Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1352353355357358581

Komentáře

• @Krisa: tak já když chtěl použít tohle přirovnání (protože to je to jediné čím jsem schopen tu konkrétní kauzu upřesnit, město si nepamatuju...), tak jsem samozřejmě vyzkoušel, jestli to pořád platí (Odpověď je NE.), tehdy to platilo a fakt asi 5 let.
    Mimochodem, češi jsou hrozné smějící se bestie (v tom měl herr Heydrich pravdu). Před dvěma lety s vydáním nového občanského zákoníku kolovalo klasické NOZ § 666 - Církevní svatba... Klasika "Hahaha",... eh, "Eeee... hoď mi prosím odkaz na NOZ",... "No, nene" "No, nene" "No, nene" "To MUSÍM poslat dál"
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Jay Já se přiznám bez mučení, že se za smějící bestii považuju a že kvůli tomu přijdu do pekla.
  • @Krisa: Se tam uvidíme, asi...
    @Jay Já s sebou beru i pár kamarádů, takže se tam nudit rozhodně nebudeme :)
  • Počkejte na mě. :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak tady máme ten slavný vítací komiks v plném znění:

http://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/FINAL_komiks_WEB.pdf
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @flanker.27 Prý to do škol nepůjde, naštěstí
  • upraveno 21. ledna 2016
    @flanker.27 nechápu tu logiku, táta odešel pracovat moc daleko a nechal rodinu za sebou na pospas Talibanu...může mi to někdo vysvětlit, proč nemohli jít všichni?
  • Argumentuje sa, že cesta je veľmi namáhavá a nebezpečná a že až taťka zarobí v zahraničí dosť, vybaví rodine bezpečnejší a ľahší prechod, napr, lietadlom (má to asi čosi s tým, že emigrant si dodatočne môže priviesť rodinu).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Dreamer Právě tenhle moment se tam objevuje hned dvakrát. Nejdřív otec, pak syn.Úplně stejně argumentují apologetové imigrantů u nás. a co na to muslimské ženy?

• Mně to přijde hrozné, nechat ten nejslabší článek za sebou, možná ty ženy nezabijí, ale určitě existují i horší věci, kterým budou muset čelit bez ochrany mužů v takovém prostředí :(
  • Jo. Napadlo mi, že zatiaľ čo podsunuli, že narozdiel od ženy muž musí ísť do boja a teda môže umrieť/trpieť donútením k veciam, ktoré neschvaľuje, nejako vynechali, že žene sa dá v tejto situácii ublížiť ešte viac. Na druhej strane, neviem, či by im ako regrút Talibanu mohol pomáhať a zase keby boli ženy a dietka poslané na záchrannú výpravu, je naozaj vyššia šanca, že by to bolo pre ne márne a buď by ani nedorazili, alebo mali setsakra väčší problém pri asimilácii a osamostatnení v novej krajine, čiže možnosť vybaviť niekomu príchod sa tiež znižuje. Niečo ako keď pošleš silnejších nájsť bezpečnejšie miesto pre táborisko a až oznámia, že všetko pripravené, dorazíš tiež, ajkeď dovtedy musíš čakať na tom menej bezpečnom mieste. Silnejší článok skôr vyzametá chodníček pre slabší článok, než opačne. Možnosť C je vybrať sa pekne pokope a to má tiež svoje výhody a nevýhody a asi je to individuálne, lebo nie je skupina ako skupina a celá táto úvaha je zrejme slonovinová veža, lebo veľa vecí nasvedčuje, že toto je často len overená zásterka.
    Ozaj, úžasné, že nikde v tom komixe nik nevysvetlil, prečo by sa z Grécka malo utekať ďalej. Vojne sa ušlo? Ušlo. Je tu možnosť začať nový bezpečnejší život s prácou, ktorá nezahŕňa zabíjanie a rabovanie pre Taliban? Je. Dokonca sa ešte možno zabaviť na pláži. Ak je to to, čo chceli, potom by im to malo stačiť. Ak im to nestačí, tak čo teda chceli?
  • upraveno 22. ledna 2016
    @ Dreamer Taky si to nedokáži představit. (Očividně to těm mužům ale vyhovuje; nic je nesvazuje, sem tam si pohrají s nějakou Něm... eh, nic jsem nenapsal.)

@ Aviv Myslím, že velká část lidí argumentuje tím, že bychom také neutíkali do "chudé" země, kdyby na to přišlo (někteří se ohání minulým režimem, což mi osobně přijde zcestné). Nebo tam už prý mají rodiny (několik tisíc borců denně, to dá rozum) atd. Kdo hledá, ten najde. A platí to.

http://zpravy.idnes.cz/vzdelavaci-program-na-podporu-uprchliku-neni-v-nasi-rezii-rika-valachova-1qm-/domaci.aspx?c=A160121_221247_domaci_rych

Ještě že tak...

Edit: Pro mě většina z nich nejsou uprchlíci. Ale lidé, co pišli vysávat štědré sociální systémy a využívají utrpení svých krajanů. Nevěřím a odmítám pomáhat lidem, kteří urazí tisíce kilometrů (přestože nemusí) a místo toho, aby byli vděční za jakoukoliv pomoc, tak nadávají, odvolávají se na lidská práva, a stěžují si na kvalitu stravy a ubytování.

