Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1361362364366367581

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 27. ledna 2016
    Pokud jde o Revenant, tak Hardy toho oskara určitě dostane. A pak samozřejmě ta medvědice a ten kůň. Nikdo jiný, kdo by mohl filmovou akademii nadchnout se tam neobjevil :twisted: No, možná ještě chlápek co hrál roli "náhodný mrtvý č.32" =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Fakt by byla sranda, kdyby to dostal Fassbender za Jobse, tuhle roli DiCaprio odmítnul kvůli Revenantovi :)
  • Osobně si myslím, že ji nedostane. Ne že by si ji nezasloužil, ale myslím, že to není typ role, za kterou se ti pajduláci dávají (narozdíl od role Jobse třeba :-) ).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. ledna 2016
  • @Gepeto: Navíc myslím, že v současné době to u nás neplatí tak, že obrana musí být přiměřená, jen nesmí být ZJEVNĚ nepřiměřená.
    upraveno 27. ledna 2016
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/393020-des-z-migrantu-pripravuje-evropany-o-svobodu-varuje-human-rights-watch.html
    takže ženský až vás přepadne čmoud tak se neděste mohli byste přijít o svojí svobodu :)
  • upraveno 27. ledna 2016
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa v trilogii Strážci času to jedna postava udělala a povedlo se. Pravda, mělo to drobný háček... Byl totiž nesmrtelný, tak se mu to zachraňovalo =D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 27. ledna 2016
    Na to mě napadá dialog:
    X: Nikam nejedu
    Y: Proč?
    X: Nechci se seznámit s nějakým teroristou
    Y: On by se rád seznámil
    X: Víš, já na tyhle krátkodobé vztahy nevěřím
    @Krisa
    Ano, jsou chudáčci vykořenění a frustrovani, měli bychom jim poskytnout prostor pro seberealizaci a nápravu..
    @Mellien hej, konečně někdo, kdo taky četl Strážce času. Ale všichni nesmrtelní co se tam objevili byli idioti (a ten debil Matt byl ze všech nejhorší, jak já jsem ho nesnášel). Nejlepší byli samozřejmě Ethan a Rochelle (a Isabella byla taky celkem dobrá).
  • @Everett_Young Jo, byli děsní. O Mattovi se radši nevyjadřuji :D TOP postava byla jednoznačně Rochelle! Ten konec... Ethan taky v pohodě a Isabella mi nevadila. Ještě mě iritoval Dilon. Už je to řádka let, co jsem to četl, ale hned jak Krisa napsalo o té bombě, tak mi to secvaklo, objevila se scéna na lodi a s bombou.
    @flanker.27 Tak podstatná část mužské populace postoupila prezenční vojenskou službu, takže teoreticky by s tím měli umět zacházet...
  • @flanker.27 Předpokládal bych, že pokud už někdo zbraň má, tak ví jak a kam střílet :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • @Tyrion Lannister Mají jich tam taky mraky, hlavně Pákistánců. Přinejmenším mi to tvrdili 2 známí nezávisle na sobě, jeden od Liverpoolu, druhý o něco jižněji myslím...
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Mellien Tak to, že tam mají už poměrně dlouhou dobu celý čtvrtě (ostatně vzpomeňme na slavnou Londýnskou Čínskou čvrť :D), ale předpokládám, že takhle to bylo už dlouho před počátkem krize :-k Samozřejmě otázkou je, jak na tom jsou ve vztahu k většině
    @Everett_Young @Mellien Je to dobrá knížka? Jen chci nějaký tip, aby bylo za dlouhých předmaturitních večerů co číst..
    @Achileus @Mellien Povinná vojenská služba skončila už před víc jak deseti lety. A ono vyfasovat zbraň na střelnici, vystřelit pět ran na "nekrytě ležící postavu" a zase jí odevzdat je něco jinýho než mít jí doma, chránit jí před dětma, zvědavýma kamarádama a vůbec. Myslivci by mohli vyprávět, co je možný s flintou provést :)
    Krom toho Vzor 58 je něco trochu jinýho než dejme tomu beretta.
    Můžu to porovnat, protože v době, kdy nás drilovali na akademii do zemdlení v rozebírání, skládání a střílení prakticky ze všeho, co měla policie k dispozici, bylo pár mých známých na vojně a jestli za ten rok vystřelili dvacetkrát, bylo to hodně.
    Střelba a zacházení se zbraní vůbec rozhodně není jízda na kole, co se nezapomíná. Je to spíš jako s autem, když pět let nebudete jezdit, co vám z toho asi zůstane.
  • upraveno 27. ledna 2016
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    @Tyrion Lannister Nevim, co maji uprchlici spolecneho s drzenim peproveho spreje :)
    @Vena Oni mohou v podstatě vše a ještě se to zamete pod koberec a místní se jejich drzosti nemůžou bránit..
  • upraveno 28. ledna 2016
  • @Amaroun 5 minut? Mu fandíš.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.