Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mimochodem, češi jsou hrozné smějící se bestie (v tom měl herr Heydrich pravdu). Před dvěma lety s vydáním nového občanského zákoníku kolovalo klasické NOZ § 666 - Církevní svatba... Klasika "Hahaha",... eh, "Eeee... hoď mi prosím odkaz na NOZ",... "No, nene" "No, nene" "No, nene" "To MUSÍM poslat dál"
http://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/FINAL_komiks_WEB.pdf
Ozaj, úžasné, že nikde v tom komixe nik nevysvetlil, prečo by sa z Grécka malo utekať ďalej. Vojne sa ušlo? Ušlo. Je tu možnosť začať nový bezpečnejší život s prácou, ktorá nezahŕňa zabíjanie a rabovanie pre Taliban? Je. Dokonca sa ešte možno zabaviť na pláži. Ak je to to, čo chceli, potom by im to malo stačiť. Ak im to nestačí, tak čo teda chceli?
@ Aviv Myslím, že velká část lidí argumentuje tím, že bychom také neutíkali do "chudé" země, kdyby na to přišlo (někteří se ohání minulým režimem, což mi osobně přijde zcestné). Nebo tam už prý mají rodiny (několik tisíc borců denně, to dá rozum) atd. Kdo hledá, ten najde. A platí to.
http://zpravy.idnes.cz/vzdelavaci-program-na-podporu-uprchliku-neni-v-nasi-rezii-rika-valachova-1qm-/domaci.aspx?c=A160121_221247_domaci_rych
Ještě že tak...
Edit: Pro mě většina z nich nejsou uprchlíci. Ale lidé, co pišli vysávat štědré sociální systémy a využívají utrpení svých krajanů. Nevěřím a odmítám pomáhat lidem, kteří urazí tisíce kilometrů (přestože nemusí) a místo toho, aby byli vděční za jakoukoliv pomoc, tak nadávají, odvolávají se na lidská práva, a stěžují si na kvalitu stravy a ubytování.
Tenhle rok mimochodem naprosto očekávám několik Paříží a Kolínů nad Rýnem a zhroucení Schengenu (což bude v téhle situaci nejlepší). Za deset let Angela Merkel ve stylu Tonyho Blaira předstoupí před kamery a řekne, že udělala chybu.
EDIT: nevhodná jednotka pro vyjádření počtu lidí vymazána
Rejpu, protože sám mám máslo na hlavě tím, že jsem jednou prohlásil, že mám s sebou "hromadu vody" (i když byla v PET flaškách a tu hromadu jsem demonstrativně sestavil, tak to zjevně nebyl nejlepší slovní obrat)... :o)
to sčítaní trestů nebo jak to dělají mě baví :D
První komentář pod příspěvkem:
"Tak přece melou."
Každopádně když šla ta žlutá lišta s touto informací na čt24, představil jsem si shnilou třešeň, jak padá ze stromu..
http://g.cz/10-ubohych-vtipu-kterym-kdyz-se-zasmejete-pujdete-do-peklicka
Josef Máchal Tučapy 19:44 +32
Otrávily ho jako gotvalda na stalinově pohřbu. pic a taky byl do tejdne mrtvej. eurožvanilům a ušákům se už nehodil do krámu a tak se ho zbavili než je všechny udal jaký jsou to hajzlové a jak nás vykořistujou. Pan Ransdorf je jen další neviná objeť týhle fašisticko-havloidní korporace která náš má všechny zničit a okrást.
Kdyby to nemělo tak příšernou gramatiku, myslel bych si, že jde o trolling. Nicméně na Máchala jsem narazil už víckrát a ten to myslí smrtelně vážně. Mimochodem, je dobré si všimnout, že s ním 32 lidí souhlasí.