Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1365366368370371581

Komentáře

• upraveno 29. ledna 2016
  • @Ugla Tak rodina to už je motivace na větší auto. Nemusíš řešit velikost kufru když někam jedeš a je to pohodlnější.. Dvěma lidem stačí třídvéřák, ale u rodiny si nedokážu představit manipulaci s dětskou sedačkou na zadních sedadlech. To aby člověk začal s aerobikem na starý kolena :) Z role hrdého strýce vím že manipulace s děckou sedačkou je stresující i u octávky. Starlety se mi líbí hlavně ty starý hranatý, ty jsou .. mmmm.. 8-)
  • upraveno 29. ledna 2016
  • Tahle auta byla aspoň k něčemu, jak říkáš ty, bez přidaných pičovin. To se takhle rodičům na autě rozbila před vánocema řídící jednotka.. Tak si místo myčky nádobí koupili novou řídící jednotku, dar po kterém každý touží.. Poslední auto, které bylo bez těchto přidaných nesmyslů byla podle mě felcka, jen kdyby tak příšerně nerezla. Jinak motorově spolehlivé jak favorit.. Nezničitelný vozy - když jsem ve 13 testoval prokluz spojky a projížděl první lesní cesty :)

Abych to uzavřel, dopadnul jsem dobře. Netřeba z toho mít trauma, spíš jsem se potřeboval někde vylejt.. A kameru pořídím nebo se naučím zapínat kameru na telefonu, kterej už na palubce stejně je...
    http://zpravy.aktualne.cz/regiony/jihomoravsky/jaguarem-vytlacil-ze-silnice-dodavku-dva-lide-se-zranili-dos/r~54c1a9d0821511e58c710025900fea04/
  • Nutně jsem si musel splnit denní dávku bulvárku.. :) Hlavně by mě zajímalo, kolik studentek vš v čr má osobního řidiče slečny Daisy vč. černé barvy pleti a se jménem Manfred :D
    http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/370518/trapnejsi-promo-vysoke-skoly-jste-nevideli-pef-v-brne-natocila-ultrahloupy-spot.html

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Manfred je třeba jen pracovní jméno :D
  • Cítím ten lehký sarkasmus o který se pokoušeli.. Ale ještě zřetelnější je to jak se jim to nepovedlo :D Ale musím říct že jsem nepochopil, proč jí v té aule hodil tu použitou vložku...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 30. ledna 2016
    @DanielSvatoš ahoj, já jsem manfred, opravář komínů... =D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 30. ledna 2016
    @sfik ten kdo tohle točil, je buď absolutní debil, nebo zlomyslná cynická zrůda nejhoršího kalibru. Osobně doufám v druhou možnost, protože tohle je tak přehnaný, až to prostě MUSÍ být parodie.

Tak koukám, že oni mají těch videí víc, každé tematicky jinak a všechny jako hodně přehnané parodie. Z tohohle je cítit sarkasmus jako svině, třeba u Vlka z VUT to nebylo.
  • Vy jste to zvládli dokoukat do konce? Nechapu =D

• VenaVena Stannis the Mannis!!!
  • @Ugla To malé auto určitě nevyhazuj, to se bude hodit, až už s váma dítko nebude chtít jezdit. :-)
    Teď vážně, až se zbavíte kočárku, tak najednou bude místa... Jen do doby, než pojedete na dovolenou, to jsou pak kola, odrážedla, cyklosedačky, stan, spacáky,.... Aby měl člověk auta dvě, jedno na normální ježdění a pak náklaďák na převoz celého cirkusu.
  • @brbr Nejlepší je ještě pes do toho všeho... Nicméně až dítka nebudou chtít jezdit, tak už z toho asi bude úplný veterán :)
  • @Everett_Young Tak on tam ten sarkasmus je, ale ani tak se jim to nepovedlo :D Jestli chtěli aby to fungovalo, měli hodně přitvrdit.. Dát tam víc klišé. Třeba ona měla být ta prvačka, on ten mazák, měli jít na diskotéku, měl jí dát prášky do pití a pak jí znásilnit. Prostě ukázat ten vš reál.. Chceš to zažít? :D
  • upraveno 30. ledna 2016
    To je teda psycho, ty spoty :D
    Zajímalo by mě, jestli to fakt nějaké středoškoláky osloví, když už je za tím tolik práce (třeba ten Vlk vypadá na pohled propracovaně).
  • upraveno 30. ledna 2016
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. ledna 2016
  • @Mellien jojo, taky to u nás vyvolalo výbuch smíchu :-D
    Toto je příkladmý seznam odůvodnění odebírání dětí v severských zemích (sestaveno norskou profesorkou lingvistiky, která je otevřeně staví proti těmto praktikám):
    http://www.mhskanland.net/page10/page122/page122.html

