kýč, ale ani tak se těm biblickým idylkám na kterých Ježíš vypadá jako Obi-wan Kenobi zcela nevyhnuli... No tak taky aby neměli na kvalitní web, když jim lidi přepisujou veškerý majetky při zápisu :D
    Ale toho si nevšímejte, to ze mě jistě mluví závist :D
  • A maj tam i audio Bibli.. :D "Proč Ježíš trpěl a zemřel", ale ten hlas je dost protivnej a slyším tam takovej kovovou odezvu.. Tak se zase nic nedozvím :(
  • Nevím proč, ale když slyším slovo Mormon, vždycky si představím Amiše :D

• @Dreamer Já taky, ale dobrá pomůcka je že Salt Lake City je mormonský město, a byla tam olympiáda.. to by u amišů neprošlo, moc elektriky.
    Ale právě amišové mají tu "zkušenou" kdy mladí jdou poznat svět a tuším že teď má ta komunita docela problém, protože spousta z nich začne chlastat a už se nevrátí :D
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/397994-evropsti-lidri-maji-navrh-reseni-migracni-krize-ceka-se-na-reakci-turecka.html

Lol, čekám na ten zázračný "společný postoj", jestli podpoříme turecký černý trh na falešné pasy (vedle syrských by to měly být i turecké pasy kvůli bezproblémovější letecké cestě do Reichu) a dáme Turkům tři miliardy na efektivnější boj s Kurdy (a nejspíš aby se mohli těm blbým bojovníkům za lidská práva z Evropy smát). Ale zajímalo by mě, kolik užitečných blbečků ohrozí politickou kariéru, aby pomohli Merkelové zachovat tvář. Protože jestli tu dohodu podpoří, tak tam bude štempl všech.
    Že bychom pro jistotu zase zavedli branná cvičení?

• Nas lord velitel Alek a jeho uvaha (vlastne to co uz jsem tu tak nejak rikal ja)
    http://www.respekt.cz/kultura/solidarita-hry-o-truny-s-uprchliky-rozlitila-fanousky

• @svoa00 Já moc nechápu proč většina lidí pořád ještě čte ty Novinky. To že je to žumpa internetu, která má s reálnou novinařinou pramálo společného bylo potvrzeno už několikrát a mnohdvy fakt trapným způsobem, kdy například vědci se sami museli ozvat, že naprosto překrucují jejich stanoviska. To jen tak na okraj.

Teď se například oběvilo toto:
    "OK, takže to vypadá, že je dnes při vyvracení hoaxů řada na mě.
    Možná jste na titulce úterního Práva a od včerejška na Novinkách.cz zaznamenali článek s titulkem "Mladí ze Západu míří do Česka. Cítí se tu bezpečněji".
    V článku jde o to, že lidé ze západoevropských zemí se masově stěhují do ČR, protože se bojí imigrantů. Okamžitě ho začaly sdílet skupiny i jednotlivci podněcující nenávist vůči menšinám.
    Článek se odvolává na "průzkumy, které si nechává dělat Evropská unie" a v původní verzi jako zdroj uváděl "Evropský report společnosti Intrum Justitia".
    Intrum Justitia je soukromá firma, která se zabývá správou pohledávek, lidově řečeno vymáháním dluhů. Nikdy nedělala žádné průzkumy mimo svůj obor, tím méně na objednávku Evropské unie.
    Žádnou zprávu, která by mohla teoreticky sloužit jako podklad pro článek, jsem na jejich webu nenašel. Proto jsem požádal jejich tiskové oddělení, zda by mi ji - pokud existuje - mohli poslat.
    Výsledek? Evropský report, na který se Právo odvolává, vydala společnost loni v listopadu, zabývá se ovšem naopak možným odcházením mladých lidí z ČR, a to z ekonomických důvodů. O bezpečnosti, obavách z imigrantů nebo čemkoliv podobném není v celém reportu ani slovo.
    "Intrum Justitia v žádném případě není autorem takového tvrzení", odpověděla společnost na můj dotaz a požádala Novinky.cz o opravu.
    Co udělaly Novinky.cz? Provedly v článku drobnou úpravu - společnost Intrum Justitia vypustily a jako zdroj informací uvedly blíže nespecifikovanou "analytickou zprávu" Českého statistického úřadu.
    Ani na stránkách ČSÚ jsem žádnou podobnou zprávu nenašel, opakoval jsem proto svůj dotaz i zde.
    Odpověď: "Zdrojem uváděné citace, jež byla neoprávněně připsána ČSÚ, není žádný náš výstup. Podobnou informaci jsme nikomu neposkytli. Prognózami o tom, kdo a odkud má zájem přijít do ČR, se totiž opravdu nezabýváme."
    Takže nezbývá než čekat, koho Novinky.cz uvedou jako zdroj napotřetí. Nebo že by nesmyslný článek smazaly a omluvily se?"

https://www.facebook.com/jan.molacek/posts/954991217903562
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.