Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1348349351353354581

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @svoa00 Tak Švédsko naposledy výrazně do dějin Evropy zasáhlo za Třicetileté války a Rakousko je všem ukradené :twisted:
  • @Dreamer Když jsem se učil psát na klávesnici na škole, tak nám učitelka říkala "prsty rychlejší než hlava", takže za a) tady vidíš kam to vede, b) kam to dostalo Bohumila Kulínskýho ;)
  • @sfik většinou to přejdu, ale tohle mě ještě s tou představou jemného ctnostného Václava (neptej se jak ta představa vznikla) uzemnilo, středověk, to byly tvrdý časy :D
  • Kdo tady mluví o lítosti? Účelom je využitie skúseností z minulosti pri manévrovaní v súčasnosti.
  • Tak až bude nějaká úžasná konstelace a nastane období jako v roce 1938 tak mi řekni. ;-)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • Tak to vychází z toho, že se tu mluvilo o Chamberleinovi a Daladierovi bez širších souvislostí - tak první co tě napadne je Mnichovská zrada. :-?
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Amaroun Tak Chamberlain s Daladierem byli asi uvedeni kvůli té pasivitě, kterou projevují někteří Evropští politici. Je pravda, že ten problém s imigranty by se měl prostě vyřešit tou jedinou možnou cestou a to je okamžitá invaze na území okupovanou IS. Stejně to tak nakonec skončí - otázkou je, jestli to chce kontrolovat průběh toho Západ a NATO a nebo svým nic neděláním nahrajou do karet Rusům, kteří se nakonec můžou kdykoliv rozhoupat k něčemu většímu než jenom plošné bombardování a hele najednou tu máme Matičku Rus, zachránkyni světa před zlým IS = perfektní eso při vyjednávání o osudu Ukrajiny :roll: Samozřejmě, že dokud tu bude tenhle strašák (z velké části oprávněný), tak se s tímhle hnout nedá
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Víte co, přestěhujme se na Island. Je tam kosa ale klid.
  • Raději na nějaký ostrůvek v Karibiku ;)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Tam jsou skaredy bouřky.
  • Všude je něco a každý máme to své :)
  • Já bych tomu Islandu vyhlásil válku, podle mě to všechno manipulujou zpozdálí :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @sfik určitě se spolčili s Vatikánem a ilumináty :-)
  • @Achileus Bál jsem se je i zmínit, aby mě nevystopovali :)
    O poměrech v uprchlických táborech na středním východě (toto konkrétně v Jordánsku). Obchod s ženami:

• upraveno 15. ledna 2016
  • @Amaroun: Tak to skupování sportovců probíhá už drahně let a přiznám se, že mě od sledování sportu spíš odradilo. Pozorovat, jak spolu navzájem závodí Keňani v barvách různých evropských států, je poněkud trapné.

Pokud tím hlavním mají být absolutní výkony, tak fajn, ale pak považuji za zbytečné, aby se soutěžilo na úrovni národních reprezentací. Resp. nechápu, co má ten výsledek odrážet. Že dotyčný stát má dost peněz na to zvyšovat si prestiž nákupem talentů, které vychovali někde úplně jinde?
  • upraveno 18. ledna 2016
    @Dreamer Právě že ne, on ty pravomoce outsourcingoval andělům :D

Ale taky mě napadlo, že bych si tu knížku přečetl... ale zase autor neznámý, to o něčem svědčí, pod evangelia se alespoň nestyděli podepsat. Takže předpokládám, že na jednu dobrou hlášku o plivajících andělech bude připadat hromada náboženskýho patosu.
  • Aneb Bible - Divadlo Sklep: Všechno co jsme se na tu knihu nakladli bych dal do jednoho šuplíku, ale připomínku, kterou mám nyní bych položil ještě nahoru na ten šuplík. Já když něco napíšu -a vy všichni víte, že se to snadno může stát-, tak se pod to také vždycky podepíšu... ačkoli, teď mě napadá, že kdybych TAKOVOUHLE knihu napsal,...
  • @Jay Presne to jsem mel na mysli
    @flanker.27 ale tak aspon mame neco, minimalne to muzeme hodit na nikajsky koncil a konstantina.

Minimalne mame ucastniky deni namalovany, muslimove maji jenom blby ornamenty.. A ornamenty nemaji rucicky...
  • Kurnik, zrovna to plivání andělů znělo tak zajímavě - a pak si přečtu, že ji budou vlastně proklínat. Nudaaa, zív... :twisted: :-D
  • @Lara já jsem málem spadla ze židle, když jsem si to představila :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.