Slovenský překlad:
    http://medzicas.sk/vase-dieta-dycha-to-je-znamka-incestu-a-musi-vam-byt-odobrane/
  • @flanker.27 Řekni mi, že je to přenadsázkovaná nadsázka všech nadsázek?
    upraveno 1. února 2016
  • @Amaroun no někdy ta největší ehm největší p..ovina může být ta pravdivá. Ale v tomto by nám mohl pomoci pouze dotyčný úřad alespoň částečným zveřejněním svých praktik nebo alespoň objasněním některých postupů a případů, takhle mají milí andělé z norské sociálky celkem smůlu. Nikdo je nedocení a tlak bude dost možná dál vzrůstat. Nechci nějaké hororové detaily ohledně obětí sexuálního zneužívání a podobně, ale třeba vyvrácení fám ohledně odebírání dětí pro vytržený zub a podání jasných důkazů pro jiné závažné prohřešky vedoucí k odebrání těchto dětí. Jasně, můžeš namítnout, proč by se měli zodpovídat, přeci musí vědět co dělají, ale tohle mi trošku smrdí, vzhledem k tomu, že do norské sociálky veřejně kope nějak moc lidí. No ano, všechno to mohou být bestiální hydry, co se snaží získat zpět své děti, aby mohly pokračovat v jejich týrání, ale to se zase zdá přehnané mě. Ono jiné standarty pro výchovu, nemusí znamenat správné standarty hodné mezinárodní podpory a následování, někdy je dobrá i nějaká ta konstruktivní kritika a analýza, přijde mi, že tohle (alespoň z médií to tak vyznívá), norská strana příliš tvrdošíjně odmítá. Proč bychom se měli plést do jejich nakládání s dětmi? Nejspíš nám do toho nic není? Může nám to být jedno? To je otázka...mě to není až tak úplně jedno, i když s tím nic neudělám.
  • @Ugla: To co tvrdíš je nepravda - jako předseda SVJ nejsem být povinen být na schůzi, jsem však povinen podepsat i rozhodnutí, jemuž jsem nebyl přítomen.
    A prostě je to tak, že MUSÍ, pokud mu zákon nedává doslovně možnost s tím nesouhlasit. Viz to, že má popsáno, jak může vetovat zákon, ale když jej parlament protlačí napodruhé, tak MUSÍ.
    upraveno 1. února 2016
  • upraveno 1. února 2016
    @Dreamer Hmm mne ten případ nikdy moc nezajímal nebo spíše jen pasivně. To jak si to dělají Norové je jejich věc - nejsou ani v EU. Přesto jak říkáš, člověku to až tak jedno není, co kdyby se potvrdilo, že je to pravda a někdo u nás se inspiroval? :-?

A třeba si Norové řekli, hele vyhráváme všechny indexy v kvalitě života, nikdo by tu neměl být stresovaný, v opačném případě jim sebereme dítě :D
  • upraveno 1. února 2016
  • @Amaroun mě to nadzvedlo hlavně ze začátku, kdy mi přišlo absurdní, že slova sociálních pracovnic stojí například nad policejním vyšetřováním, jinak myslím, že sama Michaláková má máslo na hlavě a taky trošku ať už vědomě či nevědomky přilila oleje do ohně, třeba přiznáním, že plácla děcka přes zadek a pak se na to mohly nabalit další z našeho pohledu prkotiny (nedávala jim denně sklenici mléka, neměla dost norských kamarádů...co já vím :D ), ale pro norskou sociálku to bylo jako mávat červeným hadrem před nosem rozzuřeného býka. Asi taky udělala nemálo kiksů při snaze dostat děcka zpět. Přes to všechno si myslím, že je až příliš kruté ji od nich takto dokonale a napořád odstřihnout. Holt Norové jsou v tomhle asi o dost chladnější a empatie s vystresovanými rodiči se nepřipouští :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.