• @Krisa: Takový klasický vtip říká, že přijde chlap do pekla, pohoda, skvělá společnost, zábava a tak, jen je mu kladeno na srdce ať nekouká za dveře 13. No a jak to tak bývá, jednou neodolá... no a tam čerti nebožáky vaří v kotli, bodají je vidlema a tak... No a tak se zeptá Lucifera, co to jako má být... A na to Lucifer odpoví "Já ti říkal ať tam nekoukáš, ale neboj, to se tě netýká, tam chodí křesťani,.... oni to tak chtějí".
  • @Mellien Tak ono to, co pořád po tisicích přichází do Německa (jsou to prý pořád asi tři tisíce denně, i když média o tom skoro neinformují), nejsou úprchlíci nejenom pro tebe. Podle ženevských úmluv, na které se sluníčkáři a liberálové pořád odvolávají, to uprchlíci nejsou. Jenom pleps to říká každou chvíli. Zajímalo by mě, jak dlouho určití politici dokážou média brzdit před rozebíráním faktu, kolik z těch "uprchlíků", stěžujících si na nedostatek peněz na cigarety a kterým daňoví poplatníci jistí ubytování, utíká před hrozivou situací v Tunisku, Maroku a Egyptě. A jestli některé velké noviny budou mít odvahu rozebírat, proč jinak asociální zkorumpovaní politici trvají na příchodu davů nezaměstnatelných a částečně nepřátelských lidí, co už cestou do jejich zemí porušili několik zákonů. A kolik ilegálů, které země původu nepřijme zpátky, se bude v Evropě živit kriminalitou.

Tenhle rok mimochodem naprosto očekávám několik Paříží a Kolínů nad Rýnem a zhroucení Schengenu (což bude v téhle situaci nejlepší). Za deset let Angela Merkel ve stylu Tonyho Blaira předstoupí před kamery a řekne, že udělala chybu.
  • upraveno 22. ledna 2016
    @Aviv za tohle asi může ta představa o blahobytu v cílových zemích ale jak zjistil i chlapec z komiksu, ten se nekoná automaticky, je třeba na něj makat a očividně nikomu se nechce začínat v Řecku nebo Itálii, tak poté zbývá jen uchýlit se k nelegálním činnostem. Řekové a Italové se taky určitě nepřetrhnou, aby si tam imigranty drželi.

EDIT: nevhodná jednotka pro vyjádření počtu lidí vymazána
  • @Dreamer: Tuna migrantů, to je asi tak 15 lidí, ne?, nebylo by lepší je udávat ve standardních jednotkách (počet Boeingů 747, fotbalová hřiště a tak...) :o)
    Rejpu, protože sám mám máslo na hlavě tím, že jsem jednou prohlásil, že mám s sebou "hromadu vody" (i když byla v PET flaškách a tu hromadu jsem demonstrativně sestavil, tak to zjevně nebyl nejlepší slovní obrat)... :o)
  • Mně by zajímalo jak to jako chtějí provést. To tam jeho mrtvolu nechají ještě dvě staletí po smrti, nebo jak?
  • Je to symbolické. Zkrátka má doživotí. Mně se to líbí.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Zemřel Miroslav Ransdorf.

První komentář pod příspěvkem:
    "Tak přece melou."
  • @Monte Karstark Já si myslím že skvělá zpráva je to především pro Vojtu Filipa, který spolu s jeho straníky je ušetřen prekérních vysvětlovaček... O mrtvých přeci jen už dobře, že... Nakonec z něj třeba udělají nevinou oběť honu na čarodějnice, aneb do švýcarské banky v přestrojení za Robina Hooda :) :)

Každopádně když šla ta žlutá lišta s touto informací na čt24, představil jsem si shnilou třešeň, jak padá ze stromu..
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Nevím, jestli to náhodou nepatří spíš do sranda topiku, ale tohle se mi povedlo vytáhnout z novinek, ještě než celou diskuzi uzavřeli. Pan Josef ví, co se Ransdorfovi stalo!

Josef Máchal Tučapy 19:44 +32
    Otrávily ho jako gotvalda na stalinově pohřbu. pic a taky byl do tejdne mrtvej. eurožvanilům a ušákům se už nehodil do krámu a tak se ho zbavili než je všechny udal jaký jsou to hajzlové a jak nás vykořistujou. Pan Ransdorf je jen další neviná objeť týhle fašisticko-havloidní korporace která náš má všechny zničit a okrást.

Kdyby to nemělo tak příšernou gramatiku, myslel bych si, že jde o trolling. Nicméně na Máchala jsem narazil už víckrát a ten to myslí smrtelně vážně. Mimochodem, je dobré si všimnout, že s ním 32 lidí souhlasí.
  • @Everett_Young Máš naprostou pravdu. To není troll, to je de***. Stejně jako výše zmíněná třešeň.
  • @Everett_Young já mám pocit, že ty komenty vždycky píše jeden člověk, co se tím živí, takovej bizar, takhle přece normální lidi nemůžou přemýšlet, že ne?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Dreamer @Mellien Mě spíše dojímá, že tam 32 lidí odkleplo, že s jeho komentářem souhlasí a dali mu palec nahoru. I kdyby to psal jeden člověk, přece nemá 32 účtů, ze kterých by potom ještě "souhlasil" =D (aspoň doufám)